mandag 21. mai 2012

Podcast: Hvordan bli flink til å sjekke?

Hva gjør man hvis man ikke har noen andre å sjekke sammen med? Hvor mye muskler er for mye muskler? Hva pleier Sondre å gjøre på 17. mai? Og ikke minst: Hva legger Andreas i begrepet "Modellering", som han påstår at er den viktigste faktoren for å bli god i sjekking?

Sondre og Andreas ga blaffen i å stryke skjorter og pusse pensko før 17. mai og brukte heller dagene før nasjonaldagen til å spille inn en flunkende ny episode av 0330 Sjekkeskolen:

Du kan høre på rett fra bloggen ved å trykke play på denne spilleren:


Hvis du har iPhone/iPod/iPad, eller iTunes installert på datamaskinen din kan du abonnere, og da blir nye episoder automatisk lastet ned. Det kan du gjøre ved å trykke på denne linken.

Hvis du har Android-telefon kan du høre på oss (eller laste ned programmet som mp3) herfra, eller du kan du benytte denne RSS-feeden.

-0330

PS: Fortsett å sende inn spørsmål til podcasten!

12 kommentarer:

 1. Takk for svar på spørsmålet mitt. Hadde nevnt sånn noenlunde til kjæresten at jeg hadde tenkt og reise om ei stund, men aldri snakket skikkelig med henne om det. Nå vet hun hvertfall at det er en realitet.

  SvarSlett
 2. Er gutt forsåvidt, og takker for svar :)

  SvarSlett
 3. Kjempebra svar angående muskler!

  Bra for meg som er nesten 2 meter at dere dro inn dette med ramme og "typer"

  Er nok ikke enig i at klestil er hele 10 ganger viktigere enn muskler, men er enig i at det kan være individuelt.

  Bjørn

  SvarSlett
 4. Yay!! Jeg vil modellere ken marius!

  SvarSlett
 5. Hvem er Tom. Og hvordan rekrutterer dere folk til Gode Vibber?

  SvarSlett
 6. Hei, hvordan får jeg fatt i/bli kjent folk som jeg kan modellere? Føler ikke selv jeg kan tilby så mye til mange av den typen mennesker som er verdt å modellere som gjør at de vil henge med meg. Ser mange råd om å modellere Don Draper eller Hank Moody, men føler jeg aldri vet hva konkret som jeg skal se etter. Føler meg ganske sosialt dum mange ganger.

  Ellers en kjempeblogg....

  KH

  SvarSlett
  Svar
  1. WHWHAHAHWHAA jeg var sikker på at det var snakk om Alpha-Tom!! hahaha dæver..
   Bra podcast! :D.. keep up the good work

   Slett
 7. Gleder meg til neste episode av podcast kommer ;)

  Har dere en oversikt/liste over de episodene av podcastene som dere allerede har lagt ut, eller er jeg nødt til å gå via den lange lista over artikler for å finne de?

  SvarSlett
  Svar
  1. http://feeds.feedburner.com/0330sjekkeskolen

   Slett
 8. Jej! Det her er sykt bra. Føler at flere gutter burde tenke som dere;) Prøver å tenke på modellering når det gjelder ting jeg vil bli bedre i; aktiv modellering høres veldig bra ut!

  (jente 21)

  SvarSlett
 9. Mange jenter er ute etter gutter som har muskler, men min erfaring fra ungdomsskolen var at de fleste helst ville ha noen snille og seriøse gutter. Den tiden er heldigvis over (2007-2010), selv om det var svært verdifulle år. Jeg for min del syntes det var leit å gå singel videre, bare fordi jentene var flaue, til tross for at jeg var snill og seriøs. Den typen de ønsket seg. Da ble jeg gående alene, den tiden jeg slet med å finne et varig lyspunkt i livet.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...