fredag 3. juni 2011

Ta på jenta tidlig og bruk kroppskontakt når du har muligheten?


Hvorfor er det egentlig et allment "triks" at man skal ta på jentene når man sjekker dem opp? Jeg føler jeg hører tipset hele tiden. Ta på jenta tidlig og bruk kroppskontakt når du har muligheten. "Man kan ikke kysse ei jente før man har tatt på henne" eller "Å kysse eller ha sex vil ikke være en for stor overgang når jenta først er vandt til at du tar på henne".

For all del, det kan godt være det ligger litt i dette. Jeg mener derimot ikke at det har så mye annen nytte enn at dere får tillit til hverandre, samtidig som spenningen mellom dere øker. Barn, for eksempel, tar ofte på ting de lurer på hva er for å ufarliggjøre dem.

Kroppskontakt er én måte å skape tillit og spenning på, kjapt. Dog finnes det en hel del andre ting man kan gjøre som har samme nytten (eks: Tillit: Fortelle om deg selv, bruke tid med personen, ikke være en raring. Spenning: Øyekontakt, være litt innenfor intimsonen hennes, i det hele tatt gå bort til ei jente du ikke kjenner).

Nå tenker jeg ikke lengre særlig på dette med kroppskontakt. Jeg håndhilser som regel på dem, legger gjerne det ene benet forsiktig inntil hennes, slår henne svakt i armen om hun er frekk, etc. Helt normale ting med andre ord.

Hva tenker dere?

- Andy

10 kommentarer:

 1. La oss si om du avstår helt fra all form for kroppskontakt, hva tror du resultatet av det blir?

  SvarSlett
 2. Berøring er viktig, men litt overvurdert/overfokusert blant mange sjekkere. Ofte er det bedre å heller fokusere på spenningen mellom dere helt til jenta tar på deg først.

  90% av folk i "sjekkemiljøet" bruker berøring feil. De viser intensjonen sin alt for tydelig og blir oppfattet som desperate.

  SvarSlett
 3. Ikke alltid så lett når jenta står bak en disk eller sitter innerst på benken med 2 venninner imellom...

  SvarSlett
 4. Enig med siste! Å være avhengig av én ting kan ikke gi særlig konsistente resultater.

  SvarSlett
 5. Jeg er enig med Andreas, det er viktig men som mange andre ting så har noen sjekkere totalt overfokusert på det. Husker jeg så et klipp hvor Gambler forklarte sitt nye "super triks" på hvordan du kunne ta jenter du nettopp møtte mellom beina.

  Hans "hete" triks var å be de følge etter deg så snu deg kjapt rundt med hånda strategisk plassert så den klasket inn mellom beina hennes... Men hva faen er poenget?

  Personlig synes jeg det er viktig å være komfortabel med å ta på jenter. Og det er greit å være litt fysisk siden de fleste jenter er ofte veldig fysiske med gutter.

  Men jeg tenker ikke over det lenger, det blir mye klapp på skulder/arm. Ta på handa over boret når hun sier noe morsomt. Etc... De fleste av disse tingene er bare slik jeg er, jeg gjør det også med gutter (selv om jeg tar mer på jenter og det er noen ting jeg ikke gjør på gutter). Etter at jeg ble komfortabel med å ta på folk kom mye av det naturlig og jeg tenker ikke over det lenger.

  SvarSlett
 6. Jeg er ganske enig med overvurderingen av fysisk kontakt, men vil påstå at det er viktig - til en viss grad. Kan ikke bli for mye.
  Men funderte litt på en ting som Andy skrev:
  "Barn, for eksempel, tar ofte på ting de lurer på hva er for å ufarliggjøre dem."
  Hvorfor er det da oftest en gutt som må skape den fysiske kroppskontakten først?

  SvarSlett
 7. Det er ikke bare den som berører som føler seg tryggere, men også den som bli berørt. Man blir mer "kjent" for hverandre etter å ha oppnådd fysisk kontakt fremfor å ikke ha oppnådd det; det blir et større vakum, eller kall det distansering, mellom folk før man har oppnådd den første kontakten.

  SvarSlett
 8. @Anonym 6,

  Jenter starter faktisk fysisk kontakt ofte også. Spesielt hvis du lager mye spenning mellom dere. Fysisk kontakt kan være med på å fjerne noe av spenningen mellom dere.

  Hvis du sitter der å snakker som Vidar Theisen så er det lite sannsynlig at hun kommer til å ta initiativ til kroppskontakt. Men hvis du lager en leken og flørtete tone så tar det ikke lang tid før du får et lekent slag i skulderen eller at hun lett dytter deg bort på tull.

  Prøv neste gang du er ute, flørt skikkelig med jenter uten å ta på de. Du vil se at det ikke tar lang tid før de begynner å ta på deg.

  Med det sagt er det like greit å bare ta på henne først når du tuller med henne. De fleste av oss antar at når vi gjør noe mot andre gir vi de tillatelse til å gjøre det samme med oss. Så hvis du tar på henne først vet hun at hun har lov til å ta på deg også.

  SvarSlett
 9. Hvorfor berøring er viktig:

  Du møter en jente du liker. Dere snakker, flørter. Når du sier noe morsomt, berører hun armen din. Når hun skal til å gå, berører hun armen din. En sånn: "jeg liker deg, vi snakkes-gest"

  (alle)Menn elsker at jenter berører hånda og armen deres. Vi kan ikke få nok av det. Sånn er det bare.

  SvarSlett
 10. Berøring er superviktig, og veldig ufarlig å gjøre spør du meg. Jeg får knallbra respons på å gjøre flg ute på byen: Treffer en fyr jeg liker. Sitter/står litt innenfor intimsonen. Legger mitt kinn inntil hans og holder rundt nakken i blant når jeg snakker hvis det er høy musikk. Legger hånden min på armen hvis han sier noe gøy, hvis det er ekstra gøy legger jeg hendene mine på brystet hans(det liker gutta spesielt bra tror jeg). Retter litt på genseren/knepper opp eller igjen en knapp eller to. Tar han i hånden hvis vi skal ut en tur etc. Prater like interessert videre selv om vi tar på hverandre. Dette skaper kjempefin tillit superkjapt :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...