mandag 7. februar 2011

Lea og Kristine

Kristine var lynende intelligent. En sånn jente som ikke sovner, men som faktisk blir mer våken når man kommer inn på temaer som dobbelt-spalte-eksperimenter, kvantefysikk og eksistensialisme. Hun fortalte at hun følte seg uerfaren, og var frustrert over at hun ikke hadde testet grensene sine mer enn hun hadde.

"Jeg har lyst til å ha trekant før jeg drar tilbake til Nordnorge" sa hun. Hjernen min gikk over i høygir. Jeg var nødt til å introdusere henne for Lea.

Lea hadde jeg nettopp møtt, og gjennom en døsig samtale en sommermorgen i Juni, hadde hun fortalt at hun var nysgjerrig. "Jeg tror jeg liker jenter, jeg har i hvertfall lyst til å prøve".

Senere den sommern krabber Lea inn under dyna og legger seg innerst. Jeg setter meg inntil henne og plasserer laptoppen på fanget. Kristine kommer etter og legger seg inntil meg. Vi skal se på Friends.

Plutselig slår en merkelig, men god følelse inn over meg. Noe som best kan beskrives som en slags frihetsfølelse i en absurd blanding av Woodstock, fri kjærlighet og evig ungdom. I noen sekunder føltes tilværelsen ekstremt uproblematisk. Det var nesten skremmende.

-Andreas

6 kommentarer:

 1. Oioi, impressive:)

  SvarSlett
 2. Den følelsen kalles blodtilstrømning til penis som forårsaker ereksjon ^^

  SvarSlett
 3. Rampegutt ;)

  SvarSlett
 4. " I noen sekunder føltes tilværelsen ekstremt uproblematisk"
  Betyr det at du ar det problematisk til vanlig?

  SvarSlett
 5. @Anonym: Hehe, vanligvis har jeg det bare uproblematisk. I noen sekunder hadde jeg det EKSTREMT uproblematisk. Det er altså snakk om nyanseforskjeller;)

  SvarSlett
 6. Goodie! Say no more :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...