lørdag 4. juni 2011

Hvorfor jenter avviser; mangel på tillit

Som en oppfølging fra denne posten tenkte jeg nå å skrive nummer 2 i rekka. En annen viktig hovedgruppe, blant flere, som kan gjøre at jenta avviser deg handler om tillit.


Med tillit jeg mener jeg at jenter må føle tillit til at du ikke kommer til å gjøre ting kleint, drite henne ut eller ønske å utnytte henne på noen måte.
Dette må være den enkleste delen å få orden på av alt innenfor sjekking(å endre klesstil er kanskje enklere, men nå flisespikker vi), og krever da heller ikke en lang utredning. Det som gjelder her, som egentlig gjelder på de fleste områder i sjekking, er ikke å gjøre noe ekstra, men å unngå å gjøre feilene.

Bare ved å være en normal kar så er du allerede langt, langt på vei. Mange nyfrelste The Game-sjekkere feiler på dette området da de skiller seg FOR mye ut. Du vil ikke være han som trekker frem tarot-kort på byen, skal vise jentene hvordan man får en mynt til å fly som første samtaleemne eller som går kledd som om du kom fra et karneval og er den ENESTE på utestedet som ser slik ut.
Med normal mener jeg enkelt og greit ikke rar; rare folk føler man seg klein rundt og man bli usikker på hvor man har de og hva annet rart de kan finne på. Dette er dog noe som desverre mye av sjekkemiljøet henger etter i da man fortsatt tror at man ikke kan være seg selv for å få resultater med jenter, men må heller gjøre "alt annet" for å få oppmerksomhet.

Et annet stikkord er å ha genuint gode hensikter med jentene. Å f.eks ha et one night stand som intensjon er helt greit, bare ikke holdningen din er at det er å lure jenter; jenter er åpne og seksuelle vesner de også som kan bli med godguttene hjem for litt kos, men hvis du ikke tror på dette og tror du må "lure" dem med deg hjem så merker de lett hvor handlingene dine kommer fra da de er generelt mye flinkere enn gutter til å oppfatte de små tingene som avslører deg. Slike gutter sørger de for å jage vekk ganske kjapt.


Å være frisinnet og i det minste ikke-dømmende er også viktig. Hvem vil gjøre noe som helst, eller i det hele tatt være i nærheten av, en person som dømmer en for det man gjør?

At du generelt sett er til å stole på, at oppførselen din er kongruent(at du er den du gir deg ut for å være, altså vær deg selv!) og holder deg for det meste innenfor de sosiale normene er du så å si i mål når det kommer til tillit. Dette er den delen folk færreste sliter med av kursdeltagere våre da alle er ganske kule, hyggelige gutter, men vet man ikke i det hele tatt hva man skal gjøre eller tror sjekking handler om å lire av seg klysete og sleskete kommentarer så er det lett å brenne seg her.

- Lars

5 kommentarer:

 1. Jeg nominerer denne posten til beste posten i år!

  Jeg har sett mange rare sjekkere her i Berlin, gjorde en gang for to år siden feilen av å dra på den største lairen (samling av gutter som driver med pickup for de som ikke vet) her i Berlin. Herregud for en gjeng med idioter.

  Det å være sosial normal burde være et grunnleggende krav som alle PU stiler stiller før du begynner. Var så mange rare folk der som ikke hadde sosiale antenner i det hele tatt, gutter som løp etter jenter på gata med kondomer i hånda og oppførte seg som totale idioter.

  PS. Angående det å dømme folk, her er et bilde jeg liker veldig godt.

  http://beider.org/judging.jpg

  SvarSlett
 2. Takktakk=)

  Liker bildet du linket til, det blir antageligvis stjålet og brukt i en senere post.

  SvarSlett
 3. Feminist (22)04.06.2011, 22:34

  Lars; Gleder meg =)

  SvarSlett
 4. Noe jeg har lagt merke til er at en del jenter har blitt så vant til at gutta driver "skuespill" rundt dem at de faktisk ikke håndterer når det dukker opp én som _bare er seg selv_. Kan det være fordi de egentlig driver "skuespill" ovenfor seg selv?

  SvarSlett
 5. Jøss, veldig innsiktsfullt! Jeg har ikke tall på hvor mange one night stands jeg har vært på og kan LOVE at jeg har avvist en del menn som oppfører seg som om sex er noe han får og jeg "gir". Det er sinnsykt sexy med en mann som tilbyr fremfor en som tror han trenger å lure noen for å få sex. De som blir avvist trodde ofte at jeg ikke ønsket sex, men det var jo nettopp det jeg ønsket. Jeg reflekterte veldig etter å ha lest innlegget. Dere gjør en god jobb :) Hilsen jente som er glad i menn

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...