fredag 26. november 2010

5 ting jeg er svak for med jenter

1. ”Jeg vet ikke”-uttrykketDette er seriøst en killer, og jeg er villig til å påstå at når jenter reiser på skuldrene, legger hodet på skakke og smiler lurt, er svaret mitt ja på neste spørsmål. Jeg er ikke så veldig vanskelig å overtale.


2. Kombinasjonen brunt hår, brune øyneSjansen for at jeg roter meg borti ei jente med brunt hår og brune øyne i løpet av en kveld, er stor. Det er ikke sjeldent disse jentene får hjertet mitt til å slå litt ekstra fort.


3. SmilehullIgjen, utrolig søtt og sjarmerende. Det er en grunn til at Lars alltid prøver å distrahere meg når han vet det er ei jente med smilehull i rommet. Tror fortsatt jeg har til gode å treffe ei jente med smilehull som ikke bare har gode hensikter.


4. KroppskontaktJeg elsker jenter som har selvtillit nok til å ta på meg. Hånd på brystet, låret, magen, whatever. Jeg er en sucker for kroppskontakt. Bare det at ei jente tar på meg kan alene overbevise meg om at jeg virkelig liker henne.


5. SelvsikkerhetTemmelig fucked up at første person jeg tenker på, når jeg tenker ordkombinasjonen selvsikkerhet og jente, er Erna Solberg. Så jeg måtte bare ha med et bilde av henne. Hun er jo ganske søt da.

Men, jenter som står for det de mener, tør å motsi meg om jeg har tatt t-skjorta på vranga og sier hvilke intensjoner de har med meg, er utrolig sexy.


-          - søteAndy

4 kommentarer:

 1. Så bra at du vet hva du liker. :) Kommer vel med erfaring og... alder?

  SvarSlett
 2. Så bra! Du og, Andy<3

  SvarSlett
 3. Er ganske enig med at jenter som faktisk tør å ta på en er skikkelig sexy..GRR :)

  SvarSlett
 4. Erna er jo den eneste politikeren i Norge med baller. Det sier vel litt om de andre også men...

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...