søndag 25. september 2011

Hva sier kvinner?

Hvor mye betyr utseendet?

“Jeg har falt for både eldre yngre, lavere og høyere osv. Men jeg FORETREKKER menn som er høyere enn meg, om det er en halv centimeter eller en halv meter det bryr jeg meg ikke noe særlig om. FORETREKKER at han ser ut som den vakreste skapningen på jord, FORETREKKER at han ikke er tynn og pinglete, men som sagt, jeg både har, og kommer sikkert til å falle for all slags menn.”

“<<styggsexy>> er jo aller beste sorten:))) men da er det på en slik måte at det aldri ville passe en liten pingle....sexy personlighet og sjarm er gull:))”

“Ja! Jeg falt en gang pladask for en som var mindre enn meg, for tykk, ikke spesielt pen.
Hans personlighet gjorde ham stor og flott i mine øyne.
Han tok meg med storm fordi han hadde en enorm utstråling, sjarm, humor, han var flott og hadde masse sex-appeal.
Tror faktisk jeg leter etter en som har mange av hans egenskaper...........:(
Så, det er ikke utseendet som teller, treffer man den rette ser man forbi det ytre.”

“Ja, kunne blitt sammen med en som ikke var særlig fysisk tiltrekkende så fremt han har en personlighet og sjarm. Jeg har vært sammen med en sånn en.

Ja, jeg har hatt sex med en lite pen mann også, fordi han var en gentleman.”

“Tiltrekkning er jo veldig viktig
heldigvis har vi alle veldig forskjellig smak
og det er ingen tvil at kjærligheten gjør blind

Er nok ingen fasit der;)”

Kilde: http://sukker.no/dating-forum/295300-Hvor+mye+betyr+en+manns+utseende+for+deg-helt+%E6rlig!.html
Mann (men verdt å ta med):  “Jeg tror...Jeg TROR noen har sagt dette før meg, men jeg kan gjerne gjenta det her:
Menn er visuelle - vi fokuserer i større grad på den fasaden vi ser på. Dette er genetisk forutsatt. Den peneste vil i teorien gi penest avkom.
Meget pene menn med mindre pene damer er sjelden vare. Det forekommer, men ikke ofte. Jeg tror en av grunnene til at det skjer er at mange menn ikke klarer å skaffe seg den partneren de vil ha.

Kvinner er ikke visuelle, men derimot mer opptatt av følelser. Alle mennesker er følelsesjunkier, kvinner spesielt. Kvinner vil dermed legge større vekt på hvordan en mann kan få henne til å føle seg, enn hvordan han ser ut. Derfor er Cathrine Zeta Jones sammen med Michael Douglas.

Det finnes variasjoner av dette, noen kvinner er mer visuelle, noen menn er mer opptatt av følelser.”

“Svært lite egentlig. De guttene jeg har forelsket meg i har vært egentlig svært ulike utseendemessig. For meg er det rett og slett ikke det viktigste. F. eks, grunnen til at jeg er forelska i en fyr nå, er fordi han får meg til å smile og gir meg en kriblende følelse i magen. Det føles godt å være i hans nærvær rett og slett. I tillegg har han god humor, samtdig som han også virker både seriøs og alvorlig. Ja, jeg synes han er veldig sjarmerende, for han har en utrolig flott utstråling, øyne lyser av varme. I tillegg er han snill, virker både ærlig, trofast og lojal. Samtidig er han engasjert i mye av det samme som meg selv og vi har ganske mange like meninger, samtidig som jeg vet vi også er uenig på en del punkter. Jeg respekterer han for hans meninger og standpunkt - noe det virker som han også gjør overfor meg. Men grunnen til at jeg forelska meg i han har ingenting med selve utseendet. Jo, jeg synes han er kjekk, selv om han ikke er noen typisk "Brad Pitt" med six pack, men det er uansett ikke noe jeg ville ha gått etter heller.”
Kilde: http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=276682&st=20

Hva var din verste date?

“Første date med en fyr og han skulle kjøre meg hjem.
I bilen utenfor huset mitt, går plutselig lyset på i taket, den lampen som kommer på når man åpner døra. Og da sier han at det er hans avdøde bestefar som alltid står bak skulderen hans for å gi ham tegn på ting her i livet og at dette var et tegn fra ham om at jeg var unik.

Ooooook. Hadet!”

“eg hadde møtt en sommerflørt og vi ble enige om å gå litt rundt i byen en dag. Det startet greit, men så fikk vi plutselig ikke mere å snakke om. Det ble tyst og vi bare gikk rundt. De eneste gangene vi snakket sa vi bare ting som "skal vi gå opp der eller?" Ikke nok med det var pinlig taushet, men det var jo så varmt! Hadde på en tynn genser uten noe under (kun bh) men det var visst varmere enn jeg trodde. Trodde jeg skulle svette i hjel. Etter en stund bare sa jeg at jeg måtte hjem og var litt flaut å si hadet. Ingen turte å gi klem og vi sa egentlig bare "hadet"  Var litt kleint det.”

