søndag 6. mars 2011

Ikke promp i senga!


På hjemmesiden til msn kom jeg over denne herlige listen med sjekkeråd.

For menn er jo hårete stinkevesner som liker sport og hater svigermor. Seriøst, er det 1950 hos msn? Eller er fredag "klisjébonanza" hos Microsoft? Åkke som... dette sier noe om den generelle kvaliteten på "sjekkeråd" man leser i gutteblader/jenteblader og lignende. Platte oppkok som er skrevet for å underholde, ikke opplyse, av en journalist som tenkte mer på den nært forestående lunsjen sin enn det han holdt på med.

Dersom man er gutt og sliter med jentene, hvilken nytte har man egentlig av denne typen råd? "Å ja, IKKE prompe i senga!? NÅ ser jeg det, det er jo så enkelt!" Det er rart... dette med sjekking og det motsatte kjønn er utrolig viktige deler av livene våre, men det går allikevel lenge mellom hver gang det blir skrevet noe gjennomtenkt om temaet.

Veldig rare greier, som gutta i Radioresepsjonen ville ha sagt.

5 kommentarer:

 1. Linken du har lagt ut viser ikke skjekkeråd, men turn-offs for kvinner. Er det meningen?

  SvarSlett
 2. Det er dog mye fornuftig som står der... Mye av det bør være en selvfølge, selvom "slutt å snorke" kanskje er småvanskelig.

  SvarSlett
 3. Sant deres høyhet, problemet er at man tar opp en haug med klisjéer og selvfølgeligheter mens man lar store, viktige ting være usagt. Rådet om å ta mer ledelse synes jeg var bra, though!

  SvarSlett
 4. Jeg ser på MSN som et samlingsted for gamle artikler. De søker etter etter hva de mener er interessant på nettet og publiserer det på sin egen side. Bruker man internett flittig vil man raskt oppleve at man har lest mye av det som publiseres på MSN før.

  Hva synes dere om disse tipsene for frisyre på jenter?
  http://style.no.msn.com/skjonnhet/galleri.aspx?cp-documentid=156374814

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...