fredag 31. desember 2010

Sentimental mann ønsker godt nyttår

Først vil/må jeg si Godt Nyttår! Måtte alle nyttårsforsettene dine gå i oppfyllelse. 2011 kommer til å bli et vanvittig fantastisk år både for deg og oss, det er jeg hundre prosent sikker på.


Vi har nå holdt på å skrive en stund, og selv om bloggen fremdeles er i identitetskrise og lurer litt på hva slags blogg den egentlig er, så må jeg si at det er utrolig gøy å både skrive og å logge meg på hver dag for å se hva de andre gutta har skrevet, og det er gøy å lese kommentarene vi får. For å sitere/være enig med Andy: "Jeg trodde egentlig vi skulle få mer pes enn vi har fått". Dere er jo en gjeng med gladgutter (og jenter) hele gjengen. Gi oss litt motstand, Goddamnit!

Siden det er nyttårsfeiring på gang føler jeg at det er på sin plass å være litt sentimental: Jeg er skikkelig glad i resten av gutta.

Anders, Sondre, Lars og Andy er medskribentene og kollegaene det egentlig ikke er mulig å ha. Jeg har andre venner som jeg også setter pris på, men det er ett eller annet litt særegent over de andre gutta i Gode Vibber/03:30. De har en ekstremt sjeldent kombinasjon av å være eksepsjonelt gøye å henge (og sjekke) med, samtidig som de er skikkelig jordnære og down-to-earth gutter. Det er en litt sånn høna-eller-egget problemstilling det der. Er de så laidbacke og jordnære FORDI de har mange jenter etter seg, eller er de attraktive og har mange jenter etter seg FORDI de er så lite valideringssøkende og hyggelige? Uansett, en ære å skrive på samme blogg og jobbe med en sånn gjeng.

-Andreas (del av en bra gjeng)

PS: Hva er et GODT NYTTÅRSFORSETT å sette seg? Jeg trenger inspirasjon. Del med folket!

13 kommentarer:

 1. Mitt nyttårsforsett får være å prøve meg ut med å sjekke på byen, er 23 år og har aldri prøvd før. Hadde vært gøy å se hvordan jeg ligger an (hvor tiltrekkende jeg er ;-) ).

  Også skal jeg gjøre mer ut av livet mitt, være ennå mer aktiv og bestemme meg om jeg skal jobbe fra høsten (500.000+ kr/år) eller studere (kjempebra sosialt) :)

  SvarSlett
 2. Jeg har 4 nyttårsforsett for 2011..

  - Øke taksten på huset slik at mor å far slipper å sitte som kausjonister.

  - Lære meg Johnny B Goode på gitar

  - Begynne å spille på kontrabassen min

  - Skrive noen kapittler på boka mi

  Dette er forresten den mest geniale bloggen jeg har sett.. går det ann å møte dere utenfor Gode Vibber? Jeg har ikke muligheten til å få tatt kurset. hehe

  SvarSlett
 3. Jeg har flere nyttårsforsetter, men det mest gjeldene for tiden er:
  - Starte det nye året med et langt kyss med en jeg aldri har kyssa før.

  Godt nytt år til alle dere i 03:00

  SvarSlett
 4. Fuck you, Andreas, nå kjenner jeg at jeg ble litt glad-trist! Du kommer nok ikke unna samme kategori du :)

  SvarSlett
 5. Noen av mine nyttårsforsett er:

  - få meg en ny jobb
  - besøke minst 4 land jeg ikke har besøkt før, evt ett kontinent
  -flytte ut for meg selv
  -møte Andy, kniiiiis. neida.
  Eller joda.

  Men godt nyttår da, gutter!! Ha en minst like fin feiring som det jeg skal ha ikveld :))

  SvarSlett
 6. Godt nyttår ønskes dere. Dere har forandret måten flere gutter seg på seg selv. Takk for en fin bootcamp/sjekkekurs. For å fortelle litt kort om hvordan det går på jente-fronten, har det simpelten tatt HELT av :D

  Igjen, takk for det gamle ;)

  SvarSlett
 7. Mitt eneste nyttårsforsett er å få meg kjæreste.

  SvarSlett
 8. Godt nytt år! Dere skriver en kjempebra blogg, om veldig mange av de temaene jeg og venninnegjengen bruker såå mye tid på å diskutere. Flørting, sjekking, sex og singelliv.. Det blir aldri kjedelig! Dere kommer ofte med opplysende og interessante svar, tusen takk :-) Gleder meg til et nytt år med nye, spennende blogginnlegg!
  Mitt nyttårsforsett er å få en kul attitude, bedre selvtillit og bli kjent med masse nye mennesker..

  SvarSlett
 9. For en fin blogg å møte det nye året med! Jeg skal bli mindre kresen når det kommer til gutter, lese minst like mye som før, trene minst like mye som før, skrive minst ei side hver dag, og på denne måten ha skrevet en historie på minst 365 sammenhengende sider som jeg skal ha guts nok til å sende til et forlag selv om det ikke gir mening, også skal jeg smake på alt, leve hver dag, og la 2011 slå 2010 ned i støvlene.

  Godt nytt år til dere.

  SvarSlett
 10. Slutte med festrøyking er numero uno for min del, og smile mer i hverdagen :)

  SvarSlett
 11. Takk for strålende blogg gutta :)
  I 2011 skal jeg lære meg å spille gitar.

  SvarSlett
 12. Nyttårsforsette! mine er å være mindre konfliktsky! Godt nytt år, gutter:)

  SvarSlett
 13. Første gang jeg er innpå her. Utrolig kult med en slik gutteblogg, me liiike! Gleder meg til å følge dere videre, for jeg skjønner meg virkelig ikke på gutter!!! Hadde for eksempel en god tone med en fyr på nyttårsaften, helt til han ble full og sa "Da jeg så deg, tenkte jeg at du var skikkelig harry og tøs, og at du bare ligger rundt med alle." Jeg bare "????? snakkes!" En time etterpå spurte han hva problemet var...

  Uansett, lykke til videre :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...