“Møtte en fyr på nettby, som gjerne ville ta med meg ut på date. jeg sa at jeg ikke kjente han, så det var uaktuelt. Han mente at en date handlet jo om å bli kjent, og han hadde jo et poeng, så jeg tok en kaffe med han. Selve daten gikk helt ok, men jeg følte ikke at det var en gnist der, og det sa jeg til han på slutten av daten. Etter en stund tok en kontakt igjen, og sa at han likte meg kjempegodt, men at han var utrooolig nervøs, og lurte på om jeg kunne gi han en sjanse til. Jeg var skeptisk, men lot det gå. Andre date var også grei, men det var fortsatt ikke noe gnist der. Jeg fortalte det på melding når jeg kom hjem. Svaret jeg fikk var
"Er du sikker? Jeg arver nemlig 4 millioner om 5 år".

Å. Det forandrer jo saken.”

Kilde: http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=591448


“Jeg lærte det litt senere den høsten, selv om det ikke var i nærheten av din opplevelse! Jeg møtte en fyr en eneste gang... vi gjorde riktignok litt mer enn bare å gå på date, men det var det, noe som bare skulle skje en gang, og det var bare rart og litt ekkelt etterpå.
Noen dager senere er han på msn, etter en stund sier han hei og ber meg komme ut - han har nemlig sittet ute i en bil med laptopen og ventet på meg et par timer. Han sa han ikke kom til å dra før jeg hadde kommet ut. Det tok noen timer før jeg våget meg ut av leiligheten da...
Jeg som alltid har hørt fæle ting om gutter som tar en "tøm og røm", men jeg har (heldigvis) aldri opplevd det selv... de kommer alltid tilbake etter mer - men det kan bli litt skummelt av og til! Jeg har ihvertfall lært, aldri ta med noen hjem, og ikke med ligg med noen du ikke kjenner :)

Kilde: http://vgd.no/helse-sex-og-livsstil/kjaerester-og-samboere/tema/1545059/tittel/verste-daten-du-har-hatt/side/3


Hvorfor er badboys så hotte?

“Badboy=drittsekk?

Kvinner vil ikke alltid ha en badboy, jeg syns selv jeg er ganske rolig og reflektert person og har hatt damer som liker slike personer. Jeg er aldri den mest høylytte på fester, eller drikker meg mest full men jeg tror ikke i lengden det er slik damer tenner på. Heller en som kan lytte når hun trenger å bli hørt men samtidig kan spøke med henne når slikt sømmer seg.”

“Ofte er ikke de jentene som liker bad boys, noe bedre selv. En oppegående jente blir ikke sammen med en drittsekk. Jeg har i alle fall til gode å se det.

Når det snakkes om bad boys, så går det an å snu problemstillingen litt og spørre hvorfor så mange gutter tiltrekkes av "slemme" jenter - jenter som flørter med alle, er utro og som sier stygge ting om dere bak deres rygg. Hva er det med dere gutter som ikke klarer å se at jenta dere har valgt som kjæreste, er i stand til å bedra dere når som helst?”

Kilde: http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1022891


“jeg har selv merket, og jeg er egentlig ikke så veldig stolt av det - at om jeg har sjansen på 2 stk og han ene er "snill" og han andre er "bad" så velger jeg siste... men så har jeg også merket at etter at jeg gikk fra å være "snill jente" til badass så fikk jeg også bedre draget. noe som jeg også egentlig ikke er veldig stolt av heller...da jeg var "snill" satt jeg og hadde mine helt klare meninger om disse slemme jentene, og red prinsippene mine så d holdt.. nå sitter jeg selv med bitchy hendelser/uttalelser på samvittigheten, så bedre drag eller ikke - ikke vet jeg hva som er best?”

“siden den sto på forsida til sol, ble jeg nysgjerrig.
Er helt enig med lilleputt.
Liker ikke heller bad boys. Er man bad så glem meg:)
hyggelig, snill, sjarm er de som får hjertet mitt:)
Liker å bli oppvartet, en som viser meg veien og tar seg av meg.
Alle bad boys KYSS MEG RÆVA:)”
Kilde: http://debatt.sol.no/content/snille-gutter-blir-venner-bad-boys-puler-de-attraktive-damene"Forventer du at mannen tar telefonnummeret eller tar du det selv?


