fredag 2. september 2011

Hvordan tar man nummeret til en gutt?Dette innlegget handler mest sannsynlig ikke om det du tror det handler om, så der må jeg skuffe dere jenter. Tingen er at i går, når jeg var og trente, kom jeg oppi en litt kinkig situasjon. Det er lenge siden jeg har blitt så i tvil, men nå trenger jeg altså din hjelp.

Jeg var på trening og ble som vanlig sittende i badstua etterpå. Jeg satt der med en annen gutt som jeg begynte å prate med. Og for å gjøre en lang historie kort fant jeg ut at denne fyren kunne blitt en skikkelig god kompis. Men, så ble jeg skikkelig i tvil. Hvor rart er det ikke på en skala fra 1-10 å ta nummeret til en fyr du har prata med i 15 min, for så å ta en kaffe sammen eller noe sånt? For all del, i løpet av det siste året har jeg fått endel venner som jeg har møtt på de rareste steder, men som regel har det i alle fall vært rimelig tilfeldig og vi har truffet hverandre flere ganger etterpå, tilfeldig.

For et år siden ca, husker jeg en fyr jeg traff på byen som jeg fikk skikkelig bra kontakt med. Han tok faktisk nummeret mitt og spurte om jeg hadde lyst å ta en kaffe en dag. Absolutt ingen homofile vibber, kun fordi vi klikka såpass godt. Han hørte jeg aldri noe mer ifra. Og jeg må innrømme at jeg hadde litt hjertesorg noen dager i etterkant!

Tingen er at jeg synes det er såpass viktig med venner, at jeg skulle ønske jeg bare kunne spørre en fyr om nummeret, uten at han tror jeg ikke har de samme hensiktene som han, og uten at det ble kleint. Jeg har funnet ut at det er såpass viktig med gode venner man trives godt med.

Så, derfor spør jeg deg: Er det i det hele tatt lov til å ta nummeret til en person av samme kjønn like etter dere har truffes? Er det forskjell på jenter og gutter her? Og hvordan ville i så fall du gått fram?

- Andy

10 kommentarer:

 1. Enkelt!

  Først sier du: "Du er kul. Jeg skal adde deg på face. Hva er facebooken din?" Så følger du opp med: "Men tenkte kanskje å ha vors eller no sånt om ikke så lenge. Gi meg nummeret ditt, så kan jeg sende deg en melding om det. Kan hooke deg opp med noen venninner!"

  Tada! Så får du facebooken og nummeret, uten at han tror du legger an på han

  SvarSlett
 2. Jeg synes å ta nummeret til gutter er utrolig lett, jeg har alltid hatt veldig lett for å bli god venn med nye gutter når jeg møter de og aldri hatt problemer med å ta nummeret.

  Som regel så starter jeg med kompliment + invitasjon til noe før jeg tar nummeret (Gjør storsett det samme med jenter).

  Jeg: "Du virker som en skikkelig fet kar, vi burde ta en pils en dag"
  Han: "ja, det hadde vært kult"
  Jeg: "Gi meg nummeret ditt så kan jeg sende en melding når jeg og vennene skal ut en tur"

  Noe sånn, jeg ville aldri spurt om å ta en kaffe eller noe som ikke var veldig guttete. Selv om jeg har blitt bedt med på brunsj før etter en heftig fyllekule med noen gutter jeg møtte samme kveld, var fett det.

  Ting jeg bruker som grunn er ofte,
  - øl en dag
  - dra ut å sjekke litt damer sammen
  - ut i parken å drikke pils og grille med venner
  - dele fet musikk/video/etc.. over msn
  etc... guttete ting. Hva jeg sier avhenger av hva vi snakka om.

  Var en svensk gutt som tok nummeret mitt for et par uker sida og han fulgte ca samme regla. Vel han sa han måtte stikke men at han kanskje kom tilbake senere.

  SvarSlett
 3. Finne ut noe dere har felles eller noe som han har lyst å gjøre og du bruker å gjøre --> si at han må bli med på det en dag --> "gi meg nr ditt, så sender jeg en melding neste gang"

  SvarSlett
 4. Haha, bra post! Har faktisk vært i samme situasjon selv. Synes det er lettere å be om nummeret til fremmede jenter enn fremmede gutter :) Mange gutter sosialiserer hovedsakelig i gjennom felles interesser. Hvis begge er interessert i jenter, så avtal å stikk ut på byen sammen. Hvis begge liker fifa, så avtal å spille fifa sammen. Kanskje er veien å gå uten at det blir kleint? Samtidig synes jeg ikke det er rart om en gutt spør meg om nummeret, så lenge jeg synes vi kompis-klikker bra. Dersom han har andre intensjoner eller vi ikke klikker blir det kleint.

  Må forresten innrømme at jeg har så og si null erfaring med å bli kompis med helt fremmede gutter. Ser for meg at det finnes svært mange skuffa gutter ute fordi jeg aldri spurte :p

  - H

  SvarSlett
 5. Hahaha, spesielt kinkig når man møtes i badstua ja:D Foreslår å ta face istedenfor nr, og når det gjelder situasjoner hvor man kommer til å møtes igjen, som på trening, kan man jo slappe av og prate noen ganger før man gjør det. Tipper planen med å begynne å prate om noe gøy og så nonchalant nevne at han kan joine hvis han vil funker bra også, hvis du er hypp på en date kan jo det være en idé;)

  SvarSlett
 6. Som andre her sier, Face er enklest. Har selv lagt til gutter jeg har møtt og antar kunne bli kompiser (noen har blitt det, andre ikke). Har faktisk ikke tenkt at det er noen "homofile vibber" over det i det hele tatt.

  Sist gang var når jeg ble "oppholdt" slik at kompisen hans skulle få jobbe uforstyrret med eneste jenta ved bordet. Skjønte tegningen ganske raskt, og hadde en ganske hyggelig prat i stedet for å fokusere på jenta. :)

  Har du face på telefonen? Da er det enkelt. "Er du på face?", og er svaret positivt så gi ham mobilen din, klargjort for å søke opp navn. Akkurat som man gjør med jenter man ønsker å legge til...

  SvarSlett
 7. Pleier alltid å ha med meg noen personlige visittkort, da fremstår det mye mere profesjonelt.

  SvarSlett
 8. Siden dere er på studioet Andy, spør om han er med på å ta ei treningsøkt sammen en gang, det er så lite homofilt som det kan få blitt ;)
  Føler at det blir litt kinky og spør om en fyr er med på en kaffe når dere sitter og prater sammen i badstua ^

  SvarSlett
 9. Skjønner greia. Husker jeg var på jobboppdrag med en fyr som jeg kom skikkelig godt overens med. Spurte om jeg kunne få nummeret hans så kunne vi stikke ut en gang og ta noen øl. Dette fikk de andre med seg og så ble det plystring og snakk om hvor søte vi var sammen osv. Det ble jævlig kleint. Så ham ikke igjen :D

  Det er lettere hvos man er et par kompiser som treffer et par andre andre føler jeg. Eller to gutter som treffer en. Eller en gutt som treffer to. Kan fort bli litt kleint å "sjekke opp" en-til-en sånn helt uten videre.

  SvarSlett
 10. styr samtalen inn på dame relaterte ting før du tar nummeret så er problemet løst

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...