mandag 16. juli 2012

Han tar ikke forholdet videre! Er det noen vits å fortsette?Leserbrev:

Hei hei!

Jeg er på dealern med en fyr og har vært det i noen mnd. nå. Alt går egentlig veldig bra! Å sjekke han opp var nærmere sagt ikke noe problem for min del. Men vi er kommet til det stadiet der vi stopper litt. Vet ikke om dere skjønner hva jeg mener, men jeg vet ikke om det er vits å fortsette forholdet om det skal fortsette slik? Så da vil jeg heller begynne å finne nye gutter, samtidig som at jeg ikke vil droppe det vi har uten å vite om det kunne vært noe mer. Mitt spørsmål er da (til tross for at dere nok ikke har fått så mye informasjon til å dømme): Tror dere det er for sent til å prøve å utvikle forholdet? Eller har det gått såpass lang tid at jeg bare kan glemme det, og at han sannsynligvis ikke vil gjøre noe mer ut av det? Missforstå meg rett, det er ikke slik at han unngår meg, ikke gidder å svare på meldinger eller noe sånt, tvert imot. Det er bare at det ikke skjer noe mer, og det blir kjedelig for min del. Men jeg aner ikke hvordan jeg eventuelt skulle gi han signaler for at jeg vil noe mer!

Jeg forstår at dette ikke er hovedfokuset deres, men kanskje dere har noen råd til å "sjekke han opp på nytt"?

Hilsen Vilde :) 


Hei Vilde!

Det korte svaret: Nei, selvfølgelig er det ikke for sent å utvikle forholdet. At dere bare har holdt på i noen måneder og at ALT EGENTLIG GÅR BRA er et perfekt utgangspunkt for et forhold. Problemet er bare at du (i likhet med mange jenter) har litt mer behov for å definere og "konstatere" forholdet enn det mange menn er. Menn har gooooood tid når det kommer til dating, mange trives faktisk nesten bedre i "datefasen" enn de gjør i "nå er vi kjærester-fasen". Kvinner setter generelt mer pris på å definere hva man er fordi det føles trygt og godt å få bekreftet at han bare vil ha henne og at han er villig til å "satse" på forholdet. Problemet er bare at menn stort sett ikke har et like stort behov for det samme. For mange menn, og spesielt kvalitetsmenn er det derimot ekstra viktig å føle seg EMOSJONELT tiltrukket nok før man er villig til å investere, samtidig som de liker å gjøre det VELDIG gradvis.

Moralen? Så lenge det går FREMOVER har du ikke grunn til bekymring. Så lenge han AKTIVT investerer mer og mer i deg, i form av å kysse deg offentlig, vise deg frem til kompiser, snakke om deg til familien sin, så kan du trygt lene deg tilbake og nyte tiden dere har sammen. Det er når han trekker seg unna, slutter å ta initiativ og kontakt at det er fare på ferde.


-Andreas  

9 kommentarer:

 1. Åh, dette var akkurat det jeg trengte å høre! :)

  SvarSlett
 2. Hei ,har et spørsmål som jeg virkelig føler at jeg trenger svar på.

  Jeg er en jente på 18 år som tidligere gikk i samme klasse som en gutt jeg likte da og som jeg fortsatt liker. Jeg er ganske sjenert av meg. Det hendte da tidligere at han viste litt fysisk kontakt, men likevel såpass uskyldig at det kunne vært bare i en vennskapelig tone. (eks: hånd på skulder mens man prater og sånt). Var også en gang han ble ganske nyskjerrig på om jeg hadde kjæreste da noen andre spurte og han hørte det. Det hendte ofte at han ga meg ekstra oppermeksomhet på gruppeoppgaver og lignende situasjoner. Generelt legger merke til meg. Likevel ikke så mye at noen andre enn meg tenkte på det.

  De få av venninnene mine som jeg har fortalt det til mener at det ikke betyr noe dette her. Jeg har inntrykk av at det er mest fordi han nettop er han, vi har ganske forskjellig omgangskrets. Men ettersom jeg liker han gir jeg liksom ikke helt opp tanken. Nå har jeg også hørt at man skal være forsiktig med å høre på venninner når det kommer til dette med gutter. Jeg turte aldri og vise han noe særlig interesse, for jeg skjønte aldri om han bare var snill og hyggelig uten noen hensikt eller om det var noe mer. Når da i tillegg de jeg forteller det til sier at de ikke tror det er noe, har jeg ikke turt å ta noen sjanse. Kan det være at han faktisk likte/liker meg og at jeg ikke har vært tilgjenglig nok? ettersom jeg er sjenert, eller er det sånn med gutter/menn at de gjør alt de kan om de faktisk liker noen? Hva tror dere?

  SvarSlett
  Svar
  1. Kan svare deg i et eget blogginnlegg :)

   Slett
 3. Digger jente-bloggen!
  Jeg forstår først nå hvorfor jeg har lyst til å gjøre det slutt med dama -jeg er ikke emosjonelt tiltrukket.
  Gøy å lese om hvordan menn fungerer!

