lørdag 2. juli 2011

Mista jenta på grunn av kompisen hennes!En tidligere deltager på kursene våre har sendt oss en historie med mange spørsmål:

Blikkene våre møttes. Tiltrekningen var sterk, og gjensidig. Jeg følte den, og hun følte den.

Jenta var så søt og sexy at jeg neppe hadde turt å gå bort for å si hei til henne, før blikkene våre møttes. Det trengte jeg ikke. Hun kom bort til meg. Det tok sin tid, da det var stinn brakke på Bjørungs.

Jeg: ”Hei, jeg heter Erik”

Hun: ”Cecilie”

Det ble ikke sagt mye. Vi stod ved siden av hverandre med ansiktene vendt mot baren. Blikkene våre møttes med ujevne mellomrom. Når spenningen ble for sterk, så hun ned.

Jeg prøvde å dra i gang en samtale, uten stort hell, og trodde at jeg var i ferd med å miste henne. Følte at jeg hadde fått litt av en utfordring i hendene. En FOR stor utfordring.  Men, hun ble stående. Hun tittet opp på meg av og til, og så som vanlig ned etter stund.

Det tok en stund før jeg skjønte det. Jeg befant meg i en helt ny situasjon ute på byen: Jenta så på meg som rent sexmateriale. Ingen spørsmål om hvor gammel jeg var, hva jeg jobber med, eller om jeg var singel. For en befrielse.

Endelig en jente som hadde skjønt det.

Venninnen hennes lot oss være alene. Jeg hadde sett at de hadde snakket sammen, og hun var tydeligvis inneforstått med hva som skulle skje.

Hva gjør jeg nå, tenkte jeg? Jeg følte en intens glede blandet med spenning, og en haug med spørsmål raste rundt i hodet mitt. Siden jeg ikke fikk mye hjelp fra hjernen, satset jeg alt på at instinktet ville lede meg i riktig retning.

Eskaler, NÅ, tenkte jeg.

Jeg: ”Skal du tidlig opp i morgen?” (skamløs kopiering fra 0330.no)

Hun: ”Nei, jeg har fri i morgen” (sa hun idet hun lyste opp i ansiktet og smilte)

Jeg: ”Vi kan ha nachspiel hos meg” (nok en skamløs kopiering fra 0330.no)

Hun ”Hvor bor du?”

Jeg: ”Majorstua”

Hun ble fremdeles stående, og jeg merket at hun lente seg mot meg. Jeg la hånden min diskret på hoften hennes. Den seksuelle spenningen var om mulig enda mer intens.

En guttevenn av henne kom bort for å prate med henne. Og det var tydelig at han ikke syntes at det var noen god idé at Cecilie og jeg brukte mer tid på hverandre. Jeg lot som ingen ting, og lot de prate sammen. Men, jeg skjønte at dette betydde problemer.

Cecilie avsluttet samtalen, og vendte seg mot meg igjen. Ballen lå fremdeles hos meg.

På dette tidspunkt hadde jeg litt for mange spørsmål:


 1. Når er det riktige tidspunkt å ta henne med hjem? Venter jeg til 03.30, eller gir hun meg signaler når hun er klar til å dra?
 2. Tar jeg henne bare i hånden og leder henne ut av lokalet og hjem til meg, som det var den mest naturlige ting i verden? Eller blir det for kjæresteaktig?
 3. Hva gjør jeg når guttevennen prøver å stoppe henne? (det var ganske åpenbart at dette ville komme til å skje)
 4. Hvis jeg mister henne på veien ut, er alt håpet ute, eller kan jeg ”redde” situasjonen?

I mangel av tydelige svar, fulgte jeg instinktet mitt, og sa til Cecilie: ”Kom, vi stikker”. Hun svarte: ”Så tidlig?”.

Vi gikk mot utgangsdøren. På veien måtte vi passere guttevennen. Han stoppet henne. Jeg fortsatte å gå. Cecilie stoppet, og kom aldri etter meg. Jeg følte at jeg nå hadde brent alle broer i forhold til henne.

En annen jente kom bort til meg, men jeg klarte ikke å engasjere meg i samtalen, jeg var allerede i gang med å analysere det som hadde skjedd. Her var det åpenbart mye å lære, for både meg og andre.


Hva ville dere gjort annerledes i denne situasjonen?

Mvh Erik

Hei Erik! Takk for sist.

Selv om hovedfokuset vårt er hvordan man skaper tiltrekning (og vi anbefaler at man i begynnelsen utveksler telefonnummer og avtaler en kaffedate senere i uka) er det også greit å vite hva man gjør dersom jenta har lyst til å bli med deg hjem allerede første kvelden dere møtes på byen.

