mandag 18. april 2011

Vampyren

Neste stereotype er vampyren, han litt rocka, men som fremdeles kler seg bra. Det er spesielt relevant å skrive om dette nå mtp. hvor mye vampyrer sirkulerer i filmer og serier for tiden. Og det er ikke akkurat et ukjent fenomen at jenter ELSKER vampyrer.


Vampyren er naturligvis ikke en vampyr, men kunne like gjerne gått for å være det. Hvem som kan kjøre stilen er til en viss grad utseendebasert. Fellesnevneren er lys hud og de går som regel kledd i sort og/eller hvit. Det er noe nesten giftig med væremåten. De har en seksuell ansiktsmimikk som får deg til å tro at de er uberegnelige. Mange misforstår denne stilen som fullstendig rocka, og failer hardt når de skal kle seg slik. Stilen er sofistikert samtidig som den også er rocka. Ikke gjør feilen å gå full-svart med band t-skjorter osv. Under ser du eksempler på vampyren.


Jenter: Hva syns dere om stilen og den type gutter?

Gutter: Hva syns dere om stilen og kunne dere gått kledd slik selv?

- Kim

14 kommentarer:

 1. Jeg kjenner meg mye igjen i stilen til han på siste bildet (utenom tenna da!).
  likte også stilen til han på bilde nr.1 (han med dama). tror jeg må prøve ut den litt nå framover mot sommeren.
  Foresten kim, vet du om noen butikker eller nettsider som selger t-skjorter med freshe motiv?? Noe lignende han på siste bildet. Ikke med tall og rare ord spydd utover altså.

  SvarSlett
 2. Jeg liker egentlig stilen, men føler aldri jeg kunne gått slik :/

  SvarSlett
 3. min favorittstil!! dessuten gjør det ikke noe om gutten ser ut som alexander skarsgård heller... men seriøst gutter, denne stilen kan bare ikke bli feil!!! men for å bli helt, TOTALT uimotståelig, så kan dere blande inn et par bohemske elementer a la Johnny Depp (alle jenters drømmemann, og verdens desidert kuleste person), men don't over-do it!
  *sikle*

  SvarSlett
 4. 14-iz jente over meg?
  -Zevs

  SvarSlett
 5. Feminist (22)18.04.2011, 23:32

  Bare klærne kan _kanskje_ gå greit, om stilen ikke er 100% gjennomført.

  Mørk, mystisk blek bad boy minner meg litt for mye om emo-trenden... Rocka er kult, men ikke emo ;)

  SvarSlett
 6. hva er aldersgrensen for å bli med på bootcamp med gode vibber? og når kommer dere til stavanger?

  SvarSlett
 7. Vel, jeg er vel et lite unntak her! Skjønner ikke hva alle jenter ser i Twillight og slikt. Vampyrer skal ha kappe, høyt hårfeste og hvitt pudder i ansiktet, ikke glitre i solen!!
  uansett, stilen digger jeg, ikke at jeg har sett på den som "vampyr" stil før!

  SvarSlett
 8. @Anonym23:32: Aldersgrensen er 18 år. Vi kommer til Stavanger i sommer. Kommer dato på hjemmesiden vår snart.

  SvarSlett
 9. Jeg liker personlig ikke den stilen på gutter.. De ser dopa ut alle sammen.

  SvarSlett
 10. Jeg har en lignende stil, og er helt enig i at man ikke skal gå helt i svart, det blir kjedelig!

  SvarSlett
 11. Jeg gikk i den værste fella i min liv med en vampyr...

  SvarSlett
 12. Dette er jo favorittstilen min på byen!

  Er dog litt mer casual på hverdagen ellers, litt mer allsidig.

  SvarSlett
 13. DIGGER den stilen! Prøver å sikte meg inn på et gjennomsnitt av den og godt kledd men jordnær. Så langt har jeg nesten bare vampyr-klær :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...