torsdag 9. desember 2010

Herremote: T-skjorte

Endelig har vi kommet til mitt, og de fleste andre gutters, favorittplagg: t-skjorten. Det finnes t-skjorter i alle mulige størrelser, fasonger og farger. Gutter har i tillegg en tendens til å elske å vise personlighet med den. Du kan bruke t-skjorta til å vise verdi, tilhørighet, mandighet, tro, kunnskap, motesans, interesser, reiselyst, uttrykke meninger, få frem en latter, etc. Mulighetene er mange!

Tenk på helheten. Skriker t-skjorten litt må de andre plaggene tones ned, ellers blir det sirkus. Det viktigste er ikke teksten eller bildene, men passformen. Får den ikke kroppen din til å se best mulig ut når du har den på, hjelper det ikke hvor kult motivet er.

T-skjorter er det plagget hvor størrelsene varierer mest. En small fra ett merke kan sitte helt likt som en large i et annet. Har også opplevd at samme t-skjorte, bare i en annen farge har forskjellige størrelser. Dette gjør det å handle t-skjorter på internett med bra passform omtrent umulig. Tenk også nøye igjennom matching når du handler. Kjøp t-skjorter som passer til flest mulig andre plagg. Å matche skjorta til skoene eller beltet, er for eksempel et kult lite tips.


Rund hals

De aller fleste t-skjorter har rund hals. Med disse er nesten alt lov, men de har veldig lett for å bli litt kjedelige. Det kan også være greit å styre unna de store kjedene, da det ikke er kult å møte noen med lik. I tillegg til det jeg skriver om her, må du passe på at ikke halsen blir for stram. Dette assosierer folk fort med den lille gutten som spiser is med moren første gang på tivoli. Så dersom det ikke er helt den looken du er ute etter bør du prøve å unngå det. Ellers kan det være verdt å merke seg at rund hals ikke går så bra til blazer.V-hals

Gir en mer sofistikert og elegant look. V-hals gir fortere inntrykket av at denne personen faktisk har forstått seg på mote, i motsetning til rund hals. Anbefaler alle å prøve v-hals dersom du er i tvil. Har til nå ikke opplevd noen som ser bedre ut i en rund hals enn v-hals. Det fine med v-hals er at de har det på billigbutikker som H&M og Zara. Kjøper du en vanlig ensfarget v-hals, er det ingen som vet om den koster 49,50 fra H&M eller 400 fra ACNE. Passer til alt. Til og med til dressen i noen anledninger.Scoop neck
Scoop neck karakteriseres ved en lengre ned/dypere utringet enn vanlig rund hals. Dette gir også inntrykk av mote-forståelse. I forhold til v-hals får man derimot en mer rebel/rockestjerne-look. Unngå de alt for store utringningene, dersom du ikke vil være party-svenske. Denne typen passer spesielt godt på normalt bygde til tynne gutter. Fraråder deg også å bruke scoop neck om du har noen kilo ekstra.

-Anders

3 kommentarer:

 1. Hvor kjøper en scoopnecks? Ikke sett noe særlig av det der jeg pleier å handle. Lurer også på hva dere mener om scoop på menn som er hårete på brystet.

  SvarSlett
 2. Hvis du er ganske tynn, smal om skuldrene og høy som meg så finner du best scoopneck på Acne og Filippa K. De koster 400, litt dyrt for en trøye, men gir et mye fetere preg enn vanlige trøyer om du kler det.

  Jeg har funnet scoopnecks på Volt og Zara også men de er litt bredere/videre og ble for posete for meg hvertfall, passformen blir håpløs. Men er du litt mer muskuløs/bredskuldra kan det kanskje passe.

  Viktig å PRØVE plaggene for å se hvem som passer deg. Vanlig rund hals blir lett kjedelig men er veldig vanlig, v-hals kler de aller fleste(men f.eks jeg kan ikke bruke det, kler meg ikke i det hele tatt) og scoopneck er sinnsykt kult om du kler det.

  Angående det med hår på brystet, er det snakk om bamseskjegg eller bare littegranne? Er jo mange jenter som liker det, men du må nesten se det an selv og se hvordan det ser ut i speilet på prøverommet, vanskelig for meg å bedømme her og nå=)
  Men scoop neck er ikke snakk om en typisk jenteutringning altså, bare litt videre/dypere hals enn vanlig.

  SvarSlett
 3. Heisann, skal jeg tenke særlig på om jeg fyller ut ermene på t-skjorten? :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...