Ut fra det du skriver vil jeg anta at jenta hadde LYST til å sove hos deg, men at hun ikke følte hun hadde helt "lov" til å bli med en fremmed fyr hjem. Spesielt siden dere akkurat har møtt hverandre på byen. Situasjonen endret seg også når kameraten kom bort. Hun vil ikke bli SETT i det hun går fra utestedet med deg.

Det er viktigere for jenter å ikke miste sosial verdi enn å møte en potensielt bra fyr. Det kan derfor ofte være viktigere for jenter hva venninnene synes om deg enn hva de SELV synes. I din situasjon er hun dessuten redd for å bli dømt som "løssluppen" av kameraten dersom hun blir med en tilfeldig mann hjem fra byen.

Når hun sa "Så tidlig?" var det et hint om at hun hadde LYST, men ikke ENDA. Konteksten dere var i var feil (enten fordi kameraten sto ved siden av eller fordi hun tenker at det er forventet at hun snakker mer med deg før hun kan bli med). 

Svar på spørsmålene dine:

1. Du trenger ikke vente til utestedet stenger med å gå hjem sammen. Ofte vil det være lettere for jenta å bli med deg uten at alle ser det hvis dere går en stund før det stenger. Samtidig er det nok mer pinlig for jenta å bli med deg tidlig på kvelden. Hun har jo egentlig tenkt til å henge med venninnene, så det er bedre å heller vente til litt senere på kvelden så hun ikke synes det er kleint. Det er ikke sikkert hun tør å gi deg noe tydelig tegn på at hun vil dere skal gå, men du kan passe på at det ikke er noen hun kjenner rundt dere akkurat når du spør. Selv om vi lever i 2011 og det har blitt sosialt akseptert å bli med noen hjem første kvelden man møtes så er mange jenter likevel redd for å bli dømt hvis de gjør det. Og det er faktisk som regel gutter som dømmer hardest.

2. Hvis det virker naturlig der og da; ja. Det er ikke alle som er komfortable med å holde deg i hånden på vei ut, men det er viktig for jenta at det er du som leder. En del jenter har ofte ikke lyst til å være den sterkeste pådriveren til at dere dro hjem sammen. I akkurat denne situasjonen vil hun helst at du tar avgjørelsen, samtidig som hun har "vetorett" hvis hun skulle ombestemme seg. Pass derfor på at du ikke er FOR pushy heller, sånn at hun VET at du ikke er desperat og at det går ann å stole på deg.

3. Du kan avvæpne gutten ganske lett ved å si til jenta: "Oi, jeg håper ikke jeg ødelegger noe for dere nå? Hvis dere har en greie på gang så skal ikke jeg stå i veien altså". Jenta vil ofte fortelle at "Nei nei nei, han er bare en kamerat" osv. Husk at du også har mulighet til å utveksle telefonnummer, og heller møtes en annen dag også. Hvis du liker henne godt har du jo tid til å ta det litt roligere også? Ofte er det lettere for jenta å bli med deg når hun vet at du har lyst til å møte henne igjen, og at du ikke bare er ute etter en en-natts-affære (ved mindre det er akkurat det hun er ute etter da).

4. Det er aldri over, du kan alltid snakke med jenta på et senere tidspunkt, og den hardeste avvisning kan snus 180 grader. Samtidig er det en grense for hvor hardt du BØR prøve deg. Det er bedre å heller miste jenta enn å prøve så hardt at det går ut over selvrespekten. Du KAN og du VIL, men det bør aldri være VIKTIG for deg å få akkurat den jenta. Det tror jeg alltid vil være den beste strategien på lang sikt. Det mest usexy jenter vet er gutter som handler på akkord med selvrespekten. Det nest mest usexy jenter vet er gutter som ikke har ryggrad og tør å gå for det de vil. Med andre ord er det snakk om balanse.

Det er tydelig at du bruker det du har lært om blikkontakt og flørting ved hjelp av ansiktsmimikk og øynene. Gøy at jenter kommer bort til deg. Det er en realitet jeg vet at mange gutter missunner deg.

Lykke til!

-Andreas


2 kommentarer:

 1. Har opplevd noe lignende ja, men på det punktet hun sto og snakket med guttevenner så ventet jeg bare til de var ferdig å prate. Hun hadde bestemt seg, vi skulle på nachspiel, og sånn ble det!

  SvarSlett
 2. Hahaha
  HVA skjer med det revebildet? Holder på å dø her :D

  Og fett innlegg. Håper på flere slike!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...