torsdag 24. mars 2011

Er du jente og ønsker å bli flinkere med gutter?


Som dere sikkert har fått med dere til nå så er vi gutta i Gode Vibber først og fremst flinke til å lære bort hvordan man sjekker jenter - som gutt. MEN det er alikevel noen prinsipper som fungerer begge veier, og jeg har de siste ukene jobbet med et utkast til et kurs for jenter.

Problemet er at jeg rett og slett ikke vet hva slags kurs det er behov for, og hvordan det bør legges opp.

Med andre ord: Jeg trenger å komme i kontakt med deg, som er jente, og som føler at det er ett eller annet du ikke helt får til med "dette med gutter og sånn".

Hvis du har lyst til å være med på et helt gratis test-prosjekt så send meg en mail på andreas@godevibber.no

-Andreas

16 kommentarer:

 1. eeyyyy! Jeg vil være med :P Men betyr det at jeg må røpe hvem jeg er og da? Hms.. shit au!

  SvarSlett
 2. @GLASSKÅR: Send meg en mail du:) Du kan få lov til å sitte med papirpose eller finnlandshette;)

  SvarSlett
 3. Da velger jeg papirposen, da kunne jeg jo sett riktig så søt ut... Mail er på vei ;)

  SvarSlett
 4. Så bra tiltak! Jeg har ikke anledning til å være med, men tenkte å komme med noen tips til hva som kan være med, altså ting jeg sliter med selv, og tror at kanskje andre osgså sliter med.
  - når jeg møter en gutt på byen og får kontakt med han osv, så ender det alltid opp med at det ikke blir noe mer enn en "fylleflørt", hvordan får man det til å være likt edru? Holde kontakten og hvordan? Kan jenter ta inisjativ?
  Hadde sex med en fyr jeg hadde kjent i et halvt år, på fyllla. Jeg fikk følelser for han, men han sa "det er alkoholen sin feil". Er det meg som sender ut feil signaler?
  Jeg vil altså få en fyr jeg møter på byen til å bli noe, er det umulig? Hvor skal jeg ellers treffe og bli kjent med nye gutter?

  SvarSlett
 5. Supert tiltak! Jeg lurte litt på om dere kunne gi meg en lite gutte råd! Aner ikke hva jeg skal gjøre :-)
  Møtte en gutt for 1,5 år siden. Vi har holdt på og alt var fint, så dumpet han meg. Deretter gikk det noen måneder og vi begynte å holde på litt smått igjen, også dumpet han meg IGJEN. Det har vært mye drama og jeg har hatt noen utrolig kjipe måneder meg kjærlighetssorg. Vi møtes ofte på byn og i jobbsammenhenger, da blir det alltid snakk og han sier kjempe fine ting til meg. I følge han er årsaken til at det aldri ble oss at han ikke kom over eksen sin og at jeg ikke gav han sommerfugler i magen :( Jeg traff han på byn i helgen og da sa han at han hadde det litt vanskelig for tiden. Og nå har han innvitert meg på date allerede to ganger. Første gangen sa jeg at det passer litt dårlig, men at jeg gjerne var med en annen gang. Den siste meldingen har jeg ikke svart på, er veldig usikker på hva jeg skal gjøre? Han er virkelig en kjempe bra gutt og hadde han vært kjæresten min hadde jeg blitt verdens lykkeligste. Men samtidig vet jeg jo innerst inne at han tar kontakt med meg fordi han kjeder seg og "har det vanskelig" og han vet at jeg er der uansett. Jeg har lyst å få han til å jobbe litt, men er redd for at hvis jeg sier nei til å møte han nå, får jeg aldri sjangsen igjen :/ Vi har jo blitt enige om å være venner, men er det så lurt at "ekser" ripper opp i gamle ting? Kanskje han innviterte meg ut fordi han har dårlig samvittighet?

  SvarSlett
 6. @anonym:
  NEXT! :)
  Vet selv at det er vanskelig å få til noe mer med et forhold, hvor en av partene liker den andre mer, spesielt når dere har holdt på i en periode, men jeg vil tro at dine beste sjanser for å ende opp i et lykkelig forhold, er å komme deg ut av dette, og finne deg en ny kar :)

  Antar at jeg er inne på noe gutta ville ha skrevet til deg, men jeg skal ikke si noe sikkert :)

  SvarSlett
 7. Hei siste anonym. Tror du egentlig vet dette selv, men: han er ikke interessert i deg. Og nei, om han hadde vært kjæresten din hadde du nok ikke vært verdens lykkeligste, men heller den som ikke visste om du er elsket, om han er trofast, og han ville nok ikke behandlet deg noe bedre enn det han gjør i dag.
  Så svar at du ikke har interesse av å være med han på date, ha maks kjærlighetssorg en stund til, og BAM før du vet ordet av det finner du en det er verdt å satse på. Og først da vil alle slike spørsmål du svirrer med i hodet være virkelig relevante.

  SvarSlett
 8. Hva legger du i "test-prosjekt" ??? Tror jeg vil ^^

  SvarSlett
 9. Høres spennende ut :D
  men definer "test-prosjekt"

  Det jeg ofte sliter med med gutter er å klare å slappe av og finne noe å snakke om. Er jeg alene med dem går det greit, men når vi er en hel gjeng blir jeg veldig stressa og redd for å si noe dumt eller ikke virke interessant.

  SvarSlett
 10. Jeg er en sjenert jente som ikke helt vet hvordan jeg skal gå frem for å snakke med ham. Føles ut som det blir så kleint

  SvarSlett
 11. Hei til første anonym i listen her!
  Han fyren du snakker om høres ut som sånne klassiske fyrer de snakker om på hektablogg'en til psykolog Sissel Gran: http://hektablogg.blogspot.com/
  Les litt der og bli klok på hva du må gjøre - for som en sier her: Han er kun interessert når han kjeder seg.
  Lykke til videre!

  Snublet forresten tilfeldig over denne blogen som er fryktelig artig å snike på :-)

  SvarSlett
 12. Anonyme jenter som sliter med at gutter ikke vil være kjæreste men bare "deale": Dette har vi skrevet MYE om, bl.a. her:

  http://www.0330.no/2010/12/gutter-vil-bare-ha-sex-men-aldri-vre.html

  Det beste du kan gjøre er å finne noen andre... og noen jenter må faktisk også innse at de har vendt seg til gutter som er out of their league som kjærestemateriale. Da må man enten gå ned et hakk eller jobbe med sitt eget utseende, sånn funker dessverre verden.

  SvarSlett
 13. Når skal dette "test-prosjektet" finne sted?

  SvarSlett
 14. Det er allerede i gang:) Har egentlig så mange jeg trenger nå, men har plass til et par til:)

  SvarSlett
 15. Artig m dere hadde hatt bootcamp for jenter i bergen;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...