søndag 2. januar 2011

Pike med fritidsproblemer?

Du har vel kanskje lest bloggen på www.flinkepiker.org? En velskrevet blogg der tre jenter deler historier og tanker fra livet sitt, der de tilsynelatende ikke bryr seg om hva andre folk tenker og mener om dem. Jeg likte virkelig tanken om at noen jenter faktisk greide å kjøre sitt eget løp. Vel, når noe virker for godt til å være sant, er det som regel det.

Forfatteren, en 28 år gammel halvfeit frue, har gått til media og avslørt at hun drev bloggen selv. Så langt alt greit. Jeg driter virkelig om det er tre jenter eller ei ekkel dame som har underholdt meg gratis i et helt år. Jeg sitter derimot igjen med et ekkelt inntrykk når alt nå er over. For all del. Det er flere fine moraler man kan trekke ut av dette. Det jeg sitter igjen med, er mer: ”Haha! Nå lurte jeg dere alle. I et helt år. Så morsom er jeg.”.

Kommentarene på bloggen hennes tyder på det samme.


Femten år gamle Thea (med rosa sløyfe i håret), forstår virkelig ikke poenget. Noe jeg mener grunnen til er måten det ble lagt fram.

Det morsomme her er at folk ser på henne som en helt. Til og med de som ikke skjønner poenget. Sykt kult å lure så mange folk, liksom. I mine øyne er hun dessverre ikke mer enn ei dame med fritidsproblemer. Jeg hadde virkelig forstått det om det var for pengene eller til og med statusen. Nå, virker det derimot bare som waste of time.

For å være litt mer som fyren på videoen under.
 

Jeg er skikkelig glad for at hun har valgt å bruke et år på å underholde oss. Og håper hun starter et nytt prosjekt. Men hun bør kanskje revurdere slutten denne gang.


- Andy

17 kommentarer:

 1. Digger bloggen deres :D

  SvarSlett
 2. Haha.. jeg er så enig med deg :)

  SvarSlett
 3. jeg digger dere, dere er fantastisk geniale.

  SvarSlett
 4. Æsj, og jeg som var litt små-forelska i Linnèa :(

  SvarSlett
 5. Jeg ble også drit skuffet, "de" har underholdt mye. Men dog, at historiene er vill fantasi synes jeg er synd - jeg tenkte vel i ett år at ENDELIG var det noen kvinner med bein i nesa som sto frem og fortalte sine juicy historier.. men som du sier, når noe er for godt til å være sant, så er det som regel det..

  SvarSlett
 6. Hahaha! Veldig enig.

  SvarSlett
 7. Det er nå tydelig at denne "ekle dama" er ganske oppegående fra skrivingen hennes. Også må man nesten gi henne credit for å muligens ha gitt noen frustrerte tenåringer et mindre anstrengt forhold til seksualitet, er ikke det fint da?

  PS: Har dere tenkt over at denne bloggen har mange fellestrekk med Flinke Piker? Jeg synes i hvert fall ikke det ville vært helt bak mål å kalle dette en mannlig (og ekte) versjon.

  SvarSlett
 8. Jeg ble skuffet over at hun ikke bruker publisiteten til å fremme noe poeng, og heller peker nese og sier "haha, nå lurte jeg dere". Og jeg er skuffet over at hun ikke fortalte historier hun har hørt fra virkelige jenter, eller selvopplevde historier, slik at man faktisk kan slå neven i bordet og si at det finnes en Flink Pike i oss alle. Men for all del, mest underholdende lesestoffet jeg har sett på lang tid.

  SvarSlett
 9. Siste anonym: Jeg kunne bare slettet hele innlegget mitt å skrevet "Jeg ble skuffet over at hun ikke bruker publisiteten til å fremme noe poeng". Vi tenker absolutt likt.

  André: Jeg tviler ikke på at hun er meget oppegående. Men side 8 i Magasinet på nyttårsaften (er det i det hele tatt noen som kjøper avisen på nyttårsaften?), og en liten artikkel på nett er langt ifra det beste hun kunne fått til med så mye makt mellom hendene. I tillegg var ikke artikkelen noe særlig bra heller.

  SvarSlett
 10. Jeg vet ikke om jeg tror på at det er en feit emo 28åring som står bak bloggen. Hadde håpet at alle jentene skulle stå frem litt sånn "hurra, vi er flinkepiker og er stolt av det!" Men den gang ei. Men hun har selvsagt skrevet utrolig godt. Det skal hun ha.

  SvarSlett
 11. Sykt teit å lure folk på den måten. Jeg tenker på de som kommenterer at de har fulgt med fra begynnelsen, og nå føler seg lurt. Jeg sammenlignet saken med en gang med å få høre at 03:30 ble skrevet av en overvektig 45 år gammel mann fra foreldrenes kjeller. Det kan ikke være kult å bli ført bak lyset på den måten.

  SvarSlett
 12. Andre; Tanken har slått meg, denne bloggen har endel fellestrekk.. Så ikke lur meg dere og.. Jeg har en drøm om at det finnes 5 kule gutter som tørr å vise sitt singelliv slik dere gjør her :)

  Jeg vet hvertfall at hadde det vært meg som sto bak flinkepiker og skulle avsløre meg, hadde jeg gått frem med både bilde og navn.. Og poengene hun har prøvd å fått frem gjennom bloggen døde i det hun sa alt var oppdiktet og ingenting selvopplevd.. Men all ære til all underholdningen og den vanvittige fantasien hun har kommet med - men om det skulle komme en slik blogg til i fremtiden vil vell alle sitte med fordommene sine å tro alt er oppspinn atter engang...

  SvarSlett
 13. Haha, det JEG hang meg opp i her er at dere kaller henne frue. Var hun gift? :-P

  Ellers regaerte jeg helt fra starten på at tre jenter under 20 kunne skrive så vanvittig godt. Og være så provoserende og likevel så politisk korekte. Utover det tok jeg det meste som god fisk. Men jeg fikk ikke sjokk da hun kom med den O Så Store Avsløringen.

  SvarSlett
 14. Fikk heller ikke sjokk akkurat. Lo godt da det ble avslørt som bløff. Digga det, jeg! At historiene var fake eller halvsanne, forsto jeg da hun skrev det innlegget om at hun hadde brukt superlim istedenfor glidemiddel, og ikke merka det før akten var over..

  Enig i at hun kunne avslørt det hele på en bedre måte. Tror nok det er lurt at hun holder seg anonym.. kommer sikkert til å få mange haters om hun står fram.

  SvarSlett
 15. Hvorfor kaller dere henne ekkel?

  Er det fordi hun ikke var ærlig (må si jeg har mistet litt tiltro til norske blogger siden det), fordi hun er 28, eller fordi hun kaller seg selv halvfeit (hun sier jo også at bildene på siden er det hun selv og venninnene som har posert for, så særlig feit kan hun ikke være).

  Hva er det som plutselig gjorde henne ekkel?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...