onsdag 23. februar 2011

IKKE spør jenter om sjekkeråd!

Det er utrolig kult og uventa at vi har fått så mange kvinnlige lesere på denne bloggen... for kjip som jeg er skal jeg benytte muligheten til å provosere dem litt! Dette innlegget skal nemlig handle om hvorfor det ikke er så lurt å spørre jenter om sjekkeråd.

For all del, man kan lære mye ved å snakke med jenter om sjekking... men det er viktig å være klar over alle feilkildene som er i spill slik at man ikke ukritisk tar til seg alt de sier. Vi mennesker er nemlig generelt noen surrete og følelsesstyrte vesner... og det gjelder kanskje spesielt for jenter!

Dersom man stiller en jente et konkret spørsmål ang. hva hun liker/ikke liker mhp. gutter og sjekking vil hun f.eks. ofte ikke ha som første prioritet å svare totalt ærlig på spørsmålet ditt. Det aller, aller viktigste for henne vil stort sett være: Hvordan får dette svaret meg til å fremstå? Sannheten blir så ofte modifisert slik at det hun sier skal passe med hvordan hun ønsker å fremstå og hva hun føler er moralsk og etisk riktig... bevisst eller ubevisst. Dette er forresten ikke noe som bare gjelder jenter, men mitt intrykk er at jenter er enda mer utsatt for det.

Jenter tenker også mye på hvordan det de sier får andre til å føle... mange jenter sliter SKIKKELIG med å gi tilbakemeldinger som de tenker du kommer til å finne ubehagelig. Mange gutter blir veldig oppsatte på å få svar på HVORFOR en jente som har avvist dem ikke var interessert... la meg forklare deg her å nå, det kommer til å SNØ I HELVETE før jenter gir deg et ærlig svar på denslags spørsmål. Se bare på hvor vanskelig de har for å fortelle at de ikke er interessert i det hele tatt... mange jenter vil heller bare la vær å svare på meldinger eller finne på unnskyldnigner om dårlig tid osv. fremfor å si rett ut at "sorry, jeg er ikke så hypp". Og det er tross alt en ganske lite heavy beskjed å gi fremfor det å helt ærlig skulle fortelle konkret hvorfor man ikke liker noen.

På den motsatte siden kan det selvsagt også hende at enkelte jenter sier ting nettop fordi de har lyst til å få deg til å føle deg såra eller mindreverdig... sånne kjipinger er det heldigvis langt mellom, men de finnes. Som regel har de det vondt med seg selv og finner trøst i å forsøke gjøre mot andre det de føler verden gjør mot dem.

Som om det ikke var nok har mange jenter et veldig rotete forhold til dette med tiltrekning. Det FØLER, men det VET ikke... da blir det ganske vanskelig å beskrive hvordan disse tingene fungerer. For min del har jeg flere ganger hørt jenter si at de egentlig ikke likte meg i det hele tatt men så forandret de plutselig mening... uten at de klarer å forklare hva som egentlig skjedde. Med forbehold om at slike tilfeller også kan dreie seg om at de overnevnte mekanismene er inne i spill (altså at jenta ikke vil si sannheten selv om hun vet den) tenker jeg at dette er et utrykk for at det er lett å blande sammen tiltrekning, tillit og tigjengelighet. Hva mener jeg med det?

Tiltrekning: Det å være seksuelt og romantisk interessert i noen Tillit: Det å føle at en annen person vil en vel og er til å stole på
Tilgjengelighet: Det å føle at en annen person liker en tilbake

Det er altså fullstendig mulig å være veldig tiltrukket av en person samtidig som man ikke stoler på vedkommende eller føler at vedkommende ikke liker en selv tilbake. Da er det lett å bli forvirret mhp. hva man egentlig føler... mange har ikke noe bevisst forhold til disse størrelsene, og dersom de f.eks. EGENTLIG er tiltrukket men ikke tror den andre liker dem tilbake kan de godt fortelle både seg selv og andre at de ikke er tiltrukket i det hele tatt.Vi skal ta noen eksempler som belyser alt det overnevnte:

Han: Hva blir du tiltrukket av hos en gutt?
Hun: Han må være snill, også må han ha humor... og være glad i barn!


