tirsdag 12. april 2011

Spørsmål til DEG!Tenk så gøy hvis ALLE svarte på dette i kommentarfeltet?

1. Hvor bor du?
2. Hvor gammel er du?
3. Hvorfor leser du bloggen vår?

82 kommentarer:

 1. tønsberg.
  21år
  Jeg har også tatt BC hos dere, og synnes bloggen deres er veldig bra, som jeg lærer veldig mye av.

  SvarSlett
 2. 1: Nordvestlandet

  2: 18

  3: Dere har så pene bilder *_*

  SvarSlett
 3. Kongsberg
  23
  Hovedsakelig pga jeg er svært dårlig på damer generelt. Prøver å gjøre noe med det, og dere gir for øyeblikket mest mening.

  SvarSlett
 4. 1. Oslo
  2. 24
  3. Fordi dere klarer å gjøre sjekking normalt og forståelig!

  SvarSlett
 5. oslo
  24
  Fordi dere er den aktøren på markedet jeg har mest tillit til. Og pga. innleggene til Sondre!

  SvarSlett
 6. 1. Bergen
  2. 20
  3. Føler jeg lærer veldig mye av noe jeg ikke kan (ikke kunne) noe om fra før; hvordan tiltrekke seg jenter. Dere skriver også enormt bra, og det er veldig inspirerende å lese det dere skriver. Er også SKUMMELT å se hvor mye av det dere "antar" at vi er dårlige til / gjør / føler som faktisk stemmer.

  SvarSlett
 7. 1: Paraguay (Ja, seriøst)
  2: 19
  3: Interresant!

  SvarSlett
 8. 20
  Østfold
  Fordi jeg er interessert i hvordan gutter tenker, og overfører mye jeg kan bruke på gutter tilbake! Syns dere skriver utrolig bra innlegg.

  SvarSlett
 9. Trondheim
  27
  Spennende å se hva dere mannfolka tenker om oss kvinner. :-)

  SvarSlett
 10. 1. Bergen
  2. 20
  3. Fordi jeg lærer latterlig mye om meg selv og hvordan jeg oppfattes av andre gjennom dere.

  SvarSlett
 11. Oslo
  21
  Syns jeg selv klarer meg bra rundt jenter, er bare den siste lille "kneika" som må bestiges! Har veldig lyst på kjæreste og plukker opp mye bra tips, triks og synspunkter på ting her. Har lest "the game" men syns den ble for nerdete - som jo nerder har en tendens til å gjøre det.

  Flott blogg! Keep up the good work ;)

  SvarSlett
 12. 1. Oslo
  2. 22år
  3. Lærerikt, velskrevet, lite douchery, jordnært og solid innhold fra folk som jeg har respekt for (de av dere jeg kjenner da).

  SvarSlett
 13. Trondheim
  22
  Fordi det står endel smarte ting her.

  SvarSlett
 14. Bærum
  17 år
  Det er morsomt å få et innblikk av "den andre siden" samt at mesteparten stemmer, selv om jeg ikke har tenkt over det før. Også blir jeg på en måte litt småsjarmert...

  SvarSlett
 15. Spania, men returnerer til Trondheim om ikke lenge
  18
  Kom innom tilfeldig for en liten stund siden, leser nå og da. Synes det er mye interessant å lese som jente også ~

  SvarSlett
 16. 1: Oslo
  2: Gammel nok til å ha vært på fylla med Snorre før han begynte på sagaen.
  3: Nye synspunkter og artige vinklinger.

  SvarSlett
 17. 1. Sunnmøre.

  2. 16 (jente).

  3. For å lære mer om hvordan gutter tenker, og for å se om det dere skriver om jenter stemmer - noe det ofte gjør! Lærer mye her! Hehe :)


  Kos og klem <3

  SvarSlett
 18. Bærum
  22
  Følger med så jeg kan sende relevante innlegg til alle kompisene mine! Så stakkarene har en litt større sjangs.. :p (i am a girrrl) :)

  SvarSlett
 19. 1. Trondheim
  2. 33 år
  3. Lærer mye om meg selv, og andre.

  SvarSlett
 20. 1. Egersund
  2. 19, fyller 20 i juni <3
  3. Jeg er tidligerde bootcamp deltaker, og vil lære mer om sosiale regler, og tips hvordan du snakker med jenter. For det andre er dette DEN beste bloggen jeg vet om.

  Og så vet jeg at dere instruktører har greie på det dere skriver. Dete har erfaring, og dere får frem innleggene på en reflekterende og fornuftig måte!

