onsdag 2. mai 2012

Egen blogg for jenter som vil sjekke gutter!
"Kan dere ikke skrive mer til oss jentene også" er det flere som har spurt i kommentarfeltet. Og joda, det kan vi absolutt. Jeg og Lars er nemlig sprekkferdige av temaer vi ønsker å ta opp med dere jentene. Vi har jo som kjent jobbet i over et år med et eget kurs for jenter, vi har kalt Fantastisk Forhold, og i det arbeidet har vi funnet så mye spennende, tankevekkende, utradisjonelle og rett ut ufattelig kule konsepter som vi har lyst til å dele med dere.


Hvis du noen gang har lurt på hvorfor menn er så ufattelig uforutsigbare og vinglete når de liksom skal være så enkle - hvis du noen gang har lurt på om menn virkelig bare tenker på én ting - om menn bare går etter utseende - om det er lurt å vente med sex - om det er lurt å fortelle hva man føler med en gang eller om det er lurt å holde det inne i seg - om det er lurt å ta styringen selv eller om man bør vente til han gjør det (det kan jo noen ganger ta fryktelig lang tid) - kort sagt: Om du noen gang har lurt på hva som foregår inne i hodet på menn - så bør du følge med på bloggen i tiden fremover. Der gir vi nemlig den nakne og usminkede sannheten om menn, hva de EGENTLIG tiltrekkes av og hva som må være på plass for at de skal kunne gå inn i et forhold:


-Andreas, Lars og resten av 0330-gutta.

11 kommentarer:

 1. Endelig :D takk gutter!

  SvarSlett
 2. Dette har jeg venta på!!!

  SvarSlett
 3. Den siste tida har 0330 vært veldig lite aktiv med nye innlegg, og spesielt podcaster, vil dette ny produktet gå ut over oss gutta?

  SvarSlett
 4. Jaa, endelig!

  SvarSlett
 5. Yeah, endelig er det guttas tur til å være den dømmende feministen i kommentarfeltet som synser og gir feil råd!

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, måtte le!

   Du traff spikern på hodet.

   Slett
 6. Får dere kvinnelige instruktører til å lede disse kursene etterhvert, eller vil guttaboys fortsette?

  SvarSlett
 7. Eg prøvde å gå inn på lenka, både ved å klikke på den og å google "usminket", men får ikkje opp anna enn facebooksida med lenker til denne sida som framleis ikkje kjem opp. Er dette eit midlertidig problem, eller er sida lagt ned?

  SvarSlett
  Svar
  1. Midlertidig problem. Den kommer opp igjen snart.

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...