fredag 11. mars 2011

Noen som kjenner seg igjen? (sosialt rare pingviner)

Jeg lo høyt av et par av disse. Det er ting jeg ihvertfall kjenner meg veldig igjen i, sånn jeg var og tenkte før.

Noen andre som kjenner seg igjen? Tror ikke du er alene:)

-Andreas (ikke alene)

5 kommentarer:

 1. HAHA, jeg lo så jeg nesten begynte og grine!
  Kjenner meg igjen utrolig godt igjen, men dette er ting jeg jobber med å bli flinkere på. Man driter seg kun ut om man tror man driter seg ut.

  SvarSlett
 2. Hahaha

  1-12: Check!

  :]

  SvarSlett
 3. Er det lov å komme med hastespørsmål?

  If so:
  Jeg møtte en kjekk gutt på byen i går, som hadde både personlighet, humor, stil og utseende. Vi fant tonen og flørtet mye, når kvelden endte utvekslet vi nummer, jeg ble ikke med han hjem, men vi avtalte å møtes igjen i kveld. Tingen er at i går var alt spontant og alt som var bra med han var bonus, og om noe hadde vært frastøtende kunne jeg bare gå. Hvordan holder man på den avslappede stemningen på dag to?
  Og hvordan ungår man å ha sex med gutten uten å virke uinteressert/prippen/kjip?

  SvarSlett
 4. Wow, det var noen heavy spørsmål i kommentarfeltet:)

  Det første spørsmålet ditt er "hvordan holder man på den avslappede stemningen på dag to?" Seriøst... du tenker ALTFOR mye. Møt gutten, prat med ham, se om dere har like bra kjemi i dag som i går. Jeg klarer ikke helt å skjønne om du er redd for at du ikke skal like ham eller om du er redd for at han ikke skal like deg eller begge deler... men hvis du finner ut at han ikke var like interessant som du trodde sier du at det var hyggelig men at du må stikke å møte venninna di. Hvis du er nervøs og redd for at ting skal bli kleint eller at han skal merke at du er nervøs så er greia sånn her; du trenger ikke være avslappa og kul for at han skal like deg! Du trenger bare møte opp, åpne kjeften og ikke gjøre noe direkte frastøtende! Du kan godt være nervøs, bare du forteller at du er det og ikke prøver å skjule det sånn at du virker rar.

  Hvordan unngår man å ha sex med gutten uten å virke uinteressert/prippen/kjip? Hvorfor skal du unngå det? Hvis en gutt er interessert er han det uansett hvor tidlig du ligger med han. Det eneste du potensielt kan oppnå ved å vente er å sile ut de som aldri var og aldri kommer til å bli interessert i noe mer enn sex. Isåfall sier du rett ut at one night stands er totalt uaktuelt. Men: La det være DU som bestemmer! Hvis du er hypp på one night stand, så gi totalt faen i hva moral osv forteller deg og gjør som du har lyst til.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for svar, Sondre. Det gikk kjempefint å møte ham igjen, akkurat samme stemning som i går. Altså ingenting å bekymre seg for. Å bli med han hjem var uaktuelt (uten at dt hadde med samfunnet i seg selv å gjøre), og jeg ble heller aldri tilbudt det. Mest fordi han hadde besøk. Vi har avtalt å møtes i morgen, og jeg er veldig glad fordi jeg endelig føler at jeg er nok. Igjen, tusen takk.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...