Her svarer jenta sannsynligvis det hun føler får henne selv til å virke som en bra person. Jeg sier ikke at disse tingene IKKE betyr noe for henne... men jeg tipper det er andre ting som er viktigere for hvorvidt hun blir tiltrukket. Hun kommer ikke automatisk bli tiltrukket av alle som er snille, morsomme og liker barn!

Hun: Jeg liker ikke når andre jenter er interessert i en gutt jeg, da mister jeg interessen selv!

Nei, du føler at gutten blir mindre tilgjengelig dersom mange andre er interessert i ham, og det blir lettere for deg å fortelle deg selv at du ikke er interessert enn å ta sjansen på å konkurrere og tape. Dersom gutten derimot hadde kommet til deg og vist deg tilgjengelighet (sagt at du var den beste jenta i verden, mye bedre enn de andre som også var hypp) hadde du "plutselig" blitt interessert igjen... og jeg tipper det faktum at det var mange andre som også var hypp egentlig bare hadde økt denne interessen.

Hun: Etter date synes jeg gutter burde sende melding med masse smilefjes hvor det står at de hadde det kjempekoselig og vil møtes igjen!

Ja, fordi det får deg til å bli tryggere på at du har interessen hans, dvs. øker nok en gang følelsen av tilgjengelighet. Det gjør ingenting i forhold til tiltrekningen du føler. Enkelte andre jenter vil derimot synes det er en turnoff med gutter som viser for mye interesse... den generelle tendensen er at jenter som er trygge på sin egen attraktivitet tilhører siste kategori mens de som er utrygge er mer enige med jenta over.

Hvorfor skal vi bry oss om alt dette? Hvorfor kan vi ikke bare gjøre som jenter og si at vi føler hva vi vil/ikke vil, og det er ikke noe behov for å analysere?

Vel, mange gutter sluker nemlig ukritisk det jenter sier om hva de liker/ikke liker. Det fører til at de tror at måten å sjekke jenter på er å kjøpe ting til dem, fortelle vitser hvert andre minutt og late som om de bli overordentlig sjarmerte av den lille babyen som triller forbi selv om de egentlig synes den ser ut som en siklende, lyserød rosin. Det fører til at de følger råd den usikre venninna gir (utifra sitt eget ståsted hvor hun er forelska i klassens kjekkas men føler han ikke er interessert tilbake) når de selv kommer i prat med den pene nye jenta på jobben (som er dritlei av klissete gutter som forteller henne hvor pen hun er og hvor interesserte de er i henne).

Så, gutta... snakk så mye dere kan med jenter om sjekking, sex og forhold. Det kommer dere til å lære mye av... men ha et lite kritisk filter på lur mens dere gjør det.

Jenter er bare mennesker; det mennesker sier og det mennesker gjør er ofte to forskjellige ting.

- Sondre

39 kommentarer:

 1. Dette var et av de virkelig gode og mer konstruktive innleggene dere har hatt! Jeg er fan. :-) Du har nok særlig rett i det der at jenter føler, men vi VET ikke. Vi vet faktisk ikke hva som skal til for å få oss interessert. -Så ikke spør. Vi har mer enn nok med å analysere alt dere sier og gjør og skriver, til å i det hele tatt analysere oss selv og hva vi egentlig vil ha!

  Og vi vil framstå intelligente, søte, uskyldige, ville, sjarmerende, sprø, gjennomtenkte, impulsive, politisk korrekte, provoserende...alt etter hva vi føler er rett for situasjonen.

  Vær deg selv, sier man til gutta. Det hadde nok vært mye enkelere, om jenter faktisk var seg selv de også. Men det er vi sjelden. ;-) Ikke rart gutter får sjokk når de faktisk ender opp i et forhold med ei! For DA begynner hun å være seg selv!

  SvarSlett
 2. Bra artikkel med bra poenger Sondre. Men en tips til neste gang; skriv litt kortere setninger med flere punktum, komma osv. Så blir den mye mer lettlest...

  SvarSlett
 3. Haha, bra skrevet Sondre. Digger deg, og digger bloggen!

  SvarSlett
 4. Jeg er jente, og I approve this:)

  SvarSlett
 5. "det kommer til å SNØ I HELVETE før jenter gir deg et ærlig svar på denslags spørsmål."

  Ha ha ha.

  Det spørs. Hva om jeg har nok tillit til personen som spør? Det er rett at vi jenter ofte blir mer styrt av følelsene, så hvis jeg FØLER meg TRYGG nok på han som spør, at han ikke vil dømme eller bli sur på meg, eller lei seg, er jeg nok mer ærlig enn det motsatte.

