mandag 19. september 2011

Norges beste podcast!

Vel, der har vi ihvertfall et mål å strekke oss mot:) Uansett; som mange har fått med seg har vi kommet godt igang med podcasten vår, men for at den skal bli enda bedre trenger vi DIN hjelp!

Hvordan synes du programmet skal være?

Humor og sketsjer:
Flere sketsjer og humorinnslag? Kutte ut sketsjer og humorinnslag og heller bruke all tiden på å snakke seriøst om sjekking? Beholde sketsjer og humorinnslag omtrent på det nivået det er nå?

Diskusjonstemaer:
Prate mer filosofisk og reflekterende rundt temaer som gutter, jenter, sjekking og tiltrekning? Prate mer to the point om spesifikke situasjoner og konkrete råd om hva man bør gjøre og hvordan man bør gå frem?

Småprat og babling:
Kutte kraftig ned på småprat og babling? MER småprat og babling? Beholde mengden småprat og babling omtrent slik den er i dag?

Gjester:
Flere gjester? Mulighet for å ringe inn til programmet (via skype) og kommentere ting/stille spørsmål? Evt. mulighet til å stille spørsmål via mail/chat/twitter/Face?

Lengde:
Beholde lengden på podcasten slik den er i dag? Gjøre podcasten dobbelt så lang selv om det betyr at episodene kommer sjeldnere?

Andre kommentarer, ønsker eller forslag?

PS: Skriv gjerne alder og kjønn i kommentaren din:)

- 0330

15 kommentarer:

 1. femininist (22)19.09.2011, 10:20

  Jeg digger Anders Anmelder, synes det er spennende! Alfa Tom var det morsomste de første gangene, men nå er det litt oppbrukt.

  Liker litt humorinnslag, men er jo sjekking og gjerne teknikker jeg er interessert i. Veldig morsomt at dere hadde besøk av en "ekspert" forrige uke! Ønsker meg mer av det.

  Å ringe inn hadde også vært flott, men tror ikke jeg ville turt å ringe. Å sende E-post, eller kommentar med diskusjonstema/ spørsmål er kanskje "tryggere" for de som vil ha en viss anonymitet.

  Synes 1 gang i uka er passelig! Gjerne 10 min lengre, men blir det over 30 min er sjansen for at jeg hopper over innslag større.

  Hyppighet er viktigere enn lengde!

  Det går også an å ha kortere snutter oftere på 5-10 min. F.eks. Diskusjon og småprat med Alfa Tom og gjester på tirsdag, råd før helga og Anders anmelder på fredag (råd innen både sjekking, utesteder, spesielt for jenter etc).

  Vet ikke om det er ekstraarbeid, men alt kan jo spilles inn samtidig, bare dele opp innslaget.

  SvarSlett
 2. Humor og sketsjer:
  Saa lenge dere fortsetter med alfa tom og anders anmelder er alt gull :) Tror ikke dere trenger flere.

  Diskusjonstemaer:
  Personlig ville jeg sagt mindre filosofi og refleksjon, i stede mer konkret informasjon.

  Gjester:
  Mulig det kunne vaere verdt aa prove aa ta sporsmaal fra lesere/lyttere. Tror det kunne vaere interessant hvis dere velger et sporsmaal uten aa ha forberedte svar, og heller diskuterer dere frem til svaret.

  Småprat og babling:
  Tror ikke dere trenger mer smaaprat og babling, men litt er da alltids greit.

  Lengde:
  Hvis dere prover dere paa et format hvor dere gir mer konkret informasjon og kanskje tar noen sporsmaal fra lesere/lyttere saa kan dere godt ha en litt lenger podcast.

  Jeg vil strekt anbefale at dere horer paa en episode av Savage Love,
  http://www.thestranger.com/seattle/SavageLovePodcast/Page

  Jeg synes hans format er kjempe bra,
  litt babling i starten
  lytter sporsmaal (ofte ringer han dem opp og prater med de)
  saa til slutt en 5 min hvor lyttere kan ringe inn med sine tilbakemeldinger til andre lyttere.

  SvarSlett
 3. Behold både lengden og blandingen av seriøsitet og humor. Og ikke vært redd for å spøke med det som er mer seriøst. Bruk humor (Alfa-Tom) til å leke med stereotypene innen sjekking (mye som er rimelig "far out" som man kan leke med her).

  Ta gjerne med gjester, men ikke gjør for mye på sparket da det lett kan bli mer rotete enn mer planmessig bruk av gjestene. Intervju med profiler innen miljøet og med jenter om deres opplevelser av sjekking (på godt og vondt). Hva med å intervjue Spitznogel om sjekking? ;)

  Vær dagsaktuell: Er det noe i media om sjekking, så ta tak i det. Test og/eller lag innlegg om produkter relatert til sjekking, som f.eks. parfyme med feromoner, sjekkeprodukter, o.l.

  Dere gjør allerede en kjempejobb og greier å holde både høy teknisk kvalitet og gjøre prodcasten til noe som både er morsomt og litt lærerikt. Med andre ord, dere er på god vei allerede til å lage Norges beste podcast. :)

  SvarSlett
 4. Elsker småprat og babling. Hvis man vil ha overanalytisk technobabble om sjekkeprosessen så finnes det en million kilder til det på internettet. Småprating og babling er en viktig del av sjekking og sosialisering generelt, og det lærer man best av erfaring og modellering, heller enn intruksjoner. Dere kan ikke kutte ned på det!

  SvarSlett
 5. Synes dere har nok humor som det er, fint med en god blanding av seriøsitet og humor/tulling. Innslagene om Alf-Tom er ofte veldig gode, men kan bli litt for tullete iblandt. Likevel er det veldig artig å høre på, særlig for oss som har vært borti de litt mer spesielle delene av sjekkemiljøet.

