mandag 7. februar 2011

Herremote: Cardigan

Cardigan er et gammelt plagg som fort kan gi deg en klassisk look. Det ble opprinnelig oppkalt etter en britisk offiser for hans heltedåder i en eller annen krig – men nok om det. Du kan anvende cardigan i så og si alle sammenhenger. Hverdags, byen, jobb, you name it... I tillegg er den er ekstremt kombinasjonsvennlig.
Du finner cardigans hovedsakelig helfarget og med tykke vertikale stripet tofarget. De helfargede er helt klart enklest å kombinere og vil oftest se best ut. Du kan kombinere de med t-skjorte med litt utringning, V-hals eller scoop-neck. Å kombinere med t-skjorte vil gi deg en casual, litt laidback, men fremdeles sofistikert look. Skjorte vil gi deg en mer stiv og sofistikert look. Et tynt slips kan også være et fint supplement. Under ser du eksempler på hvordan du kan kombinere.
Jeg ville unngått double-breasted cardigan da en-lags knappet cardigans er et bedre alternativ. Et alternativ er å gå med cardiganen åpen, dette vil gi deg en åpen(!), casual, laidback look og tilsynelatende bredere skuldre. Hvis du er tynn og ikke har brede skuldre vil jeg anbefale scoop-neck framfor V-hals. Av farger vil jeg anbefale: svart, marineblå, lysgrå, mørkgrå, vinrød og beige. Grå er den fargen som er lettest å kombinere med.
Til slutt et generaliserende, globalt klestips. Når du skal kombinere overdeler, alltid ha det mørkeste plagget ytterst og det lyse innerst. Svart er unntaket, men som regel vil det være bedre alternativer. Hvis du ser på alle bildene her er “underlaget” alltid lysere eller lik farge som “ytterlaget”.
- Kim

7 kommentarer:

 1. Bra innlegg! Spess den siste delen der med hvilke farger man skal ha innerst :) I want more!

  SvarSlett
 2. Veldig bra tips her. Tar gjerne flere slike innlegg!

  SvarSlett
 3. Nydelig innlegg.
  En liten ting jeg lurer på:
  Når den er lukket, hvor mange knapper skal være lukket igjen?

  SvarSlett
 4. Leste et sted at dere har hatt sex med jentene på bildene deres, hvordan er det med gutte-bildene? ;p

  SvarSlett
 5. Hva om man ikke for fem flate øre klarer å mobilisere et snev av interesse for klær utover det praktiske og funksonelle?

  SvarSlett
 6. Siste anonym: er det ikke praktisk og funksjonelt om klærne gjør sjekkingen lettere for deg?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...