"Glemmer" de det eller skal man rett og slett tolke det som helt bevisst uintreresserte, selv om de gjerne vil ha deg med hjem! Det oser jo "drittsekk" lang vei....hvorfor tror de jeg gidder det??
Jeg blir ihvertfall ikke videre interessert i en mann som ikke engang gidde å spørre etter tlf.nr...
Blir jeg med en mann hjem som ikke har bedt om tlf.nr er han megakjekkk (!!)...men det er jo færreste. Men de ber jo om mitt nr. i ettertid!”

“Haha, For det første, hvis du er en pen dame med klasse, så spør man ikke om tlf nr.”

“... menn som ikke spør om tlf.nr er ikke videre interessert i meg. Og da blir jeg heller ikke med de hjem...”

Kilde: http://debatt.sol.no/content/menn-som-ikke-ber-om-tlf-nr


- Andy

7 kommentarer:

 1. Lærer noe hver gang. Keep it up!

  SvarSlett
 2. Me2 Navid^^

  Spesielt på den siste der har jeg nok undervurdert damene litt.

  SvarSlett
 3. Femininist (22)26.09.2011, 20:08

  Hvorfor tar du bare med svarene som forsterker hypotesen "kvinner bryr seg ikke om utseendet"? Så enkelt er det ikke og det viser innholdet på likene tydelig. Hvorfor ikke presentere mangfoldet i resultatet og få frem at det er store forskjeller på hvor mye utseendet betyr for kvinner?

  Det spørres i sukkerlinken om en utseendet har betydning og om en kunne falt for en gutt som ikke er pen hvis alt det andre stemte (sjarm, selvsikkerhet og en sexy personlighet). Noen av svarene er presentert, her er noen andre;

  "Ja, en manns utseende spiller en rolle for meg som kvinne."

  "virker kanskje ovefladisk nå..men ser ikke for meg det kunne skje..."

  "Ja, utseende betyr mye.
  Det betyr ikke at han må være klassisk pen, og noen faktorer kan kompenser, feks stemme, selvtillit, kroppsspråk etc., men han må være normalt/slank bygget, litt høy uten spesielle utseendemessige "lyter" (særlig ansiktstrekk).
  På den annen side er det mange pene menn jeg ikke har falt for. Personligheten må også stemme.
  Mønsteret /likeheten blant ekser er at de er samme mennesketype som meg selv (og mine mannlige slektninger), både utseendemessig og personglihetsmessig, det føles trygt, jeg føler lettere fortrolighet med dem.
  Så det er ikke så lett:-/"

  - Utseendet har mye å si for en mengde kvinner. Ikke alle, men mange.

  Noen er født kjekke og har bedre kort på hånda. Alle vi andre må vi maksimere det vi har. Vi blir daglig bedømt ut fra utseendet vår. Både våre fysiske attributter, klær og stil og holdninger er med på å forme førsteinntrykket og å forsterke/ forminske andre egenskaper vi har.

  Noen legger kanskje mindre vekt på det enn andre? Samt at hva vi foretrekker kan variere. Men det har betydning; Også blant jenter på sjekkesteder som sukker og for servicen i kassa på Kiwi.

  SvarSlett
 4. Det siste overrasket meg, jeg nr closer aldri jenter jeg ville pulle hjem tidlig så jentene ikke føler seg closet. Hvorofor skal de gidde å dra med deg hjem hvis de allerede har nr? Da kan de bare ta senere og det ville være lettere å sette en kjæresteframe istedet for one night stand.. Er mange ting jenter sier så er det noe helt annet i realiteten, chicklogic!!

  SvarSlett
 5. Step 1. Samle sammen hva jenter sier
  Step 2. ????
  Step 3. Profit

  SvarSlett
 6. Tror dere har skrevet det tidligere, men det er jo en forskjell mellom å være "snill/god" og "overhyggelig og needy(påtrengende?).

  Man kan jo være en hyggelig og snill kar selv om en ikke gir jenta han møter ALL OPPMERKSOMHETEN han besitter.
  Dette ser vi jo i igjen i sammenhenger hvor gutter som nødvendigvis ikker vandt til å ha jenter i livet sitt får ei jente i livet sitt.
  FOKUSET skifter TOTALT fra det HAN liker å gjøre, til HENNE.

  Jeg tror det allmenn brukte uttrykket er "tøffel".
  Jeg er ihvertfall blant dem som syns dette er svært usexy, for man finner jo jente ekvivalenten til tøffel også.

  SvarSlett
 7. Det med telefonnummer kan variere veldig. Jeg har vært så nervøs at mobilen var dynket i håndsvette, og jeg ville ikke at hun skulle se det, så jeg unngikk å ha den fremme. Kunne i hvertfall ikke gi den til henne så hun kunne skrive nummeret sitt selv. Og det var når JEG ble skjekket opp! Ah, regret...

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...