  SvarSlett
 21. 1. Akerhus

  2. 18

  3. Jeg ønsker å bli flinkere sosialt, tidligere har jeg ofte vært den morsomme som ikke har fått jenta. Dere skriver også suverent bra, og klarer å bevare interessen min.

  SvarSlett
 22. 1. Kristiansand
  2. 19, fyller 20 i april <3
  3. Fordi den skriver om alt man trenger å vite dersom man er gutt! Nøyaktig slik en blogg burde være etter min mening :) Husker ikke helt hvordan jeg kom over den, men jeg har aldri sluttet å lese den etter det :D

  Kommer dere forresten til Kristiansand en gang? Skulle gjerne vært med på en bootcamp, betaler gladelig for å løse livets store mysterier!

  SvarSlett
 23. 1. Trondheim, opprinnelig sørfra
  2. 24 år og gutt
  3. Før: Ønsket meg en kjæreste å dele livet med, og ville ha et så bra som mulig utgangspunkt for det, i tillegg til at dette er interessant.
  Nå: Har kjæreste å dele livet med, men syns dette er veldig interessant å tenke på/lære om :D

  SvarSlett
 24. 1: Bodø
  2: 24 år
  3: Leser den fordi den er interessant, dere skriver fornuftig og logisk, uten å virke nedlatende eller bedre enn alle andre, dere forklarer hvorfor ting fungerer/ikke fungerer fordi at blablabla etter deres mening, og det liker jeg. :) Dessuten er det mange tips dere gir til gutta som vi jenter også kan bruke!

  SvarSlett
 25. Oslo, st.hanshaugen
  20, jente
  Liker å lære mer om gutter og dating.

  SvarSlett
 26. 1. Trøndelag
  2. 18 år
  3. Fordi dere skriver om et tema som ingen andre skriver så sant og jordnært om som dere. Fantastisk å finne noen som skriver om sjekking på en måte som kan leses av uinnvidde og ikke er så proppet full av akronymer og farfetcha teorier at det må leses i smug. Alle innleggene, om de handler om sjekking, holdninger eller klær, treffer meg og inspirerer meg. Skulle ønske det var flere som dere!

  SvarSlett
 27. 1. Trondheim nå
  2. 21
  3. En jente som syns dere er sååå skjønne! :D Neida, veldig tøffe gutter. Håper flere gutter lærer fra dere, begynner å bli litt lei av gnukkete gutter ute på byen...

  SvarSlett
 28. 1. Frankrike
  2. 19
  3. Har aldri hatt særlig problemer med jenter, men resultatene har blitt mer hyppige etterhvert som jeg leser bloggen deres. I tillegg er mye av det dere nevner noe som ikke bare kan brukes på jenter, men for å få venner generelt, noe som for meg har vært svært nyttig da jeg kjenner få her jeg bor.

  SvarSlett
 29. 1) Lancaster, UK.
  2) Straks 23 år gammel.
  3) Intressant å lære hvordan gutter tenker.

  SvarSlett
 30. 1. Bergen
  2. 27
  3. Nysingel (jente) etter å ha vært samboer i sju år, interessant både om å bli kjent med nye mennesker generelt, og hvordan gutter tenker og ser på jenter osv spesielt. God kvalitet på innleggene og mye å lære. Selv om ikke alt er like relevant for meg personlig, er det spennende å forstå mer av hvilke utfordringer og ønsker mennesker med et helt annet utgangspunkt enn meg har.

  SvarSlett
 31. Oslo
  20 år
  Var på BC hos dere for 5 mnd siden:)

  SvarSlett
 32. Gutt
  1. Kristiansand
  2. 16 år
  3. Synes enkelt og greit det er meget interessant og underholdende å lese! Nye innlegg av topp kvalitet kommer nesten hver dag. Det er mulig at innleggene passer til folk som er eldre enn meg, men alltid greit for meg å få en solid grunnstamme med jenter :)

  SvarSlett
 33. 28
  Oslo
  Det er den beste bloggen jeg har lest.

  SvarSlett
 34. 1. Hvor bor du? Er fra Oslo, bor i Normandie, Frankrike :)
  2. Hvor gammel er du? 18
  3. Hvorfor leser du bloggen vår? Synes skjekking er veldig interessant, og synes dere skriver om mye bra :) Bloggen er annerledes fra andre blogger.

