torsdag 24. januar 2013

En steg-for-steg guide til sjekking


Det er nå 12 år siden første gang jeg kom i kontakt med sjekketeori. Det er 8 år siden første gang jeg begynte å lære bort sjekking til andre. Det er 7 år siden jeg holdt min første Bootcamp. 3 år siden vi startet å skrive på denne bloggen.

Og alt kulminerer egentlig ned til det som kommer nå:

I alle disse årene har jeg nemlig utviklet, justert og perfeksjonert all sjekketeorien sammen til én kompakt teori: Gode Vibber-metoden.

Frem til nå har teorien vært forbehold de som har vært på Bootcamp. Og det finnes ganske mange som har vært veldig fornøyd med at ikke "alle" kan teorien vår. Den er nemlig helt hinsides effektiv. "Dette funker jo helt latterlig enkelt!" sa en deltager på Bootcamp en gang. "Ja. Jeg vet" var det eneste fornuftige jeg klarte å svare. Med riktig teori og nok trening er sjekking faktisk veldig enkelt. Jenter har faktisk, tro det eller ei, lyst til å bli sjekket opp på riktig måte.

Alt du har lest på bloggen til nå kan du se på som et godt grunnlag. Målet vårt har hele tiden vært å formidle sunne holdninger og tanker rundt sjekking og å gi deg et solid fundament, men metodene, teknikkene, fremgangsmåtene og "kruttet" har til nå vært forbeholdt de som har meldt seg på Bootcamp.

Om kort tid slipper vi boka "Sjekkeskolen - En steg-for-steg guide til tiltrekning av fantastiske jenter". Sjekking blir aldri det samme igjen.

Registrer epostadressen din under for å få beskjed med en gang boka er klar til bestilling!


VIP-liste for boklansering:

16 kommentarer:

 1. Tro det eller ei, Andreas ble jaggumeg ferdig med boka si til slutt... jeg har holdt den i mine egne, klamme hender. 12 års konsentrert sjekke-erfaring spesielt tilpasset norske forhold right there. Congratulatore, din trege men geniale mann!

  SvarSlett
 2. FEEEETTTT!!!

  SvarSlett
 3. Når konkret slippes den? uke, måned?
  Ser frem til å lese den!:D

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å lese! Denne blir definitivt med i boksamlingen :)

  SvarSlett
 5. Nei, har du sett! Gleder meg sykt!

  SvarSlett
 6. Fantastisk nytt. Gode artikler og podcasts fra dere blir fort et av dagens høydepunkt for min del. Nå får jeg en hel bok å kose meg med!

  SvarSlett
 7. Haha! Gleder meg sykt!

  SvarSlett
 8. Endelig! Dette har jeg gledet meg til :)

  SvarSlett
 9. Grattis med Dagbladet-intervjuet! :)

  SvarSlett
 10. Når kommer det oppdatering med slippdato?

  SvarSlett
  Svar
  1. Sender ut mail med slippdato straks.

   Slett
 11. Har ikke kjøpt en bok i mitt liv, men betaler med glede for den boken der :)

  Vil det forresten bli mulig å kjøpe den som E-bok?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, kun i papirformat i førsteomgang.

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...