lørdag 12. februar 2011

Noen spørsmål

Hvor liker dere best å dra ut?

Klart rockesteder hos meg. Jeg kan trives på alle typer steder, men jeg føler meg mest "hjemme" der det spilles rock og hvor øl er vanligere enn drinker. Rockchicks ftw!

Hva er det verste ei jente kan gjøre i senga, i følge Lars?

Når det kommer til sex så ser jeg på det som noe to mennesker deler, det er ikke noe man får eller gir, og ikke minst at det er en kosestund uten like. Det kan gjerne være litt klønete hvis jenta er uerfaren eller at man ikke er helt synkrone sammen i bevegelsene, så lenge man hvertfall prøver. Tid eller ren prestasjon er faktisk heller ikke en big deal, men det som er katastrofe er om jenta er uengasjert!
Kjedeligste sexen er med jenter som enten 1)bare ligger der og venter på at gutten skal tilfredstille henne, helst uten å måtte anstrenge en muskel selv, eller 2)ikke klarer å leve i øyeblikket og da være helt med.
Viktigste er å leve i øyeblikket og la seg rive med.


Hva er favorittfrukten til alle?

Favorittfrukten min (å spise) er banan. Jeg liker enkle smaker.

Hvis en jente går med tettsittende kjole og er slank med former og det synes i form av små valker at hun har på seg truse, vil dere da bry dere om det eller om at hun er fin, har fin kropp generelt?

Hvis jeg skjønte spørsmålet rett så mente vedkommende om jeg reagerer på om en stram truse lager små "valker" når hun ellers ser ut til å ha en fin kropp.

Svaret er klart nei. Man skal ha et ganske forstyrret(eller rettere sagt urealistisk) syn på kvinnekroppen om det skulle være et problem. Til og med meg selv som er supertynn kan få det lille fettet jeg har til å syntes litt om jeg sitter fremoverlent eller har på meg en stram boxer.Er det flere hemmelige personer som kommer til å begynne å blogge her senere?

Hvem vet, plutselig dukket jo Kim opp sånn helt plutselig!

- Lars

3 kommentarer:

 1. Hvor tynn er du egentlig? Jeg ligger her med en BMI på 22 og lurer på om jeg er feit. Kommer noen jenter noengang til å like meg?

  Hilsen lubbegutten

  SvarSlett
 2. Når ble en BMI på 22 feit? hvis jeg husker riktig sies det at 25+ er overvektig, men regnes ikke som fedme før 30+.. Jeg har forøvrig BMI 20, men jeg er i tynneste laget..

  SvarSlett
 3. Takk for svar :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...