fredag 29. april 2011

Godt kledd, men jordnær

Videre i stereotyperunden er han som kler seg bra, men som gjør det på en subtil måte. Dette er fyren som kler seg pent uavhengig av hva andre tenker, men gjør det på en mye mer jordnær måte sammenlignet med klysa som vi gikk igjennom tidligere. Han har som regel en velstelt hårstil, men som ikke skriker klyse. Enkelte vil påstå at dette er en klysete stil, men de er som oftest bitre, negative eller fordomsfulle. Under ser du eksempler.

Jenter: Hva syns dere om stilen, og liker dere gutter kledd slik?

Gutter: Hva syns dere om stilen, og ville dere gått kledd slik selv?

-Kim

11 kommentarer:

 1. Jeg digger denne artikkelserien, Kim... særlig at du har så mange bilder! Skamløs stjeling og kopiering er den raskeste måten å naile bra klesstil på;)

  SvarSlett
 2. Det er sånn stil jeg liker best på gutter :)

  SvarSlett
 3. Absolutt knullbar stil ;)

  SvarSlett
 4. Sånn stil jeg føler jeg har selv.. Hva med deg da Kim. Hvilken stil er det du har (hvis du må plaseres i en av stereotypene)?

  SvarSlett
 5. Denne stilen liker jeg godt :)

  SvarSlett
 6. Awesome som vanelig, vet ikke hvor mye klesstips jeg har stjelt herifra, og med stor suksess, fra en stygg jeans med en blod harry fritidsskjorte, til at JENTER på dagtid har kommet bort og kommentert klesstilen min og til og med blitt tatt bilde av VG for en reklame+ hele 3 bloggere som ville ha bilde til bloggen sin hvordan gutter burde kle seg.

  Fra å hate klessbutikker og klær, har det blitt en hobby av dimensjoner, TUSEN takk for dette gutta i Gode Vibber, fra og ha et bra "game" til å ha et bra game med stil er takket være dere!

  SvarSlett
 7. Digger stilene! :)
  Har begynt å titte endel på lookbooksa du finner på asos.com, det er gull! =)

  SvarSlett
 8. Feminist (22)30.04.2011, 20:24

  Dette er den trygge hverdagsstilen som _alle_ går med. Fine klær og fin stil, men ikke noe som skiller en ut så en får ekstra oppmerksomhet.

  - Bortsett fra de festene der jentene sitter i hjørnet og fniser fordi alle guttene har på seg dongri og rutete slimfit skjorte ;)

  SvarSlett
 9. Min stil varierer enormt... Det er det jeg syns er gøy med kles og hårstil. Jeg kan fremstille meg slik jeg vil for en kveld.

  Kan passe innenfor alle stilene jeg har tatt for meg hittil. :)

  SvarSlett
 10. Utrolig hvor mye klær har og si på mannfolk! En kar kan fort bevege seg fra lame til hot bare han plukker opp ett par tips fra dette her:)

  SvarSlett
 11. Good looks and handsome mens Greetings from Poland. Dagmara

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...