  SvarSlett
 6. Bra skrevet! Men ikke kom her å fortell oss at det bare er jenter som ikke tør at dem ikke er hypp lengre! Gutter er likedan!

  SvarSlett
 7. Mye bra her, men dog ville jeg fått inn at du kan uten tvil være den typen som er glad i barn og de andre preferansene du førte opp, så lenge du er selvsikker og står for det du mener, etter min erfaring er det aller viktigste. Man kommer langt med det, men og høre på jenter hva de mener er aldri helt lurt. De tenker for seg drømmemannen som kun er et ideal i deres eget hode.

  SvarSlett
 8. Det er spesielt en dame man ikke bør ta i mot sjekkeråd fra: Mora di.

  SvarSlett
 9. Ja, personlig så syntes jeg ikke de fleste gutter er noe bedre på å si ting direkte.
  EGO/Følelser farger somregel det man sier.

  SvarSlett
 10. Hei, Magne fra VG Nett her. Nå har jeg lagt innlegget som dagens anbefaling på Lesernes VG.

  SvarSlett
 11. Hehe! Jeg må le :D Jo,det er nok mye som stemmer i dette innlegget! Og det at det kommer til å snø i helvete... Da vil jeg si for min egen del at det allerede snør der ;) Jeg er en rett-fram person som ytterst sjelden pakker inn meningene mine. Jeg roper dem heller ut så ALLE får det med seg;) Og jeg kjenner meg ikke igjen i det å framstille seg selv på en bra måte. Men så har jeg lettere for å komme i kontakt med gutter enn jenter. Jeg tar meg ikke selv så høytidelig.

  Det er første gang jeg leser denne bloggen, men vil definitivt fortsette å lese den! :)

  SvarSlett
 12. Nikolai Hoftun23.02.2011, 16:56

  Jeg har hatt nesten bare kvinnelige venner og jeg skal si deg. Kvinner bare sier om sjekking det som er det etisk riktige. Men samtidig så tenner de på det som er etisk uriktig. Sjekking? Da hør på de som klarer det og er menn, drit i kvinners meninger.

  SvarSlett
 13. Jeg har lest litt i bloggen og den er utrolig tåpelig på alle måter. De fleste som har levd litt vet at tiltrekning går på kjemi . ikke sjekketeknikker og maler for oppførsel.

  At man må øve opp selbtilliten er nå en ting, men du kan ikke snakke et annet menneske til å like deg om utgangspunktet er et nei. Utelukker da de helt unge jentene, som er usikre nok til å tro at oppmerksomhet fra en gutt betyr store følelser. Det betyr som regel bare kpthet.

  SvarSlett
 14. Som du sier, man kan tro at man vet hvordan jenter føler og tenker, men man VET det ikke. Det er sikkert derfor du, Sondre, går i fella med å beskrive den generelle og veldig overfladiske teoretiske 'kunnskapen' folk har om innsiden av hodet til en jente.

  For det første er det bare tull at jenter er mer følelsesmessig opphengte en gutter og at det får oss til å være uærlige. Det er snakk om vanlig høflighet og anstendighet om kameraten din spør deg hvorfor jenter ikke er interessert. Så klart vil du ikke såre ham med å si rett ut at han er lite attraktiv (hvis så er tilfelle).

  Når det kommer til å unnlate å svare på meldinger og den slags, er dette en kjønnsløs metode. Kan ikke si at jeg noensinne har truffet på en gutt som har hatt mot til å si rett ut at han ikke er keen. Gutter bruker 'feige' unnvikelsesmetoder i like stor grad som det jenter gjør.

  For det tredje, når jenter forteller hva hun ser etter i en gutt, er dette HENNES subjektive mening. Ja, hun kan like humor eller blå øyne eller en som liker barn eller hva som helst. Nei, det betyr ikke at så lenge han har alle disse tingene vil han automatisk være den rette for henne. Men om en gutt sier at drømmejenta er slank, har store pupper og blondt hår betyr heller ikke det at så lenge ei jente oppfyller disse kriteriene er kjemien til stede. Så dette er heller ikke en egenskap som er ekslusivt forbundet med jenter.

