onsdag 3. november 2010

Herremote: en innføring

Siden utseende er det EGENTLIGE førsteinntrykket man gjør på en person syntes jeg at det vil være et sjakktrekk å kunne utnytte det til sin egen fordel. Derfor skal vi ukentlig ha et innlegg som skal bli til en serie som tar for seg klær og stil.


Klestil er noe man kan gjøre utrolig mye ut av, men vårt fokus er på en enkel, fleksibel og universiell klesstil som passer for ALLE hvor målet er å se kjekkest mulig ut, for de fleste typer jenter, i de fleste typer anledninger. Vi mikser det som er elegant og kult basert på tidløse stiler med både klassiske og moderne trekk slik at DU kan se bedre ut ved hjelp av enkle tips. En god klesstil trenger ikke å være dyr, jeg handler veldig mye på H&M selv, og kanskje det viktigste med det hele er at når jeg FØLER at jeg ser bra ut så vil det også virkelig stråle frem i selvsikkerheten. Så hvorfor ikke se bra ut når jeg først kan det? Hva hindrer meg?

I de kommende innleggende skal vi ta for oss plagg for plagg og hva som er de viktigste tingene å være klar over, hvor og hvordan hente inspirasjon samt de største feilene og fallgruvene en burde unngå, så FØLG MED!

- Lars

1 kommentar:

  1. Gleder meg!Denne bloggen er generelt et kjempeflott tiltak,og håper dere fortsetter med å skrive innlegg hver dag! :-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...