lørdag 13. august 2011

Spørreundersøkelse: Hot or not?

Minmote.no er en kjempefin side, og i dag kom jeg over en interessant artikkel.

En av journalistene i Minmote har bla.a. intervjuet to venninner om stilen de har valgt på årets Øya-festival. Jeg siterer fra artikkelen:

- Det handler om å se og bli sett. Jeg burde kanskje ikke si det, men det er jo det alle tenker. Det er bare ingen som tør å si det høyt, sier Berger.

Hvem er det dere vil bli sett av da?

- Mannfolk, sier et samstemt venninnepar.


Kule jenter ass... creds for å være ærlige og for å "si det høyt":) Men anyways; jeg er som vanlig opptatt av at gutter og jenter skal lære av hverandre og ikke bare sitte på hver sin stein og ANTA ting om det motsatte kjønn... og dette er en gyllen mulighet.

Du som er gutt: Her har vi to jenter som utrykker et klart ønske om å ha en stil som gjør dem mest mulig attraktive i dine øyne. Så hva synes du om stilen til de to venninnene? Har de lykkes med forsettet sitt?

Du som er jente: Hva synes du om gutta i artikkelen? Har DE lykkes med å ha en stil som gjør at dere oppfatter dem som tiltrekkende, dersom vi tar utgangspunkt i (en antagelse om) at også de har slike baktanker og at de er streite?

Gleder meg til å høre hva dere mener!

- Sondre (mannfolk)

11 kommentarer:

 1. Digger stilen til hun 27 år gamle brunetta. Det ser elegant ut. Liker ikke resten. Spesielt de to lenger nede i artikkelen ser jo helt katastrofe ut.

  Mvh gutt som ikke liker hippies! ;D

  SvarSlett
 2. Likte egentlig ikke noen noe særlig :(

  SvarSlett
 3. Grøss og gru. Det var mye fælt! Bare hun med det mørke krøllete håret som var ok. :-P Gutta var bedre kledd enn jentene, men ikke noe jeg ville snudd meg etter. ;-)

  SvarSlett
 4. Jeg hadde nok ikke sett så altfor mye på guttene, kanskje han første til venstre. Litt mer moden og avslappet stil og ikke fullt så stramt...
  Det går vel begge veier når det er snakk om å prøve for hardt, men for all del ikke stygt, bare ikke noe etter min smak =)

  SvarSlett
 5. Jeg syntes brunetta til høyre på bildet så ganske bra ut bortsett fra dongeri shortsene som går langt over navlen.
  På hun til venstre likte jeg frisyren, men ellers så ser det ut som hun har valgt klesplagg med øynene lukket

  SvarSlett
 6. Sondre, hva synes du selv?? helt ærlig?

  Jeg er enig med de fleste her: de to første jentene var moteriktig og kult kledd uten å se helt klovn ut. Resten derimot.... :'(. Nei, ingen av guttene var kledd på en måte som jeg finner tiltrekkende. Ingen stor fan av hipstermoten, det ser ofte litt sånn halv-femi ut- ikke alle som kler det. Jeg liker at gutter og menn ser ut som MENN, og da hjelper det ikke å ha på seg knallrøde skinny jeans og bakoversleik. Beklager altså. Uansett om det er en 25- eller 30-åring som kler seg trendy, ser de alltid ut som de er max 21 år = lite tiltrekkende med mindre du er under 21 år selv. Hva skjedde med slitte jeans, en mørk t-skjorte og en svart skinnjakke (ikke om sommeren), og 3-dagersskjegg og et lurt smil? Sjeldent jeg ser denne stilen på byen. Hvor kom all denne metroseksualiteten fra? Og nei, jeg er ikke gammel, forsatt i 20-årene selv.

  Kler gutta i GV seg som guttene i artikkelen? Har noen av dere noen gang hatt suksess med jenter over 25 år? Hvis det er denne klesstilen dere går for, og filmscenen med James Dean er "formelen" for "sjarm", så blir jeg litt skeptisk her.... Ikke ment som kritikk, bare lurer. Synes stort sett at dere virker veldig fornuftige og sympatiske. Stort sett :)

  James Dean kunne i det minste kle seg....

  SvarSlett
 7. Sier som Coco Chanel sa i sin tid;

  "Always take one thing off before you leave the house"

  Han til venstre kunne droppet den cardiganen (som egentlig bare har en ufyselig farge..), han i midten den korte jakken (og de rare støvlene?) han til høyre skjerfet. Så jeg ville egentlig svart nei til om de har greid å ha en stil jeg finner tiltrekkende.. men hadde sikkert fortsatt snudd med etter han første ;)

  SvarSlett
 8. Øverste jenta til høyre var best kledt mener jeg, selv om jeg ikke ville gi den stilen noe særlig creds heller da.
  Er egentlig enig med de aller fleste her, men jeg lurer på om folk med så særegne klesstiler oppnår det de ønsker? Tenker på generell oppmerksomhet fra gutter ved øyets første skue.

  SvarSlett
 9. Gutten i midten, kunne du likesågodt funnet på fisketur i lofoten.

  SvarSlett
 10. a tiny bit hipster15.08.2011, 04:28

  Jeg maa si jeg er uenig med resten av gjengen som har kommentert paa denne posten (det er kanskje fordi jeg er en liten hipster selv :P). Jeg synes jentene hadde kjempe sot stil bortsett fra hun siste jente(med hatten) som var litt plain. Guttenes stil var helt ok. Han forste saa vel kjekkest ut (I have a thing for guys with tattoos and buttoned top buttons) men guttenes stil generelt var ikke "on point" og ikke noe jeg hadde blitt spesielt imponert over. It would be interesting to hear your thoughts on their outfits.

  SvarSlett
 11. Jeg er ikke dypt inn i mote, men eneste jenta jeg ville snudd meg etter ville vært brunetta i begynnelsen.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...