søndag 5. desember 2010

Drømmejenta Part III

Siden både Lars og Andy har skrevet om sine drømmejenter, har turen kommet til min(e).

Jeg har ikke helt skjønt om artikkelserien bare handler om hva drømmejenta har på seg av klær eller om det også handler om hvordan hun er som person, så jeg antar at jeg får skrive litt om begge deler.

For meg handler Drømmejenta mest om hvordan jenta ter seg. Hvordan hun er rundt meg, men også hvordan hun er rundt andre. Jeg synes det er skikkelig turnoff med jenter som oppfører seg kjipt mot andre. Det er mulig det er ett eller annet instinkt i meg som leter etter gode mødre for mine fremtidige barn eller noe, men det er noe helt utrolig sexy med jenter som smiler og er genuint empatiske mot andre.

En annen ting som tenner meg, er SMARTE jenter. Hvis en jente er vanvittig reflektert eller kan mye om et emne er jeg ofte solgt. Hvis jenta begynner å snakke om tyske ekspresjonistiske stumfilmer eller kanadisk dubstep så øker pulsen min. Og mens vi er inne på det, BRILLER er turnon dersom jenta samtidig er skikkelig pen.

Samtidig som jeg har en viss idé om hva slags TYPE jenter jeg liker, så er det en del ytre ting som jeg kicker på uten at jeg helt vet hvorfor. Jeg skal lage en slags ti på topp liste:


10 på topp drømmejente-look
(eventuelt "hvordan sjekke opp Andreas").

10. KnestrømperJeg vet ikke hvorfor, så ikke spør. Jeg bare synes det er sexy.

9. Nakke

Hvis jenta enten har satt opp håret, eller lagt det sånn at jeg kan se nakken, er det et stooort pluss. Er det sånne tynne, lyse nakkehår der i tillegg... Jeg kan bokstavelig talt forelske meg i nakker.

8. Lår

Nå begynner vi å snakke fugl. Å vise lår er helt utrolig heit. Korte skjørt og kjoler har aldri gått av moten. Og hvis jeg tar feil, og det HAR gått av moten, så er jeg offisielt mot mote.

7. Lepper

Fyldige, fuktige lepper. Spesielt underlepper, kan få meg til å begynne å fantasere om hvor digg det hadde vært å kline. Og jeg er super fan av å kline. Å kline med en jente som virkelig KAN å kline er omtrent det beste jeg vet.

6. Klassy og enkel look

Hvis du husker bildet av jenta til høyre i artikkelen om hvilken stil du bør velge, så er det et godt eksempel på en enkel og klassy look jeg liker. Jeg synes det er sexy med jenter som kler seg bra, og jeg synes det kult med jenter som er opptatt av mote.

5. Matchende undertøyHer er det en del jenter som har skulka timen. Det er ikke sånn at ALT undertøy er sexy, bare fordi det er undertøy. Det skal være pent, søtt, klassy, sexy og det skal se NYTT ut. Hvitt undertøy skal for eksempel være HVITT, ikke grått. Og BH og truse bør matche.

4. Skjørt

Bukser ser for all del bra ut, men når vi snakker Drømmejente så går hun i skjørt den kvelden jeg møter henne for første gang. Det er også ett eller annet som signaliserer at hun har selvtillit ved at hun går i skjørt.

3. Sexy hårsveis

Hvor viktig hår er på gutter forsto jeg først når jeg reflekterte over hvor viktig det er på jenter. Jeg er superfan av langt hår fremfor kort, men halv-langt KAN være skikkelig sexy på rett jente.

2. Lukt

Denne er umulig å beskrive skikkelig, men HELT UTROLIG FUCKINGS viktig. Kroppslukt og parfyme er en dealbreaker på den ene siden og kan gjøre meg nuts på den andre. Det skal ikke lukte for søtt og klissent, ikke for billig, og viktigst av alt: Det skal ikke lukte gammel dame. Skrekkeksempelet er at jeg ser en supersøt og digg jente på avstand, går bort og hilser på, for å oppdage at hun har dynket seg ned i en eller annen parfyme med fancy NAVN, men som lukter bestemor. Det er en mismatch fra en annen verden. Jeg liker ofte fruktige, friske parfymer, som lukter JENTE.

1. Min t-skjorte

På topp over ting jeg smelter av, er å se jenta i MIN alt for store t-skjorte. Det topper ALT annet.

Drømmejenta tripper som regel rundt i bare truse og min t-skjorte inne i hodet mitt.

-Andreas

6 kommentarer:

 1. Fantastisk blogg!

  SvarSlett
 2. Dere har alle ganske god smak når det kommer til jenter gutter :)

  SvarSlett
 3. Innlegget er lagt ut på BloggFeber.

  - Enig med Anonym :D

  SvarSlett
 4. Totally enig, Andreas! Nakke er en av mine klare favoritter. Noen jenter blir bare enda søtere med de riktige brillene!

  SvarSlett
 5. Fantastisk oppsummering Andreas, du traff mange bra punkter! :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...