tirsdag 15. februar 2011

Liten tue velter stort lass


Jeg tror ikke folk er klar over hvor små forskjellene på en person med én date i uka og en med én i året er. Tro meg, jeg vet akkurat hvor langt steget føles. Sannheten er at det derimot er små justeringer som skal til.

Man skal ikke lang tid tilbake før jeg var i akkurat samme situasjon. Det var ei jente i året og det var superviktig at jeg faktisk ikke fucka det opp. Spol to-tre år fram i tid, og jeg sitter i en drømmesituasjon hvor jeg faktisk må prioritere hvilke jenter jeg vil møte på de forskjellige dagene etter hvor godt jeg liker dem.

Tingen er at jeg for de aller fleste er akkurat samme person som hadde denne ene jenta i året. Dersom man går i detaljer er jeg kanskje litt mer empatisk, lyttende og flørtete, men her snakker vi små forskjeller.

Hva er da den store forskjellen på den personen jeg før og den jeg er i dag? Svaret ligger egentlig rett foran nesa di. Bokstavelig talt. Det er alt vi skriver om her, både historiene, meningene, tankene og erfaringene. En mye mer total forståelse av hva jenter liker, og hva de ikke liker, i motsetning til å bruke triks og teknikker noen har tenkt ut for deg.

Det er dette som gjør deg klar for enhver situasjon og ikke bare de få situasjonene en teknikk fungerer i.


- Andy

5 kommentarer:

 1. Hvilke av de to, ikke så forskjellige, motsetningene er det som er best da?

  SvarSlett
 2. Det er vell og bra det med forandre litt tanker og droppe rutiner, men HVA skal man si???

  SvarSlett
 3. Øvelse gjør mester?

  SvarSlett
 4. :)

  Dette er så sykt sant at det er vanskelig å forstå det før man ser det

  SvarSlett
 5. Anonym 11:02: På Gode Vibber-kurset lærer man hvordan man skal tenke slik at ting å si og spørre om kommer automatisk og naturlig. Men det krever jo såklart øvelse også :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...