lørdag 5. februar 2011

Som man hvisker i vinden...Hvor liker dere best å dra ut?

For mitt vedkommende er jeg ekstremt lite trofast når det kommer til utesteder... jeg har "perioder" hvor jeg liker ett sted, men beveger meg som regel videre. Dessuten er jeg en sosial kamelon, og kan godt gå i dress en kveld og Emperor t-skjorte den neste. For tiden er det mye Hegdehaugsveien, Horgans, Oak osv... men det er mye fordi det er kaldt ute og jeg er lat. Veldig fan av Solliis og ÅpenBar (men da mer som date-steder). Ellers kan jeg finne på å dukke opp på Garage og tom Rockin, men da fordi jeg henger med venner som er into den typen musikk og ikke fordi jeg er så veldig hypp på rocke-jenter (for all del, noen er heite og dritkule, men Emo-berter med arr på håndledda er det verste jeg veit).Hvorfor brukte Sondre så lang tid på å begynne å skrive innlegg på bloggen?

Vel, hvorfor bruker Sondre så lang tid på å svare på mail? Hvorfor har Sondre vaskehjelp fremfor å ta i et tak selv? Svaret er seff at Sondre er litt lat. Og at han har en "dayjob" og en haug med hobbyer som tar masse tid, bare så det er sagt. Dessuten er ikke dataskills min sterkeste side, så da Andy sendte meg instruksjoner om hvordan man kunne komme seg på bloggen skjønte jeg ikke helt hvordan. Så for å oppsummere, jeg er dum og lat. It's my excuse for everything;)Hvilke damer er det dere ser etter når dere er på fest?

Vel, vi gutta har ganske forskjellig smak... langt, slett hår (mørkt eller blondt), litt former uten å være tjukk, litt barnslig ansikt og ikke altfor høy (under 1.75) er min. Ingen piercinger, ingen tatoveringer, har/planlegger høyere utdannelse og litt "bertete" stil (men IKKE bertete oppførsel/tankegang). Hvis hun hiver seg på spøkene mine, tar dem videre og sender dem tilbake er jeg solgt. Og dersom hun har uvanlige eller nerdete interesser, desto bedre. PS: Tipper jeg har brutt ALLE disse "reglene" opptil flere ganger, btw:)Hva er favorittfrukten til alle?

Jordbær, hands down. Nå er jeg jo ganske nerd, og synes således å huske at jordbær ikke egentlig er en frukt... så for å gardere med slenger jeg på Kiwi. Hvis Ikke det heller er en frukt, så kan det være det samme.

- Sondre

5 kommentarer:

 1. Haha, at du tør svare noe annet enn ananas på det siste spørsmålet, Sondre.. Det skal ikke på pizza, vet du.

  Kiwi er et bær:(

  SvarSlett
 2. Haha, vi er litt like oss to imellom Sondre, du bruker og veldig mye engelsk i norsken ;)

  Men bra innlegg, er selv lat når det gjelder å gi folk tilbakemeldinger over sms og mail o.l.

  SvarSlett
 3. Nehei, kiwi er en frukt :D Og skal heller ikke på pizzaen...

  Men ananas er klart best! Fersk!

  SvarSlett
 4. Hvorfor liker du ikke emo-jenter ? :'(

  SvarSlett
 5. Jeg liker emojenter!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...