mandag 28. februar 2011

Herremote: På jobben

I Norge er det vanlig at man befinner seg i en jobb hvor det kreves en viss dresskode. Resultatet av dette er at majoriteten kler seg i; V-hals genser, skjorte og jeans. Denne bloggposten kommer til å handle om hvordan du skal skille deg ut på en positiv måte fra denne generiske gruppen. Klassisk sjekketeori(mystery method, the game etc) forfekter at du skal skille deg ut for å få ekstra oppmerksomhet. Som regel inkluderer dette å gå med rosa jakker, latterlige mye accessories og plagg som skriker “hei, jeg vil ha oppmerksomhet”. Dere har sikkert sett gutta på byen som går med 7 forskjellige armbånd, bukseseler og hatt. Disse har lest the game og slukt det rått! Under ser du krampeaktige forsøk på å skille seg ut.
Det som skjer når du kler deg slik er at du får oppmerksomhet, men er det positiv oppmerksomhet? Du blir han raringen. Vår filosofi er at du skal skille deg ut ved å ha et cleant og stilrent preg over hele antrekket. Altså skille deg ut på en positiv måte. Hvilket bringer oss tilbake til penklær i jobbsammenheng.
Normalen er v-hals genser og skjorte. Jeg anbefaler deg å velge andre pullover gensere eller cardigans framfor v-hals. Pullover gensere trer du over hodet og skjorte, og de har samme funksjon som en v-hals genser. Men i motsetning av normalen viser de at du har “forstått det”. De viser at innehar kunnskapen til å skille deg ut på en positiv måte. De gir deg samme sofistikerte looken som V-hals genser, men er et langt bedre alternativ. Under ser du gode eksempler på pullover gensere.
Half-zips er samme type plagg som pulloverne vist over, men har et distinkt navn. Disse gir deg en sofistikert og klassisk look som er tidløs.
Cardigans har vi blogget om tidligere, og her ser du eksempler som er gode i jobbsammenheng.
Av fargevalg vil jeg anbefale marineblå og vinrød. Disse er enkle å kombinere og aldri feil. Begge er kurrante, klassiske alternativer som kan beskrives som tidløse.


- Kim

8 kommentarer:

 1. Ny her inne, lest omtrent ingenting ennå..men så langt har dere min oppmerksomhet til det fulle.
  Gode Vibber hørte jeg om for første gang i sommer. En venn forteller meg litt men har ikke forstått helt og holdent, men -The Game- med Neil Strauss er vel langt fra gode vibber filosofien...hele veien slik jeg oppfatter det, foruten - "jakten på kveldens bytte" som virker å være grunnelementet i hele konseptet deres.. Forskjellen er flere undergrupper hos Gode vibber som virker mer jordnære enn hva Strauss mener
  Boka - the game - har sine små teknikker som man kan følge, men skulle sett det kom en bedre utgave, en jordnær en sådan.

  Dere virker til å ha innsikt nok til å gi ut en blekke som kan konkurrere med - the game!
  *seriøs*

  SvarSlett
 2. @Profeten: Undertegnede holder på å skrive bok. Og ja, den blir myye bedre enn The Game;)

  SvarSlett
 3. Innsikt eller ikke, profet eller ei; Bok mottas med takk og lykke til med prosjektet:)

  SvarSlett
 4. Bra som vanlig Kim :)

  SvarSlett
 5. Kim,kan ikke du svare på spørsmålene som ble stilt under posten om blazere da?:-)

  SvarSlett
 6. ...er alle bildene fra nelly?

  SvarSlett
 7. Skal svare på blazertråden nå. :-)

  Nei. Såvidt jeg husker er kun det ene bildet i innlegget her fra nelly.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...