mandag 14. februar 2011

MuligheterMorgenlyset treffer de hvite persiennene foran vinduet. Noen få stråler sniker seg mellom og lyser opp det gamle tregulvet i leiligheten min på St. Hanshaugen. Små støvpartikler kommer tilsyne og danser vektløst over gulvet.

Hodet mitt henger utenfor sengekanten og jeg studerer de livløse kaninenes uforutsette bevegelser i det jeg hører en tilfreds brumming bak meg og en varm hånd legges over den nakne ryggen min.

Jeg brummer tilbake før jeg igjen kaster et blikk over gulvet og tenker på de tusenvis av støvpartiklene som lyset ikke skinner på. De som rett og slett ikke blir lagt merke til.

Jeg strekker hånda mi ut fra senga og lar lyset flakke mellom fingrene mine.

Av og til lurer jeg på hvem jeg skal takke for at jeg ikke er en støvpartikkel, men et menneske som selv kan kontrollere hva jeg vil gjøre med livet mitt.

Andre ganger forbanner jeg det. 


- Andy

5 kommentarer:

 1. Bare lurte på om noen av teoriene/sjekketriksene deres noen gang har slått feil? Kan dere ikke skrive noen innlegg om de gangene dere har blitt avvist, selvom dere har gjort det "riktige"?:) Det må jo ha skjedd, alle jenter faller vel ikke for det samme..

  SvarSlett
 2. http://www.0330.no/2011/01/kjedekollisjon.html

  Skal skrive om det nestegang :)

  SvarSlett
 3. Skrev du ikke at du bodde på grønnland eller tøyen? Har du flyttet?

  SvarSlett
 4. Fy faen for et jævla kukostinnlegg og så like før en bootcamp. Dette er lavt, men dere ser faen ikke hva dere gjør i den store sammenheng. Dere får bruk for pengene i graven, det ser jeg.....

  Over hølet ja...

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...