  SvarSlett
 35. 1) Oslo
  2) 18 år og gutt ( hvis dere ikke har forstått det :D )
  3) Fordi dere skriver om forholdet mellom gutter og jenter og sjekking på en sunn måte. I tillegg kommer det små artige historier, gode klestips og en god dose enkel psykologi. Alt i alt er det veldig sjarmerende og lærerikt. Sammen med diversen andre blogger har 0330 fått meg til å se på ting på en annen måte og bli mer bevisst på sosiale mekanismer. Digger dere!!!

  SvarSlett
 36. 1. Verdens navle
  2. 24
  3. Begynte å lese etter tips fra en av gutta. Syns dere skriver mye interessant, gøy å høre hvordan ting er, og blir sett på i Gutteland. Tross enkelte laaaange innlegg, er det artig lesning, og å skrive - det kan dere!

  SvarSlett
 37. Tønsberg, 20 år, kom over den tilfeldig og synes det er underholdende og ganske nyttig lesing. Som jente er det og få et innblikk i guttas hode ganske artig + at mye av det dere skriver er relevant uavhengig av kjønn ;)

  SvarSlett
 38. 1. Akershus
  2. 18 (jente)
  3. dere ruler! :)

  SvarSlett
 39. 1. Trondheim
  2. 21
  3. Leser bloggen fordi det står masse bra her. Dere hjelper folk til å utvikle seg til den beste versjonen av seg selv, ikke forandre seg helt. Dere fokuserer også på at sjekking ikke være sårende eller ødeleggende for noen av partene, men heller en fin opplevelse som vekker gode følelser.

  SvarSlett
 40. 1. Porsgrunn
  2. 40 år :-)
  3. Har samboer og er ikke på sjekker'n, men synes temaet er interessant. Dere skriver mye bra om dette.

  SvarSlett
 41. 1. Oslo
  2. 21 år (jente)
  3. Vært fascinert av dette gutte-fenomenet siden jeg leste "The game" for noen år siden. Synes det i utgangspunktet virket helt forferdelig, men dere har i stor grad nyansert det hele litt for min del, og det er interessant å lese hva dere har og si, og tenker.

  SvarSlett
 42. 1. Bergen
  2. 32 år (gut)
  3. synast bloggen er utruleg god, og ein kan lære teknikker her som ein kan bruke i sosiale samanhenger, men og til sjekking. Synast bloggen burde ha blitt til bok når dykk ein gong i tida ligg bloggen på hylla.

  SvarSlett
 43. 1. Nordland
  2. 18 år, gutt
  3. Jeg lærer veldig mye om min egen og andre menneskers tankegang. Jeg kjenner meg veldig igjen i innleggene deres, med tanke på gutteting, og innser stadig hvor rett dere har i det dere sier. Samtidig er det morsomt med historiene deres! :)

  SvarSlett
 44. 20, Kristiansand.

  Leser bloggen fordi dere gjør sjekking forståelig. Jeg ønsker å bli bedre med jenter, og dere forklarer metodene på en måte som gir mening.

  SvarSlett
 45. 1. Oslo
  2. 24
  3. Fordi jeg er jente og synes dere skriver (flittig) om dagsaktuelle temaer innenfor sjekking. Dessuten er jeg veldig nysgjerrig på hvordan dere ser ut? Samt jeg har en teori om at en av dere var på randen av å sjekke meg opp på Ica Ullevål i mars (blondt hår - fuglte etter meg i reolene)?

  SvarSlett
 46. Måtte titte litt på bloggen i dag

  28
  oslo

  Typsik hyggelig type med masse damer rundt meg, men utrolig dårlig på closing og havner stadig på vennehylla. Frustrerende.

  SvarSlett
 47. 1. Sunnmøre
  2. Straks 23
  3. Veldig informativ blogg, dere har hyppige og interessante poster med meget godt innhold som fanger meg som leser. Dere vet hva dere snakker om...tror mange har mye å lære her. Stå på!

  SvarSlett
 48. oslo
  27
  leser hver dag på sengekanten. vil lære mer og pule mer.
  fin blogg <3

  SvarSlett
 49. 1. Oslo
  2. 24
  3. Dere er utrolig flinke til å skrive, og får alt i livet til å fremstå lekende lett. 03:30 gir meg mye inspirasjon, og jeg har lært å se både livet og meg selv fra andre perspektiver etter å ha lest bloggen.

  SvarSlett
 50. SIRI, 22 år.
  stavanger.

  synes det er en morsom og interessant blogg. er imponert over hvor mye dere forstå ved oss jenter. gutter som tar til seg det dere forteller, og klarer og gjøre noe med det i praksis kommer veldig, veldig langt!

