mandag 4. juni 2012

Det verste jenter vet at gutter gjør

Siden tiltrekning handler vel så mye om å ikke gjøre FEIL som det handler om å gjøre ting riktig, skal jeg gi deg "fasiten" på hvilke to følelser du IKKE har lyst til at jenter skal få rundt deg eller assosiere deg med:

Skam

Klein stemning

I skam ligger det at hvis jenta føler at det er en ørliten sjans for at du dømmer henne (eller jenter generelt) for å i det hele tatt ha et sexliv vil du oppnå to ting: At hun passer på å ihvertfall ikke dele sexlivet sitt med deg, og at hun assosierer negative følelser av skam med deg.

I klein stemning ligger det at hvis jenta føler at det er en ørliten sjans for at det blir klein stemning (ved at du gjør rare ting eller snakker om merkelige eller usammenhengende emner) så oppnår du tre ting: At hun ikke har lyst til å bli sett offentlig sammen med deg, at hun blir frustrert, og at hun assosierer negative følelser av kleinhet med deg.


-Andreas

5 kommentarer:

 1. Kan du forklare litt mer om det med skammen? Jeg trodde A snakke om sex ikke var noe negativt i det hele tatt.
  Sett at klokken er sent pA et utested og du skal prQve A fA en jente du har snakket og danset med hjem. Er det smartest A spille pA den at "dette er ikke noe jeg gjQr til vanlig, men du er sA spessiel at jeg bare mA"?

  Og hvis du har en samtale med ei jente, bQr du annta at du er jomfru og dermed ikke snakke om sex? I sAfall har jeg gjort noe veldig feil mange ganger :P

  SvarSlett
 2. Hmm... merkelige og usammenhengende emner? Det kan jo være veldig subjektivt, så da vil det jo alltid være en risiko for misforståelser.

  SvarSlett
 3. Den siste der gjelder vel begge kjønn. Jeg datet ei jente en gang jeg hadde sansen for. Pen og god kjemi, men på fylla engang ble hun en helt annen person og dumma seg mildt sagt ut. Etter det røyk hele greia for min del, tenkte automatisk at "hun her vil jeg ikke bli sett sammmen med, ihvertfall ikke når hun drikker"

  SvarSlett
 4. @Anonoym 16:53,

  Skam er det som på engelsk ofte blir kalt "slut shaming", dvs hvis du snakker negativt om jenter som har mye sex. Eller på andre måter viser at du synes det ikke er stas med jenter som er for "lette på tråden", etc...

  Å snakke om sex på en positiv måte er en fin måte å vise at du ikke er en person som dømmer. Så der har du gjort mye riktig. En annen ting du kan gjøre for å vise at du ikke dømmer er å ta opp hvor urettferdig du synes det er at jenter blir dømt for å ha mye sex men ikke gutter (hvis det faller seg naturlig å ta opp). Det er en veldig direkte måte å vise at du ikke dømmer jenter og at hvis hun har sex med deg så vil ikke du snakke dritt om henne.

  SvarSlett
 5. @VB, tusen takk for et oppklarende svar. FortstAr det nA :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...