tirsdag 20. september 2011

Podcast: Sondre er en mannemann!


Kristoffer Clausen (bildet over) gikk til det skrittet å late som om han bodde i skogen og levde av barkebrød og fluesopp i et helt år, mens han egentlig lå på hotell i Sverige og så på repriser av Home and Away. Om det var et avansert forsøk på å bli oppfattet som mer mandig hos det motsatte kjønn vet vi ikke, men det går jo an å spekulere.

Den eneste av oss gutta fra 0330 som pleier å oppleve natur annet enn på bilder er Sondre. Og siden sist har han vært på guttetur og sløya fisk med bare nevene. Men foretrekker jenter ordentlige mannemenn? Og hva ER egentlig en mannemann? Det er spørsmålet vi stiller oss i vår splitter nye episode av 0330 Sjekkeskolen:

Hvis du foretrekker å høre på oss rett fra bloggen er det bare å trykke play på denne spilleren:Hvis du har iPhone/iPod/iPad kan du åpne iTunes, søke på "sjekkeskolen" og laste ned derfra.

Hvis du har iTunes installert på datamaskinen din kan du abonnere, slik at nye episoder automatisk blir lastet ned... det kan du gjøre ved å trykke på denne linken.

Og hvis du ønsker å laste ned programmet som mp3, så kan du gjøre det herfra.

-Andreas

5 kommentarer:

 1. Ser frem til diktet! :)

  SvarSlett
 2. Forsto det sånn at stemmer kunne telle i fremtidige konkurranser? Så benytter anledningen til å gi en stemme til Sondre.

  SvarSlett
 3. Da gir jeg min stemme til Anders.

  SvarSlett
 4. femininist (22)20.09.2011, 21:08

  Android er mer sexy enn iPhone! Håper det snart kommer ny konkurranse, synes det var et morsomt innslag!

  Enig i mye av det som dreier seg om manne-menn. Det som er viktig, tror jeg, er at en utfyller kjønnsrollen til hverandre og er komplementære.

  SvarSlett
 5. http://p3.no/filmpolitiet/2010/08/mer-sex-med-iphone/

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...