tirsdag 6. september 2011

Podcast: Hvordan lage en god nettdating-profil?Vi har laget en SPESIAL-episode av podcasten vår: 0330 Sjekkeskolen! Denne gangen handler det om det urgamle spørsmålet: Hvordan lager man en datingprofil jenter faktisk LIKER?

Sondre sitter nemlig med kunnskapen om hvordan man lager en profil som er så bra at JENTENE SLOSS OM Å TA KONTAKT. Denne gangen har vi besøk av Camilla som hjelper menn (og snart også kvinner) å lage drømmeprofilen på nettsteder som Sukker.no.

Hvis du foretrekker å høre podcasten rett fra bloggen er det bare å trykke play på denne spilleren:Hvis du har iPhone/iPod/iPad kan du åpne iTunes-appen, søke på "sjekkeskolen" og bare laste ned derfra. Da legger programmet seg fint i musikkspilleren med cover og det hele.


Hvis du har iTunes installert på datamaskinen din går det også an å abonnere, slik at nye episoder automatisk blir lastet ned... det kan man gjøre ved å trykke på denne linken.

Og sist men ikke minst... hvis du er en superkul Androidfantast eller har andre gode grunner til at du helst vil laste ned hele episoden som mp3 så kan du gjøre det herfra.

Lytt, lær, og gjør nettdatingverden utrygg!

-Andreas

PS: Rate oss gjerne i Itunes hvis dere liker programmet!

7 kommentarer:

 1. Gull! Digger Alfatom :)

  SvarSlett
 2. Han har det med å stjele showet ja... og noe sier meg at dere får treffe kompisene hans etterhvert også;)

  SvarSlett
 3. Dere skal ha masse skryt for å ha laget en av de bedre podcastene jeg har hørt på lenge. Alle har rolige og behagelige radio-stemmer, og hele opplegget virker veldig profesjonelt. Og ja, innholdet er også ganske ok. :)

  Men når jeg hører på Alfa-Tom så både ler og rødmer jeg samtidig. Har mest lyst å slå av, men klarer ikke la være høre på... :D

  SvarSlett
 4. Tom Emanuel Pettersen07.09.2011, 11:56

  Jeg registrerer med glede at så mange støtter mine teorier og utrykker sin naturlige begeistring for meg på denne bloggen.

  Som jeg lenge har hevdet burde programmet omstruktureres slik at jeg får betraktelig mer sendetid, og jeg føler i det hele tatt at jeg, som flokkens Alfa-male, ville hatt mye bedre muligheter til å utnytte mine talenter i rollen som programleder. For å være helt ærlig så må jeg si at både denne "Sondre" og denne "Andreas" virker på meg som usympatiske og noe useriøse figurer.

  PS: Eventuelle jenter som føler uunngåelig tiltrekning til min person kan sende mail og kanskje få komme å besøke meg på Rælingen, men det er slett ikke sikkert at jeg rekker å møte alle.

  PPS: Det kan gå noe tid å få svar på mail da jeg etter siste husleieforhandling med min utleier eller "mor" om man skal være pirkete bare har sju timer datatid per dag og som regel prioriterer dette på Second Life og Star Wars Galaxys (hvor jeg etter nedleggelsen er eneste og således beste spiller i hele universet).

  SvarSlett
 5. @Tom Emanuel Pettersen: Alfa-Tom skriver navnet sitt med bindestrek: Tom-Emanuel, så den må du lenger ut på landet med..;)

  SvarSlett
 6. Tror det er en h der også, Thom-Emanuel:D

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...