fredag 2. desember 2011

Tenk over hva du gjør på date

Noen gang tenkt over hvor viktig stemningen på dater er for å definere det videre forholdet som utvikler seg?

Med "date" så mener vi alle situasjoner hvor gutt og jente henger sammen på tomannshånd og hvor det ligger noe mer i luften enn kun vennskap, bare så det er sagt... det kan være middag, kino, film i sofaen, leke med lego, dra på Ikea, shoppe klær eller ta en øl, whatever. Poenget er uansett at du med valget av date setter noen rammer for hva slags forhold som utvikler seg mellom dere!

Derfor er det viktig at du har en anelse om hva det er du vil med dette forholdet før du bestemmer deg for hva du vil gjøre på date. Er hun kjærestemateriale kan det være helt greit å dra henne med hvis du skal på Ikea for å kjøpe noe... men ser du for deg en fling sender du noen rimelig gale signaler ved å gjøre akkurat det samme. "Film i sofaen" er en allrounder... men også her er det nyanser som gjør mye for hva slags "stemning" som utvikler seg mellom dere. Spiser dere smågodt og holder rundt hverandre under et pledd? Eller deler dere en vinflaske og ignorerer filmen til fordel av rotings i sofaen som flytter seg raskt inn på soverommet?

Hvor ofte dere treffer hverandre er også viktig. Treffer du en jente flere ganger i uka har du nærmest per definisjon sagt at det går mot noe seriøst... treffes dere en gang i måneden, og stort sett bare roter når dere er sammen, er det motsatte nærmest underforstått.

Som så ofte med sjekking foregår det viktigste på andre plan enn det verbale. De færreste jenter vil akseptere det dersom en fyr på første date sier "men du, jeg ække hypp på dame ass... men vi kan godt holde på!" selv om jenta egentlig kunne være klar for dette selv. Men dersom et slikt forhold utvikler seg naturlig gjennom stemningen du legger opp til i interaksjonene deres blir det noe helt annet. Og vica versa: de fleste jenter ville bli skremt av en kar som begynte å lodde mulighetene for å bli sammen og kjøpe rekkehus på første date, men dersom "kjærestestemingen" oppstår naturlig blir det noe helt annet.

Tenk over hva du egentlig vil... og velg dater med omhu;)

-Sondre

11 kommentarer:

 1. "Leke med Lego" :D :D

  Hvem har forresten skrevet innlegget?

  SvarSlett
 2. Skyrim, AC Revelations og Dark Souls. Ja, nå ble nok jentene her keene. Nei? Ok...

  SvarSlett
 3. Lego-leking er en fantastisk date i min bok:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig!

   Hilsen jente på 31 år

   Slett
 4. OI!! Denne artikkelen var bra den. Er saa sinnsykt lett aa subkommunisere noe helt annet enn det man mener. Dette ryddet opp i en del!

  SvarSlett
 5. Hehe, ja leke med lego høres jo dritfett ut.. Skal finne frem den gamle legokassa til neste date!

  SvarSlett
 6. Anonym: jeg blei ihvertfall keen:D tipper det hadde funka på Gamergirl som kommenterte på siste podcasten også;)

  SvarSlett
 7. åh, en jente som liker å spille Dark Souls på date hadde vært fantastisk.....

  SvarSlett
 8. Jeg spilte zombies, på min andre date, med han jeg dater nå... Så det finnes faktisk jenter som blir med på sånt. Det er jo mye bedre enn en klein middag på en restaurant. Så spørs det igjen på, hva slags jente du dater da. Første daten tok vi en kaffe og hadde en "Would you rather A or B" - quiz. Det var også morro. Enn "hva liker du å gjøre da, mhm ".... Gutter som er litt "barnslige" tør å leke, kødde og ikke ta ting så seriøst, viser at de har den selvtilliten som gjør at de ikke trenger å imponere deg. :) Da går ting lett og naturlig, og det blir god stemning.

  SvarSlett
 9. Bella, det der hørtes kjent ut... sikker på at du ikke dater Andy?;)

  SvarSlett
 10. Hah, hadde kanskje vært no det ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...