søndag 12. juni 2011

Hvorfor jenter avviser; kontekst

Som en tredje post i serien av avvisning-faktorer tenkte jeg å ta opp kontekst, da altså dårlig eller ugunstig kontekst som grunn.


Kontekst dreier seg om situasjonen dere er i. Har du noen gang tatt et skritt tilbake, tenkt på en situasjon og tenkt "hadde jenta i det hele tatt 'lov' til å bli sjekket opp i situasjonen vi var i? Ville noen dømme henne eller reagere negativt hvis hun viste interesse?"
Hvis ikke kan det være lurt å prøve det noen ganger fremover da jenter absolutt ikke kan vise interesse i envher tid og blir da rett og slett nødt til å avvise deg i enkelte tilfeller.

Kremeksemplet på dette er å gå opp til en jente som sitter i en dyp samtale med venninna som hun ikke har sett på 5 år og traff henne først for noen minutter siden. Jenta kan rett og slett ikke sette til side venninnen sin, som hun kan ha kjent lenge og har en historie med til fordel for en random fyr på byen. Uansett om hun syntes du er kjekk eller ikke, uansett om du gjør alt annet "riktig" eller ikke så kan hun ikke det.

Generelt situasjoner hvor en jente må avvise eller sette til side en venninne til fordel for deg øker sjangsene for at hun blir nødt til å avvise deg istedenfor; det er derfor det ofte er lurt å snakke med BEGGE jentene hvis du går opp til 2 jenter som står alene. De gutta som har prøvd dette noen ganger har garantert opplevd at jenter som blir stående alene vil heller ødelegge for venninnen enn at hun selv skal stå og kjede seg(selv om dette ikke skjer hver gang nødvendigvis). Denne er kanskje ganske kjent; "kom, vi går og danser!"


Andre kontekstuelle faktorer kan være at vennene/eksen/typen/venninnene ser at du prøver å kysse henne og hun da føler et press for å la være(kanskje hun og vennegjengen syntes det er cheesy å kline på byen, eller at det er tøsete å gjøre. Eksen og typen er ganske selvforklarende eksempler regner jeg med).

Dette innlegget av Andy forteller også ganske godt om kontekst.

Et gammelt og kjent triks her er å få med seg jenta til et sted hvor dere er alene, såkalt isolering; for eksempel kan dere gå utenfor "for å ta litt luft" eller for å røyke, også tar du heller telefonnummeret eller går for kysset der hvor hun vil ha minst mulige faktorer som kan hindre henne i å ville vise interesse eller handle på interessen sin. Sett henne i en situasjon og setting hvor hun garantert kan føle seg trygg til å eskalere med deg. Hold det intimt og mellom dere to.

- Lars

3 kommentarer:

  1. Fantastisk informasjon om temaet som de fleste gutter undervurderer :)

    SvarSlett
  2. Fint å opplyse om ;) Jeg måtte faktisk avvise en kjekkas en gang, var på konsert med moren og søsteren min... Skulle gjerne blitt kjent med fyren, men jeg sjekker ikke foran trynet på mora mi... Det er bare kleint ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...