torsdag 24. februar 2011

Jentemaskinen

Har du noen gang tatt deg tid til å tenke på hva du egentlig ser etter hos ei jente? Tingen er at de aller fleste gutter går inn i en samtale med jenter med innstillingen ”nå skal jeg vise hvor bra jeg er”, i stedet for å tenke på hva de egentlig ser etter hos vedkommende.

Som Sondre sier: Dersom du hadde hatt en maskin som kunne lage jenter, og du kunne velge akkurat hvordan hun skulle vært. Ville du ikke da tatt deg god tid og funnet ut av hvordan du ville lage henne, hvilke hobbyer hun skulle ha og hvordan hun skulle se ut?

Jeg ser gang på gang at når gutter er ute på byen og kommer i prat med jenter, glemmer de helt dette med preferanser og tenker kun ”at for hvert sekund som går nå, kommer jeg nærmere sex”. Poenget er at dersom du hadde blitt satt i drømmesituasjonen til Sondre, hadde du tenkt grundig gjennom hvordan jenta skulle vært. Hvorfor skal man da oppføre seg annerledes når man møter jenter på byen?

Ved å ha en omtrent oversikt over hva man liker kommuniserer man ekstremt mange bra ting, samtidig som man hele tiden finner ut nye ting man ikke trodde man likte. I tillegg har man alltid noe å prate om. Føler du ikke du prater nok er det bare å tenke tilbake på lista over hva jeg ser etter hos ei jente, og finne ut om hun driver med noe liknende.

Under alt dette overfladiske er det egentlig noe helt vesentlig som skjer. Samtalen snur fra å være ”nå skal jeg sjekke henne til sengs” til å bli ”jeg prøver å finne ut om hun er ei kul jente”. Personlig er jeg ikke fan av å ha sex med jenter jeg ikke liker, så for min del er i alle fall dette kritisk. Det er dog en viktig ting å ha i bakhodet: Vær åpen for at du liker ting du ikke trodde du kunne like.

Det er ikke mange måneder siden jeg var sikker på at kunstner-jenter bare var noe herk. De var spesielle, kjedelige, rare og eide ikke sosiale antenner. Nå derimot, lyser ansiktet mitt opp dersom jenta sier hun elsker å male, eller i det minste å tegne. Av og til går jeg så langt at det faktisk er noe av det første jeg spør jenta om (”Hvilke hobbyer har du?”).

Tenk igjennom hva du faktisk ser etter, og prøv å finn ut om personen har disse egenskapene. Som regel har folk noe de brenner skikkelig for, og det er ingenting som er mer interessant enn å høre folk prate om noe de elsker.


-          - Andy

3 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...