tirsdag 24. juli 2012

Kan man lære sjekking på en helg?

I helgen var det Bootcamp, og alle gutta (med unntak av Sondre) på bloggen jobbet hardt for å sikre at de 13 deltagerne som var med oss fikk så tett oppfølging som mulig.

En av deltagerne hadde tidligere vært på et annet type sjekkekurs som hadde vart i hele 3 uker hos et annet firma enn Gode Vibber. Dette er hva han har skrevet om oss til sammenligning:


I skrivende stund sitter jeg her kjempefornøyd og med noen gledestårer i øyekroken (litt flaut, men det er faktisk helt sant), dette blir en kort tekst, må komme meg ut på byen igjen! Denne helgen startet med at jeg kom til Oslo tidlig på fredagen. Så gikk jeg rundt hele fredagen før vi skulle møte opp med store sommerfugler i magen. Jeg hadde tidligere vært med på et annet kurs om sjekking og følte ikke jeg fikk noe utav dette, så var redd for at jeg kastet bort pengene mine på enda et kurs hvor jeg ikke lærte noe nyttig. Så kom det til kurset og vi møtte alle deltagerne og instruktørene og jeg må si jeg var ganske nervøs i det vi startet men det gikk fort over.
Det som jeg merket med en gang instruktørene begynte å prate om de forskjellige temaene, var at de var virkelig engasjerte og du fikk følelsen av at de ønsket at du skulle lære dette. Og ville mer en gjerne forklare prinsippene sine for deg hvis du ikke forsto det. Så i forhold til det andre kurset jeg hadde vært på så var prinsippene jeg lærte her mye mer anvendelige.
Første kvelden ute var vi ute på del forskjellige steder og jeg følte det gikk bedre å prate med jenter nå enn hva det pleide å være. Det var ikke lenger så mye stress å holde samtalen gående, men det var en del punkter jeg feilet litt på som instruktørene tok opp med meg før lørdagen. Lørdagen ble en ny dag med mange nye aha-opplevelser og modellen deres var ikke så vanskelig å sette seg inn i, men det er ikke noe man tenker så sterkt over hvis man ikke har vært på kurset. Det som vi lærte denne dagen er det som virkelig gjør forskjellen når man snakker med en jente hvor som helst, for om det blir en mulighet for noe mer! Denne dagen brukte vi også til å shoppe litt klær og jeg skjønner nå i ettertid at klesstilen min trakk meg litt ned. Klær har faktisk litt å si, og med det mener jeg så klart riktige klær. Så kom tiden for at vi skulle ut og teste de nye verktøyene våre, hele denne kvelden ble brukt på ett sted. Den første gruppen jeg og en annen fra kurset gikk bort til åpnet seg med en gang og samtalen gikk som en drøm, denne kvelden brukte jeg tipsene fra gårsdagen og alt gikk så mye bedre. Men en liten feil jeg gjorde ødela litt for meg med den jenta jeg fokuserte på. Det jeg lærte av det er at sjekking ikke er å gjøre det riktige, det er å ikke gjøre det feil! Neste gruppe åpnet instruktøren, og jeg kom inn etterpå. Denne samtalen gikk også helt nydelig, jeg følte virkelig at jeg hadde knekt en kode for samtaler, det var ikke lenger skummelt å snakke med fremmede jenter og det å holde samtalen gående og å gjøre den spennende var virkelig ikke vanskelig! Jeg gjorde også en ganske stor feil her, noe som da resulterte i at jeg bare fikk et telefonnummer før venninnene tok av. Men jeg fikk tilbakemelding om at jeg virkelig hadde en sjanse med hun venninna hvis jeg bare hadde gjort det riktige. Selv om det var en ganske stor feil, er det veldig lett å gjøre noe med det. Så jeg følte lørdagen gikk utrolig bra, jeg ble til og med åpnet av en del jenter som ville ha meg med på nach, men jeg ble ikke interessert på grunn av at de var for interesserte. Standarden min på jenter gikk fort opp fordi jeg fikk opp øynene for at jeg har en sjanse på hvilken som helst jente. Så for første gang i hele mitt liv føler jeg at jeg er i en posisjon til å velge, og det er dritkult!
På vei hjem fra Oslo møtte jeg også på ei utrolig søt jente på toget, det var natttoget så vi dreiv å pratet en god stund før vi skulle sove. Når vi våknet tok jeg telefonnummeret og vi avtalte å møtes til helgen. Dette kunne jeg ikke gjøre etter det andre kurset!
Gode vibber sitt kurs anbefaler jeg på det sterkeste, disse gutta kan sakene sine. Når vi var ute med instruktørene fikk vi se at de virkelig kunne sakene sine, og at det funket, jentene de åpnet siklet over dem. Motivasjonen er på topp etter denne helgen, og nå føler jeg virkelig at det er mulig, alt er mulig! Trenger du et spark i baken, får du ikke de responsene du ønsker, eller vil du bare bli enda bedre? Ta kurset, disse gutta får deg på god vei mot dit du vil!
Okei, denne teksten ble litt lengre enn antatt, men jeg elsket virkelig denne helgen. Og vil anbefale alle å ta kurset, mener virkelig at instruktørene kan hjelpe alle uansett hvor god du er! Disse guttene kan det de driver med!


