søndag 21. august 2011

Først gjorde vi en ting, deretter noe annet

Nå har vi jo allerede skrevet en del innlegg om date og dating allerede, men det kan vel aldri bli for mye om det temaet der, kan det vel? Det var det jeg tenkte ja, så da kan man jo like gjerne slenge ut ett par tips til!


Som kjent pleier vi å anbefale at første treff burde være over en kaffekopp(det er også lov med te forresten). Det er en trygg start som betyr lite investering, og det vil være lett å komme seg bort for begge parter om kjemien ikke er helt der den burde. Dette vil øke sjangsene betraktelig for at jenta sier ja til å treffes denne første gangen.

Dette er forresten et tips som ikke bare gjelder når man inviterer til treff, men også når man tilrettelegger konteksten(får jenta isolert alene med deg) slik at man kan gå for kysset; gjør det lett for henne å si ja. Gjør at hun føler seg trygg til å kunne handle på interessen hun føler.

Jeg starter så å si alltid med å ta en kaffe med jentene selv, men de gangene jeg vet vi begge har god tid og kjemien er bra vil jeg gjerne gjøre noe litt ekstra for at vi begge skal få det finest mulig sammen og kunne huske dagen lenge etterpå.

"Trikset" jeg liker å bruke da er noe så enkelt som å variere stedene vi er på i løpet av daten.
Bare se for dere følgende: Man kan møtes på en kafé man har avtalt på forhånd, prate sammen i to timer,også drar man hvert til sitt da man er ferdig. Koselig nok det, men det eneste MINNET man har om daten var den kafeen.

Mennesker har en ganske sterk tendens til å både tenke og huske i bilder. Hva om dere i steden for å gjøre som første eksemplet heller avtaler å møtes på et møtepunkt(f.eks ved tavla på Oslo S, ved tigeren ved trafikanten eller ved Nasjonalteateret), går derifra til en kafé og tar drikken deres der. Allerede der har dere vært på tre steder sammen. Etter å ha drukket opp og kanskje småpratet litt mer over de tomme koppene kan dere gå videre. Noen ganger foreslår jeg at vi kan gå og ta en øl et annet sted, eller hvis været er fint kanskje gå på taket til operabygget eller bortover Aker brygge. Eller man kan ta gåturen først også finne ett nytt sted for å ta en pils etter det.


Alt ut i fra stemningen, og hvor god tid du vet dere begge har, er det masse man kan finne på videre. Man kan dra på kino, hjem til en av dere for å se på film eller lage mat sammen, sette dere ned på en restaurant for å spise sammen, spille minigolf eller bowling for de som liker det, ta et slag biljard, ta en øl eller et glass vin, osv osv. Det er dog ikke noe spesielt poeng i å dra første treff ut lengst mulig i TID. Det som er det viktigste er ILLUSJONEN av tid, og det er derfor man gjerne vil bytte litt på hva man gjør sammen og hvor man er. Det du vil at jenta skal tenke når hun tenker tilbake på treffet deres er "først så var vi der, også gjorde vi det, også noe annet, også var vi et annet sted hvor vi gjorde noe moro, også gikk vi fordi noe hvor vi så noe annet spennende..", eller noe annet lignende. Og denne effekten av lang tid sammen kan man oppnå på en date som varer ett par timer bare. Det er en date jenta ikke bare husker bedre, men som øker fellesskapsfølelsen mellom dere; dere har jo tross alt gjort så MYE sammen. Og alt dette kommer i TILLEGG til all praten og kjemien dere har opplevd mellom dere.

Oppskriften er da ganske enkel: start enkelt med noe som føles trygt(Kaffe/te/kakao-date), deretter kan man, hvis man har tid og stemningen er god, finne på flere ting sammen som er noe annet enn det man først gjorde.

En annen heldig effekt av dette er at når man møtes på ett åpent sted, går sammen til der man skulle ta kaffen + gjør en eller to andre ting etterpå sammen mister man hele den kleine og formelle "date" stemningen; det føles mye mer som at man henger sammen, og det er den avslappede vibben der man vil ha.

Og husk: Jenta VIL at det skal gå bra. Hun treffer deg FORDI hun allerede er interessert og vil bli bedre kjent med deg. Slapp av, nyt tiden sammen og ha det gøy og koselig!

- Lars (glad i å dra på date)

7 kommentarer:

 1. Veldig bra :D

  SvarSlett
 2. Flott innlegg! :)
  Jeg ønsker å lese mer om hva man gjør hvis kjemien ikke er god, men begge har god tid.
  Liker man ikke jenta, selv om man har prøvd, er det - for meg iallefall, vanskelig å bare.. dra. Hvordan avslutter man noe sånt?

  - Junker (Har brukt "Tanta mi er på sykehus!" en gang for mye..)

  SvarSlett
 3. Hvordan kan vi jenter holde gutten interessert? Hvordan kan vi flørte og sjarmere han på en måte at vi kan skille oss ut og virke litt mer spesiell enn andre pene jenter?

  SvarSlett
 4. @Junker: Jeg kan skrive ett nytt innlegg om noen dager som kan ta for seg det temaet.=)

  @Anonym21:16: Et jenteprodukt er i utviklingsfasen hos oss. I mellomtiden kan du alltids diskutere det med andre jenter på forumet vårt på http://www.godevibber.no/forum/, hvis du ikke allerede er registrert der.

  SvarSlett
 5. Takk for gode tips om å bare møtes et sted og deretter bli enige om hvilken kafé man velger. Fint det du sier om flere opplevelser sammen. Detter tror jeg at jeg må prøve...

  SvarSlett
 6. Herlig innlegg,, men hvis man skal treffe noen eks date ute på byen et sted, og du ikke drikker kaffe, hva kan man få til av alternativer da, hilsen en som leser bloggen dere

  SvarSlett
  Svar
  1. Te, kakao, milkshake, cola, vann eller i verstefall ingenting funker like fint ;)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...