tirsdag 17. mai 2011

Er det for lite nasjonalistisk å ha sex med svensker på nasjonaldagen?

Egentlig så vil vi bare ønske dere en fin dag og minne dere på at jenter i bunad er skikkelig heite. I dag finnes det nemlig få unnskyldninger for å sitte inne på rompa. Ta en titt på innlegget under om du trenger motivasjon til å komme ut. Nå skal jeg straks møte alle de andre gutta (forutenom Sondre som forståelig nok velger å tilbringe dagen med sin hagleskytende far) for å drikke champis og spise frokost.

Hipp hipp - Hurra!

Dette bildet tok jeg med for å vise at til og med hodeløse jenter er heite i bunad.

5 kommentarer:

 1. Sørlandsjenta18.05.2011, 19:20

  Gutter!
  Jeg er målløs! Kom over denne bloggen ved en tilfeldighet i går og har nå lest meg gjennom alle innleggene! Herlighet, jeg diggere dere! For en opplevelse det må være å treffe på dere. Fantastisk! Det var utrolig underholdene, spennende og ikke minst lærerrikt! Denne bloggen skal jeg definitivt følge med på!

  Et spørsmål... Hva om dere treffer en jente og faktisk blir forelska? Gir dere opp sjekkinga da? Eller er planen å være evig ungkar?

  :)

  SvarSlett
 2. @Sørlandsjenta: Jeg personlig hadde aldri gitt opp GV bare på grunnlaget av at "nå er jeg i fast forhold", men jeg er HELT for monogame forhold og for det å holde seg til en jente.
  Blir man forelska tror jeg det er bare sunt å holde seg til hun ene, mer sunt enn å bare "jage den neste jenta" i alle evighet.

  Jeg kunne selv godt tenkt meg å finne én jeg kunne vært sammen med over en lang periode, men det måtte da være med en selvsikker nok jente som hadde nok tillit til meg og som ikke hadde sjalusi-issues med at jeg fortsatt å flørte med andre jenter "på jobb" da det er en viktig del av opplegget vårt for deltakerne. Men jeg ville såklart respektert kjæresten(og meg selv!) og ALDRI vært utro, hverken med sex eller kyss.

  SvarSlett
 3. @Sørlandsjenta: Så GØY å høre at du har lest igjennom hele bloggen. Det er motiverende å få sånne tilbakemeldinger:)

  SvarSlett
 4. Så hvilken bunad synes GV-gutta er den "heiteste"? :)

  SvarSlett
 5. Nordlandsbunaden

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...