onsdag 13. juni 2012

Han møter eksen sin!Yeay! Vi har fått enda et brev fra en leser:


Hei hei!

Jeg leser bloggen deres og syns det er en interessant blogg!

Jeg ønsker å være anonym, men saken er slik at jeg lurer på hva dere syns om dette.

Jeg er en jente på 23 år som møtte en gutt i november som er tre år eldre enn meg. Vi snakket mye sammen da, og han spurte flere ganger om vi skulle møtes. Dette gjorde vi altså ikke, fordi jeg er en person som ikke møter gutter som er alt for på, eller som jeg selv ikke er interessert i. Dette endte jo med at han snakket til meg mer og mer, og skrøt av at han hang med eksen sin, og at jenter var interessert i han, med håp om at jeg kanskje skulle falle for han. 

Dette gjorde jeg altså ikke, før i februar da han dro på utveksling til Australia i 4 mnd. i løpet av de 4 mnd. skypet vi og pratet sammen på facebook så og si nesten hver dag (det er ikke tull). Etter dette ble jeg litt interessert. Nå har han kommet hjem fra Australia og vi snakker forsatt sammen. 

Saken har seg slik at på Android kan man laste ned en aplikasjon der man kan adde venner, og se hvor de er, og hvilken andresse de er i. Dette hadde vi da lastet ned, og addet hverandre slik at vi kunne se hvor vi var. Jeg vet at han stalker meg på denne aplikasjonen, for han har avslørt seg flere ganger. 

MEN han har en eks, som han var sammen med i ca. 3 år. De slo opp for 2 år siden. I går (søndag) stalket jeg han på denne aplikasjonen. Da så jeg at han hadde vært hos eksen sin. Da tenkte jeg ikke så mye over det, og tenkte rett og slett at de bare var venner. Men senest i dag spurte han om vi skulle møtes på onsdag, da sa jeg ja, så sa han at han måtte gå fordi han skulle på trening. Så tenkte jeg at jeg skulle stalke han, så fant jeg ut at han er hos eksen sin igjen. 

Da er spørsmålet mitt til dere: Syns dere jeg skal fortsatt møte han? Eller at jeg skal ditche han? 
Min venninne sier jeg skal møte han, for å så stalke han etterpå for å se om han forsatt møter eksen. Hva syns dere?

Ja, jeg vet det er sykt å stalke personer på denne måten, og jeg pleier egentlig ikke å gjøre det. Men har man muligheten er fristelsen veldig stor. 

Hilsen jente 23 år.

Heisann jente 23!

For meg er det nesten helt umulig å vite om dette er en bra fyr eller ikke. Men jeg kan gi deg noen generelle råd: Personlig synes jeg ikke telefon-stalking høres ut som noen konstruktiv hobby i lengden. Forsøk å gi mere blaffen i hva han gjør eller ikke gjør såpass tidlig i datingen, og se heller etter sikre tegn på at han faktisk er følelsesmessig investert i deg. At han chattet med deg på skype hver dag er for eksempel et ganske sikkert tegn på at han enten a) veldig sjeldent møter jenter, eller b) er veldig emosjonelt investert og håper å få deg som kjæreste.

At han møter eksen sin kan bety ganske mye forskjellig uten at det nødvendigvis trenger å bety at han fremdeles har følelser for henne eller at han er utro. At han gjør det uten å fortelle det til deg trenger heller ikke å bety at han skjuler noe for deg, det kan hende han rett og slett er redd for drama eller for å såre deg. 

Forsøk å slappe av og nyt den fasen dere er i (datingfasen) uten å forvente noe som helst av han (noe du strengt tatt ikke kan heller uten at dere faktisk har satt klare grenser). Så lenge dere ikke konkret har avtalt monogami kan du egentlig ikke kreve eller forvente det av han.

-Andreas

2 kommentarer:

  1. Men her er det jo også snakk om at han lyver da, sier han skal på trening og drar til eksen..man skal ikke behøve å lyve for den han er sammen med, kanskje han tror det blir drama,men det blir mer drama når han lyver om det enn å fortelle at ja han møter eksen i ny og ne.

    SvarSlett
    Svar
    1. Godt poeng. Jeg håper ikke det blir oppfattet som at jeg mener at "alt er greit". Det er like viktig å sette grenser og si ifra hvis han går over de. Hvis han lyver om flere ting så er det jo greit å ta en prat om det.

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...