lørdag 21. mai 2011

Oh happy day...Jeg ser på klokka. Det er fem minutter til jeg skal treffe en kompis og jeg har ikke fått dusjet eller stelt meg. Håret mitt stikker ut til alle kanter, skjegget mitt er på alle plasser det ikke skal være og det stikker noen små (på grensen til gule) kviser ut av kinnet mitt. Jeg river av meg joggebuksa og finner det første og beste av klær jeg ser rundt meg. T-skjorta på vranga er heller ikke unaturlig. Det ironiske er at det er disse dagene jeg er i best humør.

Når jeg egentlig driter i hvordan jeg ser ut, hva andre tenker om meg og bare kaster meg ut i situasjoner jeg aldri hadde trodd jeg kunne beherske, da er mitt humør på topp. Ironisk nok. Humøret kan vel beskrives som en slags svevende men veldig rolig sinnsstemning, der du bare regner med at alt går på skinner, regner med at du alltid har flaks og gjør akkurat som du vil.

Jeg tar tak i en flaske, kaster den mot søppelet, halvveis i blinde, og treffer. Jeg snur meg ikke for å se på andres reaksjoner men fortsetter bare å gjøre det jeg holdt på med. Jenta, som selvfølgelig er keen på meg, er helt bakerst i gjengen og prater med en annen gutt. Jeg er ikke særlig redd for at hun liker han bedre enn meg. Uten å ha noe bevis på det er jeg bare sikker på at sideblikket hennes hele veien tar en titt på meg og sjekker hva jeg foretar meg.

Det er et fint eksempel på hvordan følelsen er. Men, disse dagene har på en måte fått meg til å tenke. Ettersom de dagene jeg med høyest sannsynlighet SER dårligst ut, altså utseendet mitt er aldeles ikke som det kunne ha vært, men  FØLER meg topp, er de dagene der jeg gjør det aller best med jenter, kan rett og slett ikke utseende ha særlig stor innvirkning på hvor tiltrekkende jeg er.

- Andy

3 kommentarer:

  1. Herlig! Er jo slik det skal være :)

    SvarSlett
  2. Kult å høre at du føler det slik med utseende og følelse. Med meg er det helt motsatt, er utseendet bra er selvfølelsen best. Er det galt at selvfølelsen styres av utseende på denne måten? Noe jeg ikke har forstått helt?

    SvarSlett
  3. Jeg har samme greia... Jeg føler humøret mitt er litt styrt av hvordan jeg er kledd, om jeg er i joggebukse og hettegenser er jeg mer laidback, mens de dagene jeg er kledd skarpt er jeg mer energisk og flørtete :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...