tirsdag 13. september 2011

Podcast: Kan du egentlig stole på skjebnen?Er det virkelig sant at det er sjebnen som styrer hvem man forelsker seg i? Og er det smart å vente passivt på at noe "kanskje skal skje"? Det får du svar på i vår nye episode av podcasten: 0330 Sjekkeskolen! Vi har endelig fått Anders til å anmelde igjen og vi har vært og intervjuet Alfa-Tom som denne gangen mener han har funnet ut hva som EGENTLIG fungerer.

Og aller viktigst: Er det annerledes å sjekke jenter i utlandet enn i Norge?

Hvis du foretrekker å høre podcasten rett fra bloggen er det bare å trykke play på denne spilleren:Du kan også (og ihvertfall hvis du har iPhone/iPod/iPad) åpne iTunes-appen, søke på "sjekkeskolen" og bare laste ned derfra.

Hvis du har iTunes installert på datamaskinen din kan du abonnere, slik at nye episoder automatisk blir lastet ned... det kan du gjøre ved å trykke på denne linken.

Og sist men ikke minst, hvis du ønsker å laste ned programmet som en mp3, så kan du gjøre det herfra.

Programmet kan du diskutere i kommentarfeltet under her.

-0330

PS: Rate oss gjerne i iTunes hvis dere liker programmet!

5 kommentarer:

 1. Kjempebra podcast, men jeg synes 20 minutter går altfor fort unna! Det eneste forslaget mitt til forbedring er at dere øker lengden med minst 10 min :)

  SvarSlett
 2. Kommer tegningene snart?! Sykt spent på resultatet.

  SvarSlett
 3. Takk takk! Forslag notert, vi skal tenke på det:)

  Andy og Lars kommer til å demonstrere sine kunstneriske evner i løpet av uka, så får vi se... jeg har ikke helt troa, for å si det sånn:)

  SvarSlett
 4. Litt lang introduksjon

  SvarSlett
 5. Andy! Elsker dialekten din :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...