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg er ei jente på 22 og jeg holder på med en mann på 30 år. Og vi har det kjempe fint sammen, kjemien er der og vi trives godt i hverandres selskap. Vi har snakket litt om følelser og diverse. Og da fikk jeg vite at han fortsatt tenker en del på eksen sin som han holdt på med i flere år, men det fungerte visst ikke mellom dem og de har gjort det slutt noen ganger den perioden de var sammen. Han var veldig usikker på henne om han kunne stole på henne siden han var redd hu holdt på med andre i tillegg til han. Men jeg fikk vite at han savner henne og at det er noe med henne han ikke greier å komme over.

  Når han sa dette til meg så ble jeg så klart lei meg og begynte å bli redd for at han kommer til å gå tilbake til henne igjen og droppe meg:( Men han sa at han har blitt veldig glad meg og at han liker meg veldig godt, og at han er ærlig mot meg. Og han sa at han ikke vil ha noe forhold nå, for han synes vi har det veldig fint sammen sånn som vi har det nå. Og han sa at hvis han møter noen andre så kommer han til å fortelle det, men at det blir like vanskelig å si det til meg selvom vi ikke er sammen. Men jeg tenker at når han sa til eksen sin at han ikke ville mer med henne etter at han møtte meg så må han jo ville være med meg og bry seg?! Han sa til meg at han ikke liker utroskap og at han ikke er utro.

  Men jeg er utrolig redd for å bli såret igjen siden jeg har blitt såret gang på gang av de forrige jeg har vært sammen med, så tanken skremmer meg veldig... Men det er litt beroligende at han sa at han ikke har planer om å møte noen andre, og når jeg spurte om han trodde han kom til å gå tilbake til eksen så sa han at han ikke trodde det.

  Så nå er jeg redd han plutselig sier han ikke vil mer med meg fordi han vil ha tilbake eksen sin, huff.. Hvis dette skjer så er det ikke første gangen!:( Veit ikke om jeg orker å bli såret igjen jeg. For jeg har blitt kjempe glad i han og jeg vil ikke ha andre enn han..

  Nå har vi holdt på i 6 mnd, og vi har det bra sammen og det er jo noen venner av oss som har spurt han om vi er sammen og da har han sagt at vi ikke er det, men at vi har det bra sånn som vi har det nå. Men at vi får se hva som skjer. Jeg er skikkelig forelsket i han og jeg håper at han vil ha et forhold med meg etterhvert, men jeg veit ikke hva han tenker om det.
  Det virker som han er litt redd for forpliktelser, veit at han har blitt såret før, men han må vel bli klar for et forhold igjen etterhvert forde?
  Jeg veit ikke hvordan jeg burde gå fram for å spørre han om hva han tenker om oss, for er redd han kommer til å si at han synes vi har det bra som vi har det nå. Og at han ikke vil ha forhold. Jeg vil at han skal vite hvor mye han betyr for meg, og at det er han jeg vil være sammen med.
  Noen tips til hva jeg burde gjøre i denne situasjonen!?

  SvarSlett
  Svar
  1. Han er ikke interessert i noe forhold med deg- hverken nå eller senere. Han er fysisk tiltrukket, ikke emosjonelt- han sier rett ut at du ikke skal håpe på det blir dere to. En mann som er interessert eller forelsket vil aldri finne på å si eller gjøre noe som skremmer en dame han liker bort. Du er langt mer investert emosjonelt enn han og klenger deg fast i et luftslott av en romanse hvor det kun er deg som er forelsket. Her må du gi slipp og komme deg videre- dette er en lekse i å ikke bruke tid på menn som ikke vil ha deg og hvordan du ikke lar deg bruke så lett. Lykke til

   Slett
  2. Han er ikke interessert i noe forhold med deg- hverken nå eller senere. Han er fysisk tiltrukket, ikke emosjonelt- han sier rett ut at du ikke skal håpe på det blir dere to. En mann som er interessert eller forelsket vil aldri finne på å si eller gjøre noe som skremmer en dame han liker bort. Du er langt mer investert emosjonelt enn han og klenger deg fast i et luftslott av en romanse hvor det kun er deg som er forelsket. Her må du gi slipp og komme deg videre- dette er en lekse i å ikke bruke tid på menn som ikke vil ha deg og hvordan du ikke lar deg bruke så lett. Lykke til

   Slett
 5. Er det noen "knep" for å få en gutt til å aktivt invistere mer, eller er trikset å bare tilbringe nok tid sammen? Isåfall - hvor mye initiativ til dette kan jenta ta? Skjønner jo at det bør være en viss balanse, men ikke alle gutta er like flinke til å få ut finger'n til å faktisk møtes selv om de gir uttrykk for at de faktisk ønsker det..

  SvarSlett
 6. Noen menn vil bare ha en ting. Men andre søker kjærlighet. Vi vurderer alle kvinner vi nøter på en dag og spør oss selv. Hadde jeg pult henne Hade jeg giftet meg? Ur instinkt. Men d finnes menn som er utviklet til dagens samfunn. Og vi har det i oss. Men sex er ingenting uten kjærlighet. Ikke i lengden. Se etter litt andre typer. Kanskje du vil få deg en overraskelse El 2. Mann 32

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...