mandag 23. juli 2012

Avstandsfella

Vi snakket om det her om dagen. Hvordan vi plutselig hadde blitt kjempeforelska i den man holdt på med først etter at man har reist fra vedkommende. I mitt tilfelle hadde det skjedd når jeg hadde flyttet fra en verdensdel til en annen. Det virket også som at jentene ble mer interessert når det var flere mil i mellom oss. 

Det var to mønster som så ut til å gå igjen:

Man møtes oftere den siste tiden man har sammen. Fra å møtes forholdsvis sjeldent til å møtes hver dag eller til og med bo sammen den siste tiden. Hun skulle jo dra snart allikevel så vi kunne like godt bruke litt ekstra tid sammen.

Idealisering i etterkant. Man har en tendens til å huske de gode øyeblikkene best og glemme de negative sidene. Fantasien får mye spillerom og en idealiseringsprosess er i gang. Det er jo også noe tiltrekkende i de man ikke helt kan få. Det er en hindring i mellom (mange mange mil). Hva om, hvis om, og så er man i gang med å drømme...

-Tom (Får snart besøk fra utlandet)


PS: Noen som har opplevd det samme? Fortell i kommentarfeltet.

7 kommentarer:

 1. Kort svar: Ja.

  Langt svar: http://www.youtube.com/watch?v=RYDvmg4vGNQ :)

  SvarSlett
 2. Har ikke opplevd det samme enda, men vil snart. Dama skal gå to år på skole i USA, og jeg skal fortsette med mitt her hjemme. Bevist er jeg for at henne skal dra fordi jeg vet at hun vinner mye på det, og det ville være egoistisk av meg å holde henne tilbake fordi hun vil gjøre noe hun har lyst til. I tillegg vet jeg at holdningen til nettopp dette er gjensidig.

  Man går naturligvis glipp av mange kjærestegoder ved avstandsforhold, og det intime man har settes på vent. Vil man egentlig det? Er man så forelsket at man holder igjen når men møter en dame som er sikkelig på deg? Man har tusen av unskyldninger for å gi etter når damene plutselig er mer interesert.

  Jeg tror det er viktig å gjøre seg opp egne meninger og tanker rundt det å oppretholde et avstandsforhold.

  SvarSlett
  Svar
  1. Har vært i avstandsforhold tidligere.

   Kan være frusterende og hardt arbeid. Men en setter jo ofte mer pris på det en har jobbet for.

   Men kan også være ganske sexy om gjordt riktig.

   Slett
 3. Barrierer tiltrekker. Sjekketriks: Lag en barriere mellom deg og dama. Fredrik W.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hey Fredrik! Fett at du også skriver her i blandt :)

   Slett
 4. Er i den fasen av forholdet nå, har vært borte fra hverandre i ett år, møttes i vår, men merket for at ting ikke var som det stemte, og vi valgte å gjøre det slutt, men vi fant tilbake til hverandre for noen uker siden, og nå har vi det så bra som vi aldr før har hatt det, problemet er bare at jeg reiser utlands det neste året, og hun til en annen by i norge, ergo vil vi se hverandre veldig sjeldent, er spent på hvordan det vil gå... Vi har tidligere lang historie med å begynne og avslutte forholdet

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...