mandag 26. september 2011

Hva om det ikke gikk an å bli flink med jenter?

For min del hadde jeg mest sannsynlig befunnet meg (i enda større grad enn idag) foran pcen. Mest sannsynlig fortsatt hjemme hos mamma og pappa, på en rotete loftstue og med skype konstant påslått. Det var tross alt min største kilde til sosial kontakt en gang i tida.

Verken Andreas, Sondre, Lars, Anders eller Andy hadde noen gang tenkt tanken å skrive denne bloggen og mest sannsynlig hadde vi alle sammen som 30-åringer til dels ufrivillig gått inn i et forhold med en jente før det ble for sent. Eller så hadde vi kanskje havnet opp med det første vi kom over.

Det hadde fantes mye færre kjekkaser der ute. De som har fått det inn med morsmelka er det faktisk ytterst få av. Det kan dog hende at terskelen for å være kjekk hadde blitt senket ganske betraktelig. Så kanskje det sånn sett uansett hadde fantes like mange kjekkaser. Pris varierer i forhold til etterspørsel er det jo noe som heter.

De aller fleste gutter hadde kjørt samme taktikk som jeg gjorde da jeg var mindre, nemlig å prøve å være på samme tid og sted som jenta jeg var keen på, og håpe på at hun tilfeldigvis mista alle bøkene sine rett foran meg sånn at jeg kunne hjelpe henne å plukke dem opp.

Jenter hadde nok i mye mindre grad blitt sjekka opp på byen, men jenter hadde kanskje sjekka mer selv.

For noen år siden hadde jeg en jobb som gjorde at jeg måtte se igjennom en haug med gutters datamaskiner. Og for å være helt ærlig var det ikke sjeldent jeg kom over “the Game” liggende i mine dokumenter som pdf-fil.

Jeg tror at det finnes mange flere gutter der ute som har lest litt om sjekking enn det man tror, på samme måte som jenter skriver på kvinneforum når de har problemer med gutter. Og om vi antar at det er riktig, synes jeg bare det er positivt. Norge ville nok vært et par hakk kjedeligere om de aller fleste gutter bare ble sittende bak ølen sin på utestedene.
Men det vet jeg ikke.

-    Andy

1 kommentar:

  1. Interessant! Forresten, er det lov å spørre hvor mange lesere dere har? Eller lyttere på podcasten? Regner jo med det er en viss liten masse der ute som begynner å få peiling på kvalitetsjekking..

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...