  SvarSlett
 51. 24
  München
  Ble tipset av en kompis om denne bloggen, aldri helt forstått greia med blogg. men den bloggen her er utrolig bra. Masse creds til dere alle. Fortsett å skriv bra innlegg. Liker måten dere vinkler skrivingen på.

  SvarSlett
 52. 1: Bergen
  2: Hva var spørsmålet igjen? Åja, 34 var jeg visst blitt nå... tiden flyr.
  3: Fordi jeg hadde et veldig bra game en gang for lenge, lenge siden... og lurer på hva som gikk galt.

  SvarSlett
 53. 1- Praha
  2- 22
  3- Fordi dette er en innmari underholdende blogg!

  SvarSlett
 54. 1- Praha
  2- 22
  3- Fordi dette er en innmari underholdende blogg!

  SvarSlett
 55. 1. Berlin
  2. 27
  3. Fordi det er underholdende aa lese

  SvarSlett
 56. 1.Bodø
  2. 24
  3, Fordi bloggen er mer norsk relatert innen sjekking, enkelt skrevet og krydderet litt.

  SvarSlett
 57. 1. Israel
  2. 21
  3. Veldig fint fyll når forelesningene blir kjedelige :) Dere skriver også utrolig bra.

  SvarSlett
 58. 1. Mo i Rana
  2. 23 år
  3. STOR underholdning ;)

  SvarSlett
 59. 1. San Francisco
  2. 24
  3. Synes sjekking er et spennende tema å lese seg opp på. Selv om jeg er for pinglete å sjenert til å teste ut noe av teorien i praksis.

  SvarSlett
 60. 1.Akershus
  2. 18 (jente)
  3. Synes dere skriver morsomt og underholdende, og sjekking er et spennende tema som jeg vil lære mer om. :D

  SvarSlett
 61. Njååå, jeg blir faktisk dritglad av å lese sånne kommentarer jeg. Big <3's!

  1. Oslo (egentlig fra Kongsberg akkurat som Selfloather;)
  2. 31
  3. For å lese innleggene til de andre gutta. Og for å få sladder, som at en av jentene føler en av oss sjekket henne opp på Ica... hvis det var blondt hår inne i bildet må det ha vært Andy, høres det kjent ut buddy?;)

  SvarSlett
 62. 1.Sarpsborg
  2.28
  3.Har vært på bootcamp hos dere.Interessant å lese det dere skriver, spesielt Sondre sine innlegg er veldig gode.

  SvarSlett
 63. 1. Ski

  2. 20

  3: Fordi jeg er en jente versjon av dere gutta på gutte fronten. Morro å se hvor mye som egentlig er likt mellom gutter og jenter.

  SvarSlett
 64. 1. Kristiansand
  2. 19
  3. For å se mitt game i perspektiv, og tips fra andre som brenner for jenter

  -Complex

  SvarSlett
 65. Feminist (22)13.04.2011, 16:33

  1. Hvor bor du?
  Trondheim

  2. Hvor gammel er du?
  22

  3. Hvorfor leser du bloggen vår?
  For å lære mer om kjønn og da hvordan kjønn blir oppfattet av gutter. Det er ingen andre steder kjønn er så tydelig som når en sjekker og dermed viser frem sin maskulinitet eller femininitet.

  Og slike ting er det litt for lite god forskning på.

  Setter stor pris på å se denne siden av saken i motsetning til å bare lese hva "sure gamle feminister" sier om kjønn.

  Jeg har sterke meninger om temaet, men og en stor nysgjerrighet. Jeg blir derfor lett fascinert over generalisering på bakgrunn av kjønn og synes det er morsomt hvordan noe passer inn i det teoretiske bakteppet jeg har imens andre ting går på tvers av det.

  SvarSlett
 66. 1. Hvor bor du?
  Jeg bor like utenfor Lillestrøm, i et lite tettsted.

  2. Hvor gammel er du?
  16.

  3. Hvorfor leser du bloggen vår?
  Snublet egentlig over den ved en tilfeldighet.. Jeg vet ikke om jeg er en av mange eller få jenter som leser bloggen, men det er faktisk utrolig lærerikt å lese. Digger innleggene deres! (og NEI, jeg er ikke noe smisketryne.)

