tirsdag 19. april 2011

Er kvinner like kåte som menn?
Gutter og jenter, enige eller uenige?

- Lars

8 kommentarer:

 1. Hahahahahahaha, det var jo en dritmorsom måte å legge det fram på. :-D

  Vi er nok kåte stadig vekk. Kanskje mer enn menn, egentlig. Men vi tenner på forskjellige ting ved hverandre.

  Det rare er at jenter ofte tenner på det samme som gutter når det gjelder andre jenter... ;-) Jenter er rett og slett penere å se på.

  Det med runkingen var foressten ikke så langt fra sannheten. Men vi jenter hadde nok kanskje ikke gjort det like åpenlyst. :-)

  SvarSlett
 2. Nå så jeg ikke videoen pga lesesal og manko på ørepropper.. Men! Menn er ulike og kvinner er ulike.. Derfor; kvinner er like kåte som menn! Det varierer mer etter person enn kjønn, mener jeg. Jeg kjenner fint lite kåte gutter og overkåte jenter og omvendt og selv varierer det mellom hvor mye jeg tenker på og vil ha sex, fra hele tiden til ikke så ofte ;)

  SvarSlett
 3. Jeg tror så absolutt kvinner er like kåte som menn. Men jeg tror forskjellen ligger litt i hva vi blir kåte av.

  Har snakket litt med venninner om dette, og vi er alle enige om at det er gutta som er knipne når de sier "Av og til vil jeg bare kose". Hva skjedde?!

  SvarSlett
 4. De 3 første kommentarene er fra jenter som fortsatt argumenterer for at jenter er like kåte....
  Enda et eksempel på hvor fucka virkelighetsoppfattning endel jenter har :)

  SvarSlett
 5. Jeg tror at kvinner er minst like kåte som menn, om ikke mere, bare at de har et mer anstendig forhold til det. De skjuler det mye bedre enn menn.

  SvarSlett
 6. Å være kåt og å ha lyst på sex trenger ikke å være det samme. Kan gjerne være litt småkåt, men om det er langt på natt og jeg skal tidlig opp eller foreldrene er i naborommet etc. så er det greit å dra en "jeg har ikke så lyst i kveld".

  SvarSlett
 7. Det at jenter er like kåt som gutter er ikke noe jeg tror. Det er noe jeg VET! Det er ikke kjønnet ditt som avgjør hvor kåt du er, det varierer fra person til person.

  Nå må vi og huske på at det er media, filmer, "leger" og "psykologer" osv, som skal ha det til at det er så veldig stor forskjell på kvinner og menn. Og ikke minst at de har stilt fram at menn er så mye mer kåte, og at kvinner ikke er det og sånt. Det mener jeg har påvirket mange til påstander som "menn er kåtere,vil ha mer sex", "kvinner er ikke like keen på sex, de er for følelsesmessige" osv. ALT DETTE ER BULLSHIT og kan ikke sies på andre måter.

  Alle er forskjellige, alt varier, og det er ikke skjønnet ditt som avgjør slike personlige ting!

  Det eneste man ser utenpå er gutt og jente, osv!

  Og de som måtte mene noe annet for bare gjøre det.

  Hvis det er så viktig for visse folk og komme med enkelte påstander som "fordi hun er jente", "fordi han er gutt", er det de sitt problem og ikke mitt. Men skulle selvfølgelig ønske at det ikke var slik. Derfor er det bare å si ting som det er, så kan de "bedre-vitende" såkalte "sexologene" eller hva de enn nå er som har studert "det og dette" "så lenge" bare sitte å preike dette bullshitet for seg selv.

  Sorry hvis språkbruket provoserer noen,
  men det provoserer jo selfølgelig meg, og sikkert flere at slike påstander blir tatt seriøst. Selvom dette ikke er mitt problem, så må jeg innrømme at jeg ser på dette som et felles problem mange deler ikke bare i samfunnet, men i verden.

  Takk for meg :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...