  Ja, jenter kan svare på spørsmål med noen velvvalgte ord som stiller dem selv i et bedre lys, men nevn én gutt som ikke gjør det samme? Dette handler om eget selvbilde og tillit til den du snakker med. Om personen allerede kjenner deg som du er fra før, er det unødvendig å pynte på sannheten for å fremstå som bedre enn man er.

  Dette ble en uvanlig lang kommentar, men jeg følte at det var viktig å rette opp litt på noen av utsagnene her, siden jeg er jente.

  SvarSlett
 15. Pussig, jeg får høre jeg er brutalt ærlig =)

  SvarSlett
 16. @Anonym som synes bloggen er tåpelig på alle måter og at tiltrekning handler om kjemi:

  Jeg er helt enig (bortsett fra det om at bloggen er tåpelig såklart).

  Det vi lærer bort er ikke "sjekke-teknikker", men heller "sjekke-prinsipper" for HVORDAN kjemi faktisk oppstår mellom to mennesker. Og så er det jo greit å vite hva man skal gjøre når kjemien først er der. Hvis man for eksempel spør om telefonnummeret eller om jenta vil være med på date på en ekstremt klønete måte kan det faktisk ødelegge den kjemien som allerede er der.

  SvarSlett
 17. Timing, kjemi og fryktløshet er oppskriften på seksuell tiltrekning.

  Det er noe du ikke kan planlegge, men som regel møter du en og annen person som har det samme, er i ditt modus osv. It's all about science, stop playing a game. Mennesker er enkle.

  SvarSlett
 18. sjekkereplikker er for 14 åringer.. være seg selv,snakke normalt og om normale ting så skjer alt av seg selv...

  SvarSlett
 19. Gutter er ikke så mye bedre. Hvis ei jente spør oss gutter om hvordan kropp jenter bør ha, svarer vi: "Litt former, litt rund i kantene, litt ekstra å ta i." Selv om vi har lyst på ei slank dame med deilige, faste pupper

  SvarSlett
 20. Siste anonym: Det er jo fordi vi ikke har lyst til å såre noen. Hadde jenta spurt om hvordan hun kan bli bedre likt av guttene, kunne vi gitt et ordentlig svar.

  SvarSlett
 21. @Anonym som synes sjekkereplikker er for 14-åringer: Helt enig. Derfor er vi gutta her på bloggen I MOT sjekkereplikker, og FOR å være NORMAL.

  Men hvis "å være seg selv" er å overøse jenta med komplimenter i et forsøk på å få jenta til å få så dårlig samvittighet at hun bare MÅ like deg tilbake, så anbefaler jeg ikke folk å "være seg selv". Men det er litt av poenget: "Bare vær deg selv" betyr bare at man tørr å tro på at man er NOK. Ikke at man skal fortelle jenter som knapt kjenner deg at du er dødsforelska etter 5 minutter samtale. Da er det faktisk bedre å holde litt tilbake.

  SvarSlett
 22. Om noen kompiser spør meg angående jenter svarer jeg som oftest: jeg veitta faen jeg, forstår meg ikke på dem selv..

  Jeg er sjøl jente, men skjønner ikke bæret av hva jenter tenker og holder på med. Det hjelper ikke å spørre hvordan JENTER liker å bli sjekka opp, for ei jente er helt forskjellig fra ei anna jente..

  Selv forstår jeg ikke at noen flørter med meg, før de mer eller mindre spør om man skal dra hjem sammen, så med meg må du si det rett ut, eller så er det bomtur.. Ei venninne av meg skjønner flørting med en gang (eller, ho sier ho gjør det:P), så ho liker det..

  Lær deg personen å kjenne før du blir følelsesmessig involvert, så veit du hva som tiltrekker dem og.

  SvarSlett
 23. Herlig Post Sondre! Godt du forteller hvor skapet skal stå! :-)

  SvarSlett
 24. Jeg syns det ble mer riktig når man vendte om på det jeg...altså;

  Mange jenter blir veldig oppsatte på å få svar på HVORFOR en gutt som har avvist dem ikke var interessert... la meg forklare deg her å nå, det kommer til å SNØ I HELVETE før gutter gir deg et ærlig svar på denslags spørsmål.

