torsdag 29. september 2011

Hva vil DU at vi skal diskutere på Podcasten?

Befinner du deg i en vanskelig situasjon? Er det noen temaer du skulle ønske at vi diskuterte? Har du noen spørsmål du vil vi skal ta opp?

Nå har du sjansen til å stille dem!

Skriv dem gjerne inn i kommentarfeltet til dette innlegget... eller send dem på mail til halvfire@gmail.com.

Du trenger ikke skrive navnet ditt, men kjønn og alder og gjerne et sjarmerende kallenavn er et minimum;)

- 0330

12 kommentarer:

 1. Jeg vil at dere skal diskutere mere om sjekking, og forelskelse på VGS. Dere hadde om det tidligst sist, men jeg ønsker at dere skal utdype det mer, med flere eksempler, og tilfeller. Jeg personlig er forelsket i en jente som sender signaler som tyder på ''Jeg er interessert, i å minst bli kjent med deg''. Men hun avslo invitasjonen min til å bli med ut, uten å foreslå en annen dato, hun sa bare: ''Skal se om det passer''. En god stund pinlig stillhet,også går hun. Hun sa hun ikke skulle noe spesielt i høstferien... Jeg ønsker altså at dere diskuterer flere temaer ang. VGS.-forelskelse og sjekking osv.

  SvarSlett
 2. Jeg var personen som sendte forrige post om VGS.-forelskelse, jeg er 16 år, hun er 16 år. Jeg er gutt, hun er jente...

  SvarSlett
 3. Skriv om avstandsforelskelse, vi er begge 17 år, og nærmer oss slutten av VGS. Please. Jeg er forelsket, men hun er ikke interessert tilbake!

  SvarSlett
 4. Etter en tur på byen har du fått meg deg en søt jente hjem. Det viser seg at hun er jomfru. Turn ON eller OFF? Og hvorfor?

  SvarSlett
 5. Som dere sier i den nyeste podcasten - flørting er et stort og vanskelig tema. Derfor hadde jeg satt stor pris på om dere hadde gått litt mer inn på det!

  Et annet emne jeg kunne tenkt meg å lære mer om er hvordan opprettholde interesse. Jeg har blitt ganske god på å skape interesse hos jenter, men før eller siden faller den gjerne bort, og de begynner å bli litt avvisende - gjerne etter at vi har vært ute på en del dater. Så jeg lurer litt på vanlige fallgruver utover i dating-perioden, og hvordan man kan unngå de!

  Takk for en fantastisk blogg, en flott podcast og mange grisegode tips!

  EnVanligMann 21 år =)

  SvarSlett
 6. Phantomet (egentlig ganske sjarmerende)29.09.2011, 20:52

  Jeg synes dere kan diskutere hvordan en fyr som Superkidzen (http://superkidzen.bloggr.no/) kan ha dame-tekket. Dette har jeg egentlig aldri forstått meg på...

  SvarSlett
 7. Hvor har du fått for deg at han har dametekke?
  Fyren er jo en klyse, men det finnes jo alltids jenter som liker det og :P

  SvarSlett
 8. Jeg vil vite hvordan man opprettholder interessen, men da også som jente :)

  SvarSlett
 9. Eg er ganske utadvendt og kjem veldig lett i kontakt med folk gjennom dagen. Kunne godt tenke meg å bli flinkare til å flørte og sjekke opp jenter eg treff på dagtid. Eg har ingen problem med å opne, men er litt redd for å bli oppfatta som creepy dersom eg eskalerer. Difor stemmer eg for eit radioprogram om sjekking på dagtid! Mann, 31.

  SvarSlett
 10. Burde vel kanskje kome med eit eksempel: Eg går på yoga. På yogatimen er det nesten berre jenter. Kjem ofte i snakk med nokon der, men har litt vanskeleg for å eskalere. Viss det blir for mykje sjekkefeeling blir eg han creepy duden som går på yoga.

  SvarSlett
 11. Dere snakket om flørting i forrige podcast, at det stod en del om det på bloggen. Snakk gjerne om det på podcasten, ofte lettere å forstå og sette ut i praksis!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...