lørdag 17. september 2011

På hvilken date er det lov å be med jenta hjem?Denne gangen har jeg samlet sammen litt statistikk fra en spørreundersøkelse som ble gjort blant kvinner om dating:

69% mener at det er viktig at man deler noen av de samme interessene.

Bare 7% synes det er helt uaktuelt at kjæresten drar på strippeklubb (19% ville dog helst ikke vite om det).

91% foretrekker boxershorts på menn.

49% mente at humor var det mest tiltrekkende ved en mann. Deretter kom intelligens (27%), og suksess (18%). Muskler (4%) og utseende (2%) var oppsiktsvekkende lite viktig.

Hele 68% foretrakk skjeggstubber fremfor glattbarbert (28%) og skjegg (2%).

Det mest sexy en mann kan drikke er drinker (61%) fremfor vin (16%) og øl (16%).

Og til slutt:

43% mente at det var greit å ha sex på tredje date, men en god del (28%) syntes det holdt å vente til andre date. I tillegg ønsker en av fem jenter sex på første date (18%).

Kilde: DonQ

-Andreas

PS: Jenter: Stemmer dette? ;)

8 kommentarer:

 1. jeg synes det meste stemmer! men synes det er litt femi med gutter og drinker! kjør på med ØL :D
  og gutten kan gjerne dra på strippe klub med kompiser liksom :))
  og ja takk til sex når som helst! :D

  SvarSlett
 2. femininist (22)17.09.2011, 20:43

  Stemmer sikkert for utvalget, men om det gjelder for befolkningen er noe annet. Selv er mine preferanser i mindretall på flere av temaene. Uaktuelt med strippeklubb, intelligens/ refleksjonsevnen er viktigst, øl eller vin på byen og glattbarbert. Finnes ingenting verre enn skjeggstubber :P

  SvarSlett
 3. Jeg savner 10-15 setninger med en oppsummering, late på lørdagen gutter?

  SvarSlett
 4. Vi burde bli bedre kjent...

  SvarSlett
 5. Må vel også ta høyde for at selv om bare 18% av jentene sier det er greit med sex på første date, så betyr ikke det at bare 1/5 jenter du tar med deg hjem etter en kaffe-date vil ha sex med deg.

  En ting er hva jentene føler de har LOV til å si/svare på undersøkelsen for å ikke føle seg billig, en annen ting er hva som faktisk skjer i øyeblikket :).

  SvarSlett
 6. Drinker / Vin / Ølpreferansene er kanskje ikke så overraskende; kilden er en reklameside/sosialt nettverk til en rom-produsent.

  SvarSlett
 7. Hvis drinker, vin og øl er de eneste kategoriene regner jeg med at et glass whisky går innenfor "drink". Og da er jeg innenfor!

  SvarSlett
 8. Stemmer ganske godt det her. Det med skjeggstubber, så er det attraktivt, men ikke noe særlig å kose med. Mannlige drinker, a la wiskey el noe sånt, det behøver ikke være en rosa paraply oppi.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...