  Men ja, det har snødd i helvete. Det er bare sjeldent! Nettopp fordi gutter ikke alltid veit de heller. "Jeg veit ikke, vi gutter bare våkner opp og veit hva vi vil en dag"... ;)

  Jeg er kanskje heller ikke alltid like ærlig når jeg dropper fyrer, men hvis han spør, så får'n ærlig svar! Så ærlig som det er nødvendig å være, særlig hvis han kan lære noe av det til siden. Hvis det er sårende og unødvendig, så er det... ja, unødvendig. Det er bare sjeldent det blir spurt.

  Når det er sagt, herlig blogg! Elsker å se det har kommet nye innlegg :D

  SvarSlett
 25. Synes det er mest morro å høre de som sier aldri mer bad boy's.Det første de gjør next er å hive seg rundt halsen på første å beste badboy de finner

  SvarSlett
 26. @Anonym badboy

  Første og beste badboy er vel som regel første og beste person som turte å gå bort å snakke med de :-)

  SvarSlett
 27. Vil bare poengtere at det er fullstendig tåpelig å bruke klisjeen "jenter og gutter er forskjellige" argumentet. Det er like store forskjeller jenter i mellom, som det er forskjell mellom gutt og jente.

  Ikke skjær alle over én kam, vær så snill.

  SvarSlett
 28. @Anonym som synes det er teit å skjære alle jenter over en kam:

  Jeg er dønn enig med deg. Jenter er ekstremt forskjellige, gutter er ekstremt forskjellige, og jeg er faktisk en av de som tror at gutter og jenter fungerer ganske likt på innsiden av hodet (sånn stort sett), men det er EN ting vi gutter og jenter er ganske forskjellige på, og det er hva vi leter etter i partnere. Jeg skal love deg at hvis gutter bare produserte EN sædcelle i måneden så hadde evolusjonen gjort at de hadde litt andre prioriteringer ved valg av partner:)

  SvarSlett
 29. Eg føler at fleire, både gutta og jente følger ei viss bok eller nokre regla når det kjem til sjekking. Som at alle går etter samme oppskrifta. Er ganske enig i det du seier. Men eg kan vell også påpeike at guttane har nokre riper i lakken ;)

  Men er ganske enig i det du seier.

  SvarSlett
 30. control D på meg.
  men jeg har låter av Miley Cyrus der også

  hahahaha.

  det jenter er dårlig på er å konversere.
  start der...

  SvarSlett
 31. Facebook-liker bloggen deres :)

  SvarSlett
 32. Er jente selv, og bruker å si at jeg ikke er interessert når jeg ikke er det. Har imidlertid truffet på BARE mannfolk som lyver om hvorfor det er slutt eller det ikke blir noe mer. Forklaringer a la " jeg trenger pusterom og tid for meg selv, er ikke klar for seriøst forhold akkurat nå, avstanden er for stor, det er vanskelig når det er barn inne i bildet bla bla bla". Den verste forklaringa var vel at kjærestens SØSTER ikke likte meg, og han ikke fikk lov av henne å være sammen med meg (vi snakker om en voksen man her, ingen guttunge i alder). Litt dumt når disse mannfolkene finner seg kjæreste et par måneder etter at det ikke ble noe mellom oss, med enda flere barn enn meg, som bor enda lenger borte osv. Da føler man seg dolket og mindre verdt, hvorfor er man ikke en gang verdt til å høre sannheten?

  Så gutter, SNAKK FRA LEVRA. Hvis dere ikke liker jenta, så si det med en gang, så har hun valget til å stille opp som trøsteobjekt for en natt, eller kutte dere ut.

  SvarSlett
 33. Hvis du vil ha et ærlig svar fra ei jente så les dette:
  Jeg blir ikke tiltrukket av en gutt som åpenlyst prøver å sjekke meg opp med teite kommentarer, spandere drinker eller prøver å være gentleman etc... Snakk om normale ting du ville snakket med en venn/venninne om og flørt med kroppsspråket samtidig. Mye mer sjarmerende, mye mindre åpenlyst og ganske tiltrekkende. Iallefall hvis målet er noe mer enn en one night stand...