  SvarSlett
 67. Oslo, 26 .. Dere skriver godt, underholdende og tiltider er det også spennende :P :D

  SvarSlett
 68. 1. Oslo
  2. 29
  3. Fordi det er morsomt for meg som jente å se hva gutta tenker om oss.. Jeg har også mye å lære på sjekkefronten, og dere skriver utrolig bra. Bra blogg gutter! :)

  SvarSlett
 69. 1. Trondheim

  2. 18

  3. Fordi dere skriver om noe som alle gutter har behov for å lese!

  SvarSlett
 70. 1. Oslo
  2. 18
  3. Fordi det er interessant å lese om hva gutter tenker, og dere skriver bra, reflekterende, morsomme og interessante innlegg! :)

  SvarSlett
 71. 1. Oslo
  2. 30
  3. Fordi jeg synes det er gøy å lese hva de andre instruktørene skriver, og å se hva folk kommenterer. Og fordi jeg synes det er gøy å skrive selv da. Ihvertfall når jeg har skrivekløe.

  Også har jeg blitt fan av alle som følger oss! Sinnsykt kult å få så mye positiv feedback.

  SvarSlett
 72. 1. Australia for øyeblikket.
  2. 22.
  3. Elsker at dere gutta har forskjellige sider av dere, man blir motivert av å gjøre noe med situasjonen man er i, ved å lese bloggen deres, ved å se at ting som for majoriteten av samfunnet anser som "rart"/skummelt, egentlig ikke er det.
  Er også stor fan av innleggene til Kim!! :D

  One love, Ray

  SvarSlett
 73. Vestfold
  27 (jente)
  Liker å lese hva dere skriver, og å lære om hvordan gutter tenker, og kanskje plukke opp noen tips som kan brukes på dere ;)

  SvarSlett
 74. Bor i Oslo, opprinnelig fra Bergen

  28 år (jente)

  Elsker at det faktisk er menn/gutter som åpner seg opp om følelser, serverer tanker om noe som jeg trodde det var damer som filosoferte/analyserte mest rundt; kjærlighet/relasjoner/samliv. Og den stadige trangen til å få vite mer om DERE. Uten å ha sett dere, er dere noe av det mest attraktive jeg kan tenke meg - KUN basert på det dere deler/skriver. Herregud, så sexy og reflektert på en og samme tid...Damn, jeg MÅ finne en mann som en av dere. Seriøst.

  SvarSlett
 75. 1. Oslo
  2. 18
  3. Jeg må si jeg har blitt en bedre person av å lese hva dere skriver, for å sette det litt på spissen! Jeg er blitt MYE mer avslappet på gutte-og sjekke fronten enn jeg var før! Ufattelig glad for at jeg tilfeldigvis kom inn på denne inspirerende bloggen! TUSEN takk til dere! :D

  SvarSlett
 76. 1. Oslo
  2. 18
  3. Har vært tilhenger av "guruer" som mystery, style/neil, David DeAngelo, Juggler, mm. Og gamet til disse "guruene" fungerer dritbra, men jeg likte det ikke, av mange grunner. Jeg ville ha mer naturlig game, mitt game, så prøvde meg fram, og kom tilfeldig hvis over denne bloggen og den har hjulpet til 100 med å finne mitt eget game, og denne bloggen fortsetter å hjelpe, så ser ingen grunn til å slutte å lese. :D

  SvarSlett
 77. 1. Oslo
  2. 18
  3. Spennende og lærerikt

  SvarSlett
 78. 1. Bergen
  2. 32
  3. "Trikset" med å være "han snille" funker dessverre dårlig! Her må noe gjøres, og det snarest! Disse sidene har fått meg til å åpne øynene, men har fremdeles mye å lære...

  SvarSlett
 79. 1) Oslo
  2) 26
  3) Jeg syns dere skriver forståelig om noe som kan være vanskelig å forstå. + at dere gjør sjekking normal.

  SvarSlett
 80. 1) Oslo
  2) 22
  3) Desperat jomfru som lette etter noen svar om jenter. Situasjon uforandret fordi angsten er paralyserende.

  SvarSlett
 81. 1) Sunnmøre
  2) 29
  3) Klesstilen min er en katastrofe pluss at jeg MÅ gjøre noe med den asosiale tankegangen min.

  SvarSlett
 82. 1. Bergen
  2. 23
  3. Dårlig erfaring med forhold, men er i et fantastisk et nå. Jenter har tidligere stort sett kommet inn og ut av livet mitt omtrent uten at jeg har fått med meg hvordan/hvorfor. Ønsker å lære mer om hvordan jeg kan være den beste meg. Dere skriver bra, og jeg lærer masse nesten hver gang jeg sjekker innom! =) Takk

  Vet posten er gammel, men som fast leser burde jeg svart for lenge siden.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...