  Hadde vært kult om dere kunne velge ut et spørsmål fra lytterene hver gang som dere diskuterer litt rundt. På den måten kan vi også bidra litt og få svar på det vi lurer på.

  Gjester! Gjester hadde vært tøft. Få inn noen naturals, folk som kanskje gjør ting på en litt annen måte enn dere, tidligere bootcampdeltagere osv er eksempler. Kanskje få inn noen jenter som driver med sjekking?

  I utgangspunktet er lengden veldig fin, synes ikke podcasten bør bli noe mer enn 10 minutter lengere.

  19 år, mann :)

  SvarSlett
 6. Humor og sketsjer: beholde det som det er i dag
  Diskusjonstemaer: en variasjon er fint
  Småprat og babling: beholde det som det er i dag
  Gjester: gjester hadde vært morsomt som variasjon
  Lengde: BEHOLD! Elsker det som det er =)

  Ser at det ikke var så mye å kommentere på. Det var kanskje litt dumt å skrive uten å foreslå forandringer, men jeg liker det virkelig som det er.

  SvarSlett
 7. Liker programmet deres veldig godt med bra temaer og dyktige programledere.

  Men, det hadde vært bra å vende råd og tips mer mot hva man BØR gjør, framfor hva man IKKE BØR gjøre. Tenker da spesielt på episoden om nettdating, hvor jeg forventet å få litt mer håndfast info (selv om jeg skjønner at det aldri vil bli veldig omfattende i en kort podcast).

  Stå på, jeg liker som sagt hele konseptet deres veldig godt!

  SvarSlett
 8. En ting som dere også kan gjøre, også på bloggen, er å kommentere artikler som står i aviser (les: Dagbladet, de skriver mye basj). Her er det opplysende og se ting fra deres vinkel. Eventuelt se til Vi Menn sine sammlivssider og lete etter temaer etc.

  Og ikke legg FOR mye ned i Podcasten, ikke glem bloggeN!

  SvarSlett
 9. For en tease av en post! Var så klar for ny episode nå :(

  SvarSlett
 10. Humor og sketsjer: Fint som det er i dag, men for min egen del trenger jeg ikke å høre introen om Alfa Tom hver bidige gang om hvordan han bor på Rælingen etc.
  Diskusjonstemaer: Hadde vært fint med en god blanding av forslagene dine. Og som jente så hadde jeg heller ikke hatt noe i mot om dere satte av et par minutter til å snakke om gutters syn på jenters oppførsel, klesstil (slik dere nevnte i forrige podcast), egenskaper osv. som dere/andre gutter ofte synes er bra.
  Småprat og babling: Dagens nivå er herlig som det er.
  Gjester: En gjest eller to i blant hadde jo vært kult det, men det er ikke det viktigste for meg. Men det hadde jo vært interessant med f.eks. tidligere bootcampdeltakere slik som det er nevnt ovenfor.
  Lengde: Lengden er fin som den er, ikke lenger enn 30 min hvert fall, en gang i uka :)

  SvarSlett
 11. Jente, 28.

  -lengden er bra.
  -småprat er også bra :)
  - bli ferdig me Alfa-Tom, introduser en ny klisjé-karakter (jente eller gutt)
  - vær litt mer jenteorientert, altså ha jenter som målgruppe også, og ikke bare gutter.
  -anders anmelder er bra.
  -ja til flere gjester.
  - vær mer interaktiv med publikum, a la tegnekonkurransen- men spm via mail/tlf hadde også vært interessant.

  klem.

  SvarSlett
 12. Humor og sketsjer:
  Kutte ut sketsjer og humorinnslag og heller bruke all tiden på å snakke seriøst om sjekking?

  Ja

  Diskusjonstemaer:
  Prate mer to the point om spesifikke situasjoner og konkrete råd om hva man bør gjøre og hvordan man bør gå frem?

  Ja

  Småprat og babling:
  Kutte kraftig ned på småprat og babling?

  Ja

  Gjester:
  Flere gjester? Mulighet for å ringe inn til programmet (via skype) og kommentere ting/stille spørsmål?

  Dette virker veldig spennende i teorien, men jeg TROR ikke det kommer til å bli veldig vellykket egentlig. Kanskje gjøre det slik at det er åpent for folk å sende inn spørsmål, men dere har backup innslag dersom det ikke blir sendt inn noen?

  Lengde:
  Beholde lengden på podcasten slik den er i dag? Gjøre podcasten dobbelt så lang selv om det betyr at episodene kommer sjeldnere?

  Jeg synes lengden på podcasten er mer enn lang nok.(Rundt 20 min ca?)

  Mvh, Gutt 20! :)

  SvarSlett
 13. Jeg synes dere kan kutte ut den intro-sangen og "pausene" mellom innslagene som egentlig ikke er pauser :)
  Er også enig i at alfa-Tom introen blir litt kjedelig i lengden.
  Anders anmelder er den beste spalten så han bør få mer spillerom!

  Mvh Tasty-Tom som er mann og 28 år!

  SvarSlett
 14. Synes Alfa-Tom er morsom, jeg :-D

  SvarSlett
 15. Digger lengden på podcasten og strukturen.

  Som folk sier, hadde vært spennende med:
  1) gjester i ny og ne.

  2) Introduksjon av en ny klisjekarakter?

  3) "trekking" av leserspørsmål, det tror jeg hadde vært kult framfor et leserspørsmål som har blitt planlagt, og det blir mer "fra hjerte".

  4) Gi jentene litt oppmerksomhet også? ;)

  Mann, 22. Ex Bootcampdeltager.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...