-Deltager, Gode Vibber Sjekkeskolen 20. - 23. juli 2012 


Tja, hva skal man si til sånt? Vi begynner å bli bortskjemte med gode reviews, men det er faktisk helt sinnsykt motiverende å få sånne mailer fra deltagerne våre. Iblant tenker man jo "Hva i alle dager holder vi på med egentlig? Sjekkekurs? SJEKKEkurs? Burde jeg ikke egentlig fått meg en normal jobb?". Men når sånne tanker kommer rister jeg det bare ut av hodet, leser et par gamle mailer vi har fått fra tidligere deltagere, tar en kikk på forumet vårt og leser litt om utviklingen, utfordringene, vennskapet, den gode stemningen, lagånden, og ikke minst de gode verdiene gutta har i bunn, og tenker: Det er søren meg bra det vi holder på med.

-Andreas (stolt av Gode Vibber)

7 kommentarer:

 1. Inspirerende!

  SvarSlett
 2. Dere burde være stolt av GodeVibber, dere er helt rå og gir masse verdi til gutter i Norge :)
  Men, hvis vedkommende her ikke fikk noe ut av 3 uker sjekkekurs med en annen av de "store" aktørene i Norge, så vil jeg påstå at de enten var ett helt annet sted i livet på det tidspunktet.
  Eller at de ikke tok det særlig seriøst.
  Det tror jeg i hvert fall, men ingenting å ta vekk i fra GodeVibber :)

  SvarSlett
 3. Er ikke kurs litt dyrt?

  Tok å regnet 7,000 x 13 (deltagere) og delte på 5 (Sondre var ikke med står det her), det blir 18,000 Kr pr. instruktør på 3 dager, noe som vil si 5-6,000 pr dag. Er ikke det litt vel dyrt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Uten å gå i detalj på hva instruktørene tjener, glemmer du nok at et firma har en del andre utgifter enn bare lønn. Vi leier lokaler, har folk som jobber backend, regnskapsfører, utgifter til nettsider, annonsering, produktutvikling, osv.

   Tenk også på at instruktørene er med ut på byen live frem til 3 på natta både fredag og lørdag, samt all forberedelsestid og planlegging før BC. Talere på seminarer ligger ofte mye høyere i timespris enn det vi har mulighet til å gi instruktørene (enda).

   Slett
 4. Jeg har lenge vurdert et kurs for jeg trenger virkelig et spark i baken men har ikke visst helt hvem jeg skal velge..vil jo gjerne ha litt igjen for de 6000 kronene..
  Men etter å lest denne og flere av de andre tilbakemeldingene på dere har jeg bestemt meg nå tror jeg..tar nok en tur over fjellet til Oslo på kurs med dere i høst..:):)
  Med andre ord, vi snakkes!:)

  SvarSlett
 5. Mest vel invisterte 7000 kronene jeg har brukt i mitt liv, hvertfall!
  Lykke til:)

  Vaffel, tidligere GV bootcampdeltager

  SvarSlett
 6. Var med på et kurs med et utelandsk firma for to år siden, før jeg ble med dere i høst. Det første kurset kostet mye mer enn deres, og jeg skal være så ærlig å innrømmet at jeg fikk så sykt mye mer igjen for pengene hos dere, andreas. Han nye instruktøren deres var med bl.a. og han var kjempeflink. Jeg lærte mye hos de andre også, men Bootcampen med dere forandret virkelig livet mitt. Takk til dere, alle sammen, og takk for en kjempe bra blogg:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...