fredag 21. januar 2011

Tvungen verneplikt for snowboardere!Det finnes overhodet ingenting bra med vintern. Ut over det rent åpenbare, som at det er jævla kalt, så er det færre folk ute på utestedene, på færre dager i uka, og jentene er nødt til å kle på seg for ikke å fryse. Dagene er i tillegg kortere, det er fullt av snø overalt, færre jenter ute på gata på dagtid generelt, strømprisene går opp, man er nødt til å gå rundt og se ut som en nisse fordi vinterklær generelt er styggere (og dyrere) enn andre klær, og det verste av alt: Det finnes en egen rase av mennesker som LIKER vintern. Yess, de går faktisk rundt og gliser og godter seg i andres ulykke om vintern.

Jeg snakker selvfølgelig om SNOWBOARDERNE. Guttene (og jentene) som går rundt og klager på varmen om sommern. De som FREMDELES, langt opp i tjueåra har julekalender hengende over senga. De som som sidestiller "Hemsedal" med det vi normale folk kaller sydhavsferie. De som ser umåtelig kule ut på vintern, men som får identitetskrise om våren når de ikke kan gå rundt i neontopplue med dusker lenger.


Nå skal jeg være kjapp og innrømme at dette nesten-hatet mot snowboardere kommer av misunnelse. Jeg er nemlig helt beyond elendig på snowboard. Jeg har prøvd et utall ganger, men aldri fått ordentlig dreisen på faenskapet. Det er jækla vanskelig.

Jeg datet en kvinnelig snowboard-proff en gang. Naturlig blond, supersøt, alltid i godt humør. Og en sånn påskeferie-brunfarge som varte året rundt. Hun hadde masse sponsorer som ga henne utstyr og penger til å kunne holde på med det hun var flink til. Altså, uavhengig av om hun vant noe som helst. Hun fikk penger for å være seg selv, slappe av og stå på et brett.

Ungdommen har det for lett, som bestefaren min pleier å si.

-Andreas (bitter på snowboarderne som har det for lett)

(Ok, forhistorien for dette innlegget er at jeg ikke finner vinterjakke som BÅDE varmer OG ser normal ut.)

7 kommentarer:

 1. Får en følelse av at du hadde sett ganske normal ut (og kledd!) sort Parka! I tilegg er de ganske varme, ikke at jeg syns denne vinteren har vært spesielt kald:p

  - Ananas (liker meg best i sommerhalvåret:)

  SvarSlett
 2. Så dere vil ha sponsorer pga dere driver med bootcamp's etc.
  Hvordan ligger dere an i sponsorjakten ? ^^

  SvarSlett
 3. Tipper man ikke blir sponset av noen Snowboard-merker etter dette ihvertfall =)

  SvarSlett
 4. Helt enig med deg, hater snowboard-gutter(men fy så heite jentene er).

  SvarSlett
 5. Haha, er det bare jeg som finner dette innlegget utrolig søtt?

  SvarSlett
 6. Syntes alle innleggene til Andy er søte jeg <3

  SvarSlett
 7. Godt du ikke snakka om skijibbere da Andreas :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...