fredag 1. juli 2011

En test for sosial angst

Sosial angst har jeg tidligere skrevet mye om; det er en tilstand som skaper problemer for mange, kanskje spesielt for gutter i forbindelse med det å komme i kontakt med jenter.

Det finnes i dag mange tiltak som er vist effektive mot sosial angst, enten det dreier seg om de store problemene som hindrer en i dagliglivet eller den lille men plagsomme sjenansen som hindrer en i å ta kontakt med fremmede jenter selv om man egentlig gjerne vil.

Mange går imidlertid rundt og sliter med sosial angst uten å vite hva det er de egentlig sliter med. I den anledning kom jeg over en artig liten test; den er på ingen måte noe fullverdig diagnostisk hjelpemiddel, men det kan jo være artid å se hvor man havner på skalaen.

Noen som tør å skrive scoren sin?;)

- Sondre

54 kommentarer:

 1. 16. Jeg føler dog at jeg har sosial angst.

  SvarSlett
 2. Jeg scoret 10 :p
  Ble vel dratt ned av at jeg har en tendens til å bli stum når jeg er sammen med folk jeg oppfatter som mer verdt enn meg.

  SvarSlett
 3. Your score was 9.
  Scores in the 0 - 20 range indicate No Social Anxiety.

  Tror mange år med å ikke være spes populær/mobbing på skolen + å ha gjort så mye dumt foran andre har gjort meg ganske immun mot det meste på den lista. Ting som å bli kritisert eller gjøre dumme ting foran andre plaget meg ikke så mye etterhvert når jeg visste at jeg blir plaget uansett hva jeg gjør.

  Alder hjelper også på, var mye mer usikker i starten av 20 åra enn jeg er nå.

  Og de fleste resterende ting har et par år med sjekking tatt seg av :)

  SvarSlett
 4. 12. Kan hende jeg underrapporterte litt men.

  SvarSlett
 5. Your score was 30.
  Scores in the 21 - 30 range indicate Mild Social Anxiety.

  SvarSlett
 6. Fikk 10, men synes ikke den testen vær særlig tilstrekkelig.

  SvarSlett
 7. Ble visst 17 på meg.

  Har merket at jeg har mer problemer med TANKEN på å gjøre noe enn å kunne være komfortabel med det når jeg først ER i situasjonen.

  SvarSlett
 8. Det ble 22-25 (prøvde flere ganger), eller "Mild Social Anxiety".
  Problemet er hovedsaklig dette med folk med autoritet og litt det å bli kritisert. Bra at jeg har en fotballtrener som kritiserer mye, slik at jeg blir vandt til det! :D

  SvarSlett
 9. 19, men jeg har nærmest angst i å tale eller holde foredrag, men det er mer ett jobbrelatert problem.

  Har ikke problemer med å snakke med tilfeldige mennesker i en tilfeldig setting, men pene jenter og ikke like tilfeldig....skrekk og gru :-P

  SvarSlett
 10. Sånne tester på nettet er jo seff bare for morro, don't take it to seriously. Og som alltid, det som spiller noen rolle er evnen til å presterere i real life! Litt som med MENSA, eller hva Andreas og Anders?;)

  SvarSlett
 11. Your score was 24.
  Scores in the 21 - 30 range indicate Mild Social Anxiety.

  kan stemme ganske bra egentli. selv om det bare er for morro ;)

  SvarSlett
 12. 10 - men jeg oppsøker ofte situasjoner hvor all oppmerksomhet er rettet mot meg. Så ofte jeg har muligheten på jobb, så reiser jeg ut og holder presentasjoner og foredrag (om fagfeltet mitt) - og trives veldig godt med det.

  Men jeg har alltid bitte litt angst/nervøsitet før jeg starter, men det av den sunne typen som skjerper meg. Men er jeg dårlig forberedt, så blir jeg selvfølgelig mer nervøs. :)

  SvarSlett
 13. Your score was 18.
  Scores in the 0 - 20 range indicate No Social Anxiety.

  ..Trodde den skulle være høyere. Føler ikke at det stemmer helt, men hva vet vel jeg..

  SvarSlett
 14. 10 - men ligger nok litt høyere i visse situasjoner

  SvarSlett
 15. 21. Sier bare ditto til anonym med socre på 19.

  SvarSlett
 16. Haha, jøss. Jeg fikk 30! :o

  SvarSlett
 17. 7. Hadde fått enda lavere, hadde det ikke vært for en evig frykt for å holde taler/presentasjoner. Enig Sondre! eneste grunnen til at folk er med i mensa er for å SI at de er med i mensa :P

  SvarSlett
 18. Your score was 12.
  Eneste som plager meg, er at jeg fikk lavere score enn Sondre, enn PUA ;O

  SvarSlett
 19. Hva er MENSA??

  SvarSlett
 20. 8. Men kanskje jeg ubevisst pyntet på svarene.

  SvarSlett
 21. 11 2 år mann

  =)

  SvarSlett
 22. Score: 11. 25 år mann

  =)

  SvarSlett
 23. Your score was 1

  Likte ikke testen tho

  SvarSlett
 24. jeg fikk 43.

  SvarSlett
 25. Hoh.. 36? Det er det laveste jeg noengang har fått. Lidd av alvorlig sosial angst i 7 år :p But this wasn't a pro test, though.

  SvarSlett
 26. Fikk 51...Har alltid slitt med angst.
  Jente18

  SvarSlett
 27. Jeg fikk 51.

  SvarSlett
 28. Shit, jeg fikk 55!

  SvarSlett
 29. Jeg fikk 35. Wooow.

  SvarSlett
 30. 43 - 21år mann. Har nok slitt med sosial angst helt siden tenårene, men uten å ha vært klar over det. Har toppet seg det siste året da...

  SvarSlett
 31. 62... :( FML

  SvarSlett
 32. 47..men har lenge vært plaget med sosial angst så jeg skjønner den.

  SvarSlett
 33. Jeg fikk 19 :)

  SvarSlett
 34. Fikk 49... Hva bør jeg gjøre?

  SvarSlett
 35. 59, sliter med sosial angst nå og har gjort det noen år. Blitt verre enn de var før.

  SvarSlett
 36. 50..

  ''Your score was 50 out of a possible 68.

  Scores in the 41 - 50 range indicate severe anxiety.''

  SvarSlett
 37. 38 - indicates moderate anxiety

  SvarSlett
 38. Jeg fikk ''Your score was 44 out of a possible 68.
  Scores in the 41 - 50 range indicate severe anxiety'' Jeg er bare 13 år gammel. men har en sykdom som gjør at jeg må være mye hjemme og borte fra skole og sånne ting. Legen sier det er vanlig å få det etter å være borte fra mange ting!

  SvarSlett
 39. jeg fikk 51, hadde en følelse på at jeg hadde sosial angst. hater å få opperksomhet... blir svett, klam, nervøs, høy puls og rødmer når jeg skal snakke i timene, lese høyt og ha framføring, men jeg blir også rød av å snakke med lærerne! hvordan blir jeg kvitt dette?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...