  SvarSlett
 34. Vi jenter tenner på en sexy mann, rett og slett.
  Kraftige skuldre, muskler, mandighet kul i buksa,stemmen, skjeggstubber, rumpa hans.. og en ting, ikke mange menn som kan kysse en jente så hun blir mo i knærne! Selvsikker sexy gange... da blir vi tiltrekt... og kan han bruke kjeppen sin riktig blir sexen deiligere oxo og da kommer følelsene klarere fram hva vi vil ha.
  Vi sier mye rart, det gjør mannen og. Men begge parter skjønner hverandre mer når man blir eldre og mer erfaren.
  De som er selvsikker kjører sitt eget løp, de som er litt usikre sliter litt mer.. men en dag er tiltrekningen der og da skjer det herlige ting, da tenker ingene av partene noe :)de bare gjør det og koser seg :)

  SvarSlett
 35. I lys av at dette er en blogg skrevet av unge menn med primær målgruppe i andre unge menn så er jeg ikke noe særlig overasket over innholdet i posten. Det er jo ikke noe som skaper bedre gruppefølelse enn å sitte og snakke om hvordan de der andre er.

  Det jeg lurer på er hvorfor gutter i det hele tatt spør slike spørsmål til jenter om det ikke er for å fiske etter oppmerksomhet, sympati eller bekreftelse. Og person A kommer til person B og spør om råd vedrørende person C, så er det i bunn og grunn et føkkings urettferdig spørsmål som ikke har noe annet svar enn "gro deg noen baller og finn ut av det sjæl!"

  De aller fleste gutter vet nok med varierende grad av bevissthet at jenter har stor toleranse for idioti og ikke kommer med den krasse tonen før strikken er tøyd ut av proposjoner. Derfor kan de igle på oppmerksomheten og sympatien hennes så mye de vil og så kan de gå og sippe om at rådene hun ga var dårlige til andre og få enda mer oppmerksomhet og sympati. Føkkings sosiale kjedevampyrer. :P

  Jøss ja, analysen din er ikke dum, jeg liker særlig det om "tiltrekning, tillit og tilgjengelighet" det er mye sant i det, men de kommer jo i graderinger også.

  SvarSlett
 36. Hehe..Jeg tenker om innslaget ditt; Tenker du litt for mye eller???:P

  Jeg hadde blitt sjeleglad hadde jeg truffet en fyr som var moden nok til å si hva han mente OG føler..:P Det finnes veldig langt mellom de også, kanskje enda lengre!!:P Virker som de fleste er født med en egenskap til å enten lyve eller ikke gidde å si noen ting (silent treatment). Fordi dere syns det er så festlig å ha oss på gress. For all del, sex er bra, men hva med å respektere noen som liker en og gi slipp på de hvis en ikke er interessert? :) Men det er nok en tapt ideologi har jeg fått høre av den mannlige rase!

  Jeg hadde også blitt sjeleglad hvis jeg traff en fyr som turte å si ting rett fra levra selv om det var sårende. Man blir jo gal av å føle på ting man ikke vet hva er. Alt vi trenger er et svar!:)

  Min filosofi om menn og kvinner, er hvis ting bare kunne vært enkelt og greit, fair and square, ærlig og brutalt.. Så hadde vi jenter sluppet å analysere..! Det hadde vært deilig det:P Da kunne vi vært oss selv!:P Slagordet til rema 1000 er mitt motto! Det enkleste er ofte det beste:P Dere menn skryter sånn av at dere er så enkle, hadde vært fantastisk om dere var det mot oss også når dere jakta på oss:P

  SvarSlett
 37. Takk til alle dere som har kommentert!

  For ordens skyld: Gutter har alle de samme tendensene som jeg beskriver hos jenter i artikkelen.

  Når det er sagt tror jeg det er mye viktigere at gutter blir obs på disse tingene... hvordan man oppfører seg påvirkes av hva man tror det motsatte kjønn ser etter, og hvordan en gutt oppfører seg har MYE å si for hvordan resultatene hans med jenter blir.

  @ min galante navnebror over: Å starte en blogg for å møte jenter høres ut som jævla mye unødvendig pes:) Det er jenter på byen, på fester, på jobb, på skolen, på nettdatingsider og på gata... mye enklere hvis man vet hva man skal gjøre og har øvd litt på det;)

  SvarSlett
 38. Bra skrevet! Helt sant. Kanskje du klarer å provosere meg en annen gang. Forøvrig så lar jeg litt halvslemme, pene, kåte menn ta meg hardt på doen, både på det ene og andre utestedet. Det er fint om han lukter litt fersk svette også. Og det som avtenner meg mest uansett om det er ønske om sex eller kjæreste er mas. Spørsmål om hvor og når.... lord ass.

  God helg til deg! ;))

  SvarSlett
 39